ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Άλλαξαν χέρια οι "κόκκινοι"

 Άλλαξαν χέρια οι "κόκκινοι"
Είναι πλέον γεγονός... η Λίβερπουλ δεν ανήκει στους Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ, καθώς ολοκληρώθηκε η πώλησή της στην αμερικανική εταιρία, New England Sports Ventures, έναντι 300.000.000 λιρών.
Μετά από ένα σήριαλ που κράτησε μια εβδομάδα η εταιρία που ανήκει στον επιχειρηματία, Τζον Χένρι, έχει πλέον στα χέρια της την τύχη των "κόκκινων".
Οι Χικς και Τζίλετ προσπάθησαν ακόμη και την τελευταία στιγμή να δημιουργήσουν προβλήματα, αλλά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και χιλιάδες οπαδοί του ιστορικού συλλόγου δεν θέλουν ούτε να τους θυμούνται.Πάντως, οι δύο άνδρες ανακοίνωσαν πως σχεδιάζουν να πάνε στα δικαστήρια ξανά για να διεκδικήσουν 1.600.000 λίρες αποζημίωση, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία πια.Η πώληση στην New England Sports Ventures σημαίνει πως η τελευταία θα πληρώσει στην Royal Bank of Scotland τα 237.000.000 λίρες τα οποία της χρωστάει η Λίβερπουλ και έτσι δεν υπάρχει πια κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών ή οποιασδήποτε άλλης τιμωρίας.

Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ αποτελούν παρελθόν μετά από 3.5 χρόνια και ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντσον, καλωσόρισε τους νέους ιδιοκτήτες στην συνέντευξη τύπου.Αυτό είναι το καλύτερο δώρο και σίγουρα αποτελεί τονωτική ένεση πριν από το μεγάλο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" το μεσημέρι της Κυριακής.

"Εκ μέρους όλων των μελών της εταιρίας "NESV" σας εκφράζω πόσο απίστετα υπερήφανοι νιώθουμε ως νέοι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ", τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Τζον Χένρι, ιδιοκτήτης της New England Sports Ventures."Στόχος είναι να κάνουμε τον σύλλογο ξανά μεγάλο εντός και εκτός γηπέδου. Δεσμευόμαστε να νικήσουμε και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς της Λίβερπουλ πως αυτή είναι η πρόθεσή μας για τον σύλλογο".

Ο Τζον Χένρι...



Ο πρόεδρος της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρόουτον, δήλωσε: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που καταφέραμε να προχωρήσουμε στην πώληση. Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση της NESV, εκτιμώντας πως καλύπτει τις προϋποθέσεις για να είναι ο νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου.
"Η NESV αγοράζει την Λίβερπουλ για την θέσει σε μια εξαιρετική οικονομική βάση και να συνεχίσει να αναπτύσσεται σε διεθνές επίπεδο".

"Είναι μια καλή συμφωνία η οποία επιλύει πλήρως το πιεστικό πρόβλημα του χρέους και δίνει στο προσωπικό, τους παίκτες και τους φιλάθλους μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον της Λίβερπουλ."

Χένρι και Μπρόουτον δίνουν τα χέρια μπροστά στους ρεπόρτερς μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου