ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αποθέωσαν τον κόσμο Ντούντα και Τεό…

Αποθέωσαν τον κόσμο Ντούντα και Τεό…
13/10/2010
ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ…Τα εύσημα απέδωσαν στους φίλους του Ολυμπιακού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Θοδωρής Παπαλουκάς και στην συνέχεια απεύθυναν «πρόσκληση» για το ματς της Δευτέρας όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη…
Ίβκοβιτς: "Ήταν μια πρεμιέρα μιας νέας ομάδας και με την προσπάθεια έμεινα ευχαριστημένος. Δεν ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας ακολούθησε. Κερδίσαμε όλα τα δεκάλεπτα και δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο σε κάθε ένα. Έδωσα χρόνο και στους μικρούς. Μπερδευτήκαμε κάπως, είχαμε 11 λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Πανελλήνιος με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Προσπάθησε και εύχομαι να έχει καλή συνέχεια. Εμείς χρειαζόμαστε συγκέντρωση. Είμαστε λίγο χρόνο μαζί, αλλά αυτό το τριήμερο θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να κάνουμε καλή πρεμιέρα στην ευρωλίγκα. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα βρούμε τον καλό εαυτό μας ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης".

Παπαλουκάς: "Ξεκινήσαμε τη νέα προσπάθεια. Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε σοβαρά, επιβάλλαμε το ρυθμό μας απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που έκανε ένα νέο ξεκίνημα. Τους εύχομαι να έχουν καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Νιώθαμε σα να παίζουμε στο ΣΕΦ, είχε έρθει πολύς κόσμος, ακόμη κι από την Αθήνα. Περιμένουμε στο κατάμεστο ΣΕΦ να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στο ματς της Δευτέρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου