ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ο «Φέτφα» δείχνει τον δρόμο…

Ο «Φέτφα» δείχνει τον δρόμο… 

10/10/2010

Ο «Φέτφα» δείχνει τον δρόμο… 
Η περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη έδωσε την αφορμή στον Βαγγέλη Μαρινάκη να ασχοληθεί «ζεστά» με τους νεαρούς παίκτες που αγωνίζονται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Πριν από μερικούς μήνες κανείς δεν γνώριζε τον 19χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και προχθές ντεμπούταρε με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προτίθεται να φέρει ξανά πίσω τον Χέρμαν Βερμιούλεν, ο οποίος τού ανέλυσε το σκεπτικό του για το πώς πρέπει να λειτουργήσουν από εδώ και στο εξής τα «φυτώρια» των Πειραιωτών.


Καταφθάνει ο Βερμιούλεν
Συγκεκριμένα, ο Βέλγος θεωρεί ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί πολύ ο αριθμός των ταλέντων στις σχολές του συλλόγου και πιστεύει ότι ίσως θα πρέπει να υπάρξει περιορισμός και των ομάδων, αλλά και των παικτών που τις απαρτίζουν, ώστε να γίνεται λιγότερο ποσοτική και περισσότερο ποιοτική δουλειά. Επίσης, ο έμπειρος - σε αυτό τον τομέα - τεχνικός θεωρεί ότι τα παιδιά που επρόκειτο να ενταχθούν στο μέλλον στις ακαδημίες του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 13-14 ετών για να έχουν σχηματίσει οι αρμόδιοι του σκάουτινγκ σαφή εικόνα για το αν έχουν προδιαγραφές να φτάσουν στην πρώτη ομάδα.
Ο Βερμιούλεν αναμένεται να καταθέσει γραπτή έκθεση προς τη διοίκηση μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ οι δύο πλευρές θα συναντηθούν μετά το παιχνίδι της πρώτης ομάδας στην έδρα της Ξάνθης. Σε αυτή τη συνάντηση θα φανεί αν ο Βέλγος θα αναλάβει ξανά τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν, επίσης, οι απαιτήσεις του, αφού θα κληθεί να υπογράψει κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας για να μείνει χρόνια στην ομάδα.
 Το "μενού" δεν είχε διαιτησία
 Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης εμφανίζεται «ζεστός» για το συγκεκριμένο θέμα, αφού το γεγονός πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιήσει νεαρούς παίκτες - αρκεί να πληρούν τις προδιαγραφές για να παίξουν - και έδωσε την ευκαιρία στον Γιάννη Φετφατζίδη να δείξει το ταλέντο του.

 



Σήμερα (στις 14:30) ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα βρεθεί στο Pure Red στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

 





Στις προπονήσεις επιστρέφουν αύριο οι παίκτες της ομάδας, ύστερα από το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

 
Βαλβέρδε: "Πανέτοιμοι στα δύσκολα"


 Όσον αφορά την κατάσταση του Μοϊσές, το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών εκτιμά ότι θα προπονηθεί κανονικά την ερχόμενη Πέμπτη. Ο Βαλβέρδε περιμένει να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 29χρονος παίκτης, αφού θέλει να τον χρησιμοποιήσει στον σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια (19:30, ΝΕΤ). Πάντως, ο Καταλανός κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό στη διάθεση του προπονητή του, αφού χθες πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και προπονήθηκε μόνος του.

Συνέχισε το ατομικό ο Ουρτάδο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου