Σύμβαση τετραετούς διάρκειας
Μετά τη συμφωνία των ομάδων στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, την Δευτέρα μπήκαν οι υπογραφές στην σύμβαση.

"Θεωρώ ότι η συμφωνία που μόλις υπογράψαμε, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι θετική εξέλιξη για όλες τις ομάδες. Σε ό,τι αφορά στον Ολυμπιακό, όπως έχω δεσμευθεί από τη στιγμή που ανέλαβα πρόεδρος της Super League, πρόθεσή μας είναι να συζητήσουμε και να προχωρήσουμε, όταν έρθει η ώρα, για το καλό όλων των ομάδων και πάνω απ' όλα του Ολυμπιακού", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Super League, Ευάγγελος Μαρινάκης.

Τη Nova/Forthnet εκπροσώπησε ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Forthnet Group, ο οποίος τόνισε: "Υπογράψαμε μία σημαντική σύμβαση τόσο για τη NOVA όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω του προέδρους των 14 ομάδων, τον πρώην πρόεδρο κ. Νικόλα Πατέρα και τον νυν πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη".

Το συνολικό ύψος της σύμβασης ανέρχεται στα 176 εκατομμύρια ευρώ. Η Forthnet/Nova θα αναλάβει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του αγώνα 4ης επιλογής που μετέδιδε την περσινή αγωνιστική περίοδο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.