ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Τί μεθοδεύουν στη Λάρισα;

Τί μεθοδεύουν στη Λάρισα;

Εύλογες... απορίες προκαλεί στον Ολυμπιακό η στάση της Λάρισας, καθώς οι άνθρωποί της δεν έχουν καθαρίσει ακόμα τον χλοοτάπητα του γηπέδου από το χιόνι που υπάρχει και η... δικαιολογία δεν πείθει και ιδιαίτερα. Ορατός ο κίνδυνος αναβολής.
Σαν κάτι να μην κάνουν καλά οι άνθρωποι της Λάρισας και στον Ολυμπιακό έχουν... απορίες, καθώς το γήπεδο ακόμα να καθαριστεί από τα χιόνια και όσο περνάει η ώρα υπάρχει φόβος ότι το ματς μπορεί και να αναβληθεί.
Αυτό σε κάθε περίπτωση δεν αρέσει στους ερυθρόλευκους, διότι ο αγώνας δεν θα μπορεί να γίνει ούτε την Δευτέρα λόγω των αγώνων του Κυπέλλου στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.
Οι υπεύθυνοι χρησιμοποιούν την δικαιολογία ότι θα χαλάσει ο χλοοτάπητας, αν καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος. Λες και σε όλα τα γήπεδα του κόσμου περιμένουν να λιώσουν τα χιόνια με Θεία Χάρη και Βοήθεια...

Σε περίπτωση που ισχύσει αυτό το σενάριο και δεν διεξαχθεί ο αγώνας, αναγκαστικά θα οριστεί νέα ημερομηνία, καθώς δεν μπορεί να γίνει το ματς εντός 24ώρου εξαιτίας των αγώνων της φάσης των 16 του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη στην Τρίπολη με τον Αστέρα και μια ημέρα μετά η Λάρισα υποδέχεται την ΑΕΚ στην έδρα της.

Κάποιος... κακοπροαίρετος θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι θα έχουν γίνει και μετεγγραφές από την ΑΕΛ και θα μπορεί ο νέος της προπονητής να τους ενσωματώσει στο ρόστερ και συν τοις άλλοις ο ίδιος να έχει μάθει καλύτερα τους παίκτες του. Λέτε να θέλουν στη Λάρισα κάτι τέτοιο και γι' αυτό να... καθυστερούν στον καθαρισμό του χλοοτάπητα; Εύλογες απορίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου