ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

«Όχι και Πρωτοδικείο… Ολυμπιακός είμαστε»!

«Όχι και Πρωτοδικείο… Ολυμπιακός είμαστε»!

12/10/2010

«Όχι και Πρωτοδικείο… Ολυμπιακός είμαστε»!   
Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Θρυλικά Μεσάνυχτα», ο α’ αντιπρόεδρος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί τελικά λύση.
Αφού αποκάλυψε, δε, ότι βρίσκεται ήδη σε επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε πως οι πόρτες του συλλόγου είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να βοηθήσει.
Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Γλου ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός έχει ζήσει ξανά τέτοιες καταστάσεις και τις έχει ξεπεράσει. Καλά τα ευχολόγια, αλλά πρέπει να μπουν χρήματα. Πιστεύω πως θα βρεθεί μια λύση. Εγώ ήρθα σε επαφή με τον Μαρινάκη, τους Αγγελόπουλους και τον Κόκκαλη για να μάθω τη θέση και την γνώμη τους. Ο κ. Μαρινάκης μου απάντησε αμέσως και μου είπε πως πρέπει να βρεθούμε όλοι σε ένα τραπέζι και να βρούμε μια λύση. Και οι άλλοι δύο ενδιαφέρονται και θέλουν το καλό της ομάδας».
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους επιχειρηματίες, είπε: «Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να προσφέρει. Στόχος είναι να βρεθούν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη στιγμή.
Χρειάζονται και τα μέλη. Ο κόσμος θα φέρει λεφτά. Είμαι ενάντια στην συνδρομή. Ο κάθε ένας να δίνει ό,τι θέλει. Δεν πρέπει να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε πλούσιους και φτωχούς. Είτε 10.000 ευρώ βάλει κάποιος, είτε 10 ευρώ, αγαπάει το ίδιο τον Ολυμπιακό. Σαν φίλαθλοι θέλουμε τίτλους, όμως, σαν παράγοντες δεν βάζουμε το χέρι στην τσέπη. Με 100.000 μέλη θα μπορούσαμε να πρωταγωνιστούμε σε όλες τις διοργανώσεις»
.
Ερωτώμενος, δε, για το αν στις πιθανές λύσεις συμπεριλαμβάνεται και εκείνη του Πρωτοδικείου, ο κ. Γλου ήταν σαφής:
«Δεν πρόκειται να φτάσουμε στο πρωτοδικείο για να οριστεί διοίκηση. Είμαστε Ολυμπιακός και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου