ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Πότε παραιτήθηκε ο Κος Συγγελίδης οεο???

Σήμερα αγαπητοί μου αναγνώστες όπως προαναφέραμε σε άλλο άρθρο πραγματοποιηθηκε η πορεία των οπαδών μας στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας,στο πασαλιμάνι. Αγανακτισμένοι πια από την κατάσταση που επικρατεί εδώ και καιρό στον ερασιτέχνη, μια επιτροπή οπαδών μπήκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη και μίλησε με τον γενικό γραμματέα απαιτώντας με «επιστολή» την παραίτηση ΟΛΩΝ… για την ακρίβεια γράφουν στο τέλος του κειμένου που παρέδωσαν...

«…σας ανακοινώνουμε: ως το Σάββατο 16 Οκτωβρίου θα υποβάλετε όλοι ανεξαιρέτως τις παραιτήσεις σας και θα αποχωρήσετε σεμνά, ταπεινά και αθόρυβα από το Σπίτι του Θρύλου μας και Σπίτι μας, και αν επιλέξετε να μην εκτελέσετε την εντολή μας – γιατί αν δεν καταλάβατε ακόμα, για εντολή πρόκειται – από την Κυριακή και μετά ότι και αν συμβεί η ευθύνη θα είναι όλη και αποκλειστικά δική σας. Αντίο σας…»

Μετά από αυτό ανακοινώθηκε και η παραίτηση του π
ροέδρου του Ερασιτέχνη του Ολυμπιακού και αναμένουμε να πράξουν το ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μιας και η επιτροπή των οπαδών ήταν ξεκάθαρη στην «εντολή» τους, τώρα σε μερικά site κυκλοφόρησε ότι ο κος Συγγελίδης παραιτήθηκε την Κυριακή 10/10/2010 και ότι η πορεία δεν έπαιξε κανένα ρόλο σε αυτή του την απόφαση μια και ήταν μια μέρα πριν…

Εφόσον ο πρόεδρος του ερασιτέχνη αποτελούσε παρελθόν από την Κυριακή γιατί δε το είπατε και στους οπαδούς που τους είδατε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία σας… να τα ηρεμήσετε βρε ‘σεις τα παιδιά?


Αν υποθέσουμε και δεχτούμε ότι η επίσκεψη τους στα γραφεία σας δεν ήταν αιτία της παραίτησης του κύριου Συγγελίδη…. Γιατί δεν βγήκε στην δημοσιότητα η επιστολή ή κάποια δήλωση εφόσον είναι «έτοιμη» από την Κυριακή?


ΟΙ ΟΠΑ
ΔΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ "ΚΥΡΙΟΙ" ΜΟΥ...ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΚΟΠΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ…ΘΑ ΛΥΘΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ!







Παγκαλή Παναγιώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου