ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Προχωράει το πάρε-δώσε…

Προχωράει το πάρε-δώσε… 

13/10/2010

Προχωράει το πάρε-δώσε… 
Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει την εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του Ρέντη, δίνοντας ένα μεγάλο ενοίκιο στον Ερασιτέχνη. Διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας θα οριστεί ένας εκ των συνεργατών του γνωστού εφοπλιστή, ο Γιώργος Παύλου, που είναι διευθυντής των εγκαταστάσεων στου Ρέντη. Ο κ. Κόκκαλης επέστρεψε από τις ΗΠΑ και, όπως αναμενόταν, πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και συναντήθηκε με τον κ. Μαρινάκη. Η επίσημη ενημέρωση ανέφερε ότι συζήτησαν θέματα της ομάδας, ενώ παρουσιάστηκαν ικανοποιημένοι από την πορεία της. Μάλιστα, προχωράει η διαδικασία της μετάβασης του 50% της «Καραϊσκάκης Α.Ε.», κάτι που θα ολοκληρωθεί (υπάρχουν διαδικαστικά θέματα) μέσα στο 2010 (για το ποσοστό του Λαυρεντιάδη δεν προκύπτει κάποια εξέλιξη).
Επίσης, στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα για την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι δύο άνδρες μίλησαν για το ζήτημα του Ερασιτέχνη και τη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν, αλλά και την ανάγκη τα τμήματα πλέον να λειτουργούν βάσει εσόδων για να μην μπει ξανά ο σύλλογος σε αυτή την περιπέτεια.
Στόχος των Πειραιωτών είναι να βρεθούν χρήματα από τους «γνωστούς» χρηματοδότες (Γλου, Κόκκαλη, Μαρινάκη και Αγγελόπουλους) και στη συνέχεια να υπάρξει μία άλλου είδους λύση με μία μαζική συμμετοχή του κόσμου, μέσω μίας διαφορετικής αντιμετώπισης του θέματος των μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου