ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

«Σας θέλω σε εγρήγορση»

«Σας θέλω σε εγρήγορση» 

14/10/2010

«Σας θέλω σε εγρήγορση» 
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον μεθαυριανό αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να «τσιτώσει» τους παίκτες, ύστερα από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Άλλωστε, για τους Πειραιώτες τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα, αφού μεθαύριο αντιμετωπίζουν τους Ακρίτες, μετά τον Άρη (στο Καραϊσκάκη) και φτάνουν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (στο ΟΑΚΑ). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και να πάρουν το απόλυτο στα τρία ματς που ακολουθούν για να αυξήσουν τις πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Για αυτό τον λόγο ο Βαλβέρδε θέλησε να επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του, αφού θέλει όλοι να είναι ετοιμοπόλεμοι ενόψει των παιχνιδιών που έχουν μπροστά τους. «Σας θέλω πιο ζωηρούς, πιο ζωντανούς και σήμερα και γενικά από δω και πέρα», ήταν η χαρακτηριστικότερη ατάκα του Ισπανού τεχνικού.

Ατομικό και πάλι ο Ουρτάδο Όσον αφορά την κατάσταση του Μοϊσές, συνέχισε και χθες το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και ανέβασε ρυθμό. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, αφού πρέπει να μπει σταδιακά στον απαιτητικό ρυθμό προπόνησης της ομάδας.

Σήμερα η απόφαση για Ξάνθη

Εν τω μεταξύ, στον Ολυμπιακό περιμένουν σήμερα εξελίξεις όσον αφορά την παρουσία των οπαδών της ομάδας στα Πηγάδια. Στην χθεσινή επιστολή που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον γγΑ, Πάνου Μπιτσαξή, ζητεί να ανοίξει η θύρα που έχει η Ξάνθη για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας, αναφέροντας ότι ποτέ δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στην ακριτική πόλη.

Βράζει ο Ολυμπιακός
 Επισήμανε ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού στη Θράκη έχουν την ευκαιρία μία φορά τον χρόνο να βλέπουν την ομάδα τους. Επίσης, αναφέρει το προηγούμενο του αγώνα του Παναθηναϊκού στην Κρήτη, ζητώντας να μην υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Τέλος, σημείωσε ότι η αστυνομική διεύθυνση της Ξάνθης έχει την εμπειρία να οργανώσει το ματς χωρίς προβλήματα.
 
Κοβάσεβιτς: "Ελπίζω φέτος στον τίτλο" Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αναμένεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό να παρακολουθήσει έναν ή και περισσότερους παίκτες που θέλει να τσεκάρει σε εθνικά πρωταθλήματα. Όπως γράφει η «SportDay», τεχνικός σύμβουλος του Ολυμπιακού έχει προγραμματίσει να κάνει ταξίδι και μάλιστα για να δει αγώνες δυνατού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Παράλληλα, θα συνεχιστεί το σκάουτινγκ και στο εσωτερικό, κυρίως βέβαια για τους παίκτες που είναι δανεικοί σε ομάδες και των τριών κατηγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου