ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ http://prasinanea.gr ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥΣ

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας

Αυτό που έγινε το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε συμβεί και πριν από δύο εβδομάδες όταν οι συγκυρίες δεν είχαν βοηθήσει τον Πανσερραϊκό να πετύχει αυτό που κατόρθωσε με περισσή ευκολία ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί και έγινε γιατί αυτό το φάντασμα που υποτίθεται ότι θέλει να υπερασπιστεί τα περσινά κεκτημένα δεν έχει αρχή ούτε μέση αλλά έχει τέλος και το τέλος υπογράφηκε φαρδιά πλατιά με αυτή την ήττα.

Ήττα που χρεώνεται και ο Φερέιρα με αυτά τα απίστευτα που έκανε. Σε άλλη περίπτωση αν είχε μεγαλύτερο διάστημα στην ομάδα θα έπρεπε να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να γυρίσει στην Πορτογαλία. Κανείς όμως δεν μπορεί να του χρεώσει αποκλειστικά την ήττα και την τραγική εικόνα αλλά και κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι εδώ και ένα μήνα και σε έξι αγώνες που κουμαντάρει την ομάδα δεν έχει καταφέρει να αξιολογήσει το ρόστερ.
Σχεδόν όλες οι αλλαγές του σε αυτά τα έξι παιχνίδια έπεσαν στο κενό με αποκορύφωμα αυτά που έκανε με τον Βόλο. Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να μην είδαμε τίποτα το καλό αλλά τουλάχιστον υπήρχε ένα πλάνο άσχετα αν δεν έβγαινε στο γήπεδο από τις αποτυχημένες κυρίως επιλογές σε πρόσωπα και θέσεις πάνω σε ένα σύστημα, φανερά αδούλευτο και βιαστικά στημένο. Ο Πορτογάλος κατάφερε και τα γκρέμισε όλα με τις κινήσεις που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και σταματάμε εδώ για κάτι που είδε και ο πλέον αδαής είτε στο γήπεδο είτε στην τηλεόραση.
Με ένα ολόκληρο γύρο μπροστά μας σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαμε να πούμε ότι τίποτα δεν έχει χαθεί. Πώς να το πεις όμως αυτό με αυτά που βλέπουμε και δεν μπορούμε να τα πιστέψουμε ότι συμβαίνουν και πως μπορεί να το πεις ακόμη και αν έρθουν τον άλλο μήνα νέα πρόσωπα στην Παιανία.
Το κακό έχει πλέον γίνει και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα.
Χρειάστηκε να έρθει στο ΟΑΚΑ μια απλά καλοδουλεμένη ομάδα, με σχέδιο και πλάνο για να αποτελειώσει τους περσινούς πρωταθλητές με τους οποίους πέρσι τέτοιο καιρό τους χώριζε μια ολόκληρη κατηγορία.
Μία ομάδα με μία μόλις νίκη στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές, απλά ικανή να σταθεί με αξιώσεις στην Σούπερ Λίγκα, ξεγύμνωσε, εξέθεσε και έβαλε οριστικά τέλος στο φετινό πράσινο ναυάγιο.
Και το χειρότερο είναι ότι το έκανε παρά την θέληση της ή αν θέλετε βρήκε και τα έκανε γράφοντας ιστορία νικώντας για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα μετά από οκτώ ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και με παθητικό 30 γκολ
Σχόλια(19) 
Εχει μεγαλη κλιση η κατηφορα
Η ξεφτιλα σε ολο της το μεγαλειο .
Εχουμε δρομο μπροστα μας , θα αναστησουμε και αλλους πεθαμενους .
Πως τα καταφερα και φτασαμε εδω ρε γαμωτο ??????

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ

ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ.

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΜΟΥ ΡΕ.

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΑΔΙΤΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ

ΞΕΒΡΩΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΙΕΓΚΙ ΚΑΝΤΕ ΒΥΝΤΡΑ ΠΛΕΣΙ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΖΟΡΒΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΣΙΜΑΟ???ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ??ΠΡΩΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΠΟΡΈΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΝΑΝΕ.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΝΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

skerveledes!!!

ante tou xronou pali.na fygoun ta sapakia h alliws paixtoeidh kai oi axrhstoi ths dioikhshs.ante giati mas ta exoun prhksei fetos!!!

Πατερα φερε πισω τα λεφτα απο τα διαρκειας....

Πατερα, αν δε θες να μεινεις στην ιστορια ως ο χειροτερος προεδρος (ειχε δικιο ο Μπεος, προεδρος του 10%) κανε τα εξης απλα.:

1. Επεστρεψε σε οσους θελους τα λεφτα απο τα διαρκειας. Το προιον που πουλησες το καλοκαιρι ειναι ληγμενο...χαλασμενο...και προκαλει παρενεργειες. Αν εχεις κοτσια, δωστα πισω...

2. κανε περιοκοπες μισθων και στειλες σπιτια τους 2-3 που δεν μπορουν κοινη συναινέσει. δηλαδη, ζιλμπλερτο, κατσουρανη, σαριεγκι.

3. Επιτελους πουλα οσους δεν κανουν για βασικη φανελα στον παναθηναικο, οπως σπυροπουλο, καντε (..!!!!), γιουρκα, μαρινο...
Κατι παικτακια οπως ο Σας Γ@@@μαει ο Λετο (αλήθεια απορώ γιατί δεν τον έδωσαν το καλοκαίρι - ο κύριος τρέχω τρεχω στον ασβεστη και μετα κάνω κωλοτουμπες), ο λαζαρος, ο κ. αιωνιο ταλεντο Σωτηρακης κτλ, ψαξε να βρεις κοροιδα να τους φορτώσεις. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
Δεν τους απαξιωνω ολους, αλλα προσωπικά έχω δει σε αυτές τις θέσεις Σαραβάκο, φρατζέσκο, ρότσα, ζαετς, μπορελι, δε μπορω να βλεπω τους παραπανω.....

4. Ευχαρίστησε τον παππου, βρες ενα καλό προπονητη, καντου ενα καλό συμβόλαιο κλειστό και άστον να δουλέψει...ανέβασε και 3-4 pitsirikia απο τις ακαδημίες και ασε μας να χαλαρωσουμε χωρις πιεσεις για πρωταθληματα και κυπελα...

Αφορά: Πατερα φερε πισω τα λεφτα απο τα διαρκειας....

Einai anandro na zhtas ta lefta sou pisw. To diarkeias tous sxedon oloi to phran epi tzigger . O pateras den euthinetai, einai koda sthn omada sunexeia kai oloi mazi ekei prospathoun na allaksoun auto to xali.

Χενκ Τεν Κατε

Ολα τα κακά άρχισαν με την φυγή του τεράστιου Ολλανδού. Ο Αντωνίου μεθοδικά του πριόνιζε την καρέκλα μαζί με κάποιους Ελληνες παίκτες και δημοσιογράφους και κατάφερε εν τέλει να τον φάει. Ο Νιόμπλιας προσπάθησε στηριζόμενος στην ομάδα που έχτισε ο ολλανδός και πήραμε το πρωτάθλημα κυρίως λόγω της ανυπαρξίας του ΟΣΦΠ. Ο Νικολάκης έχασε αρκετα κρίσιμα ματς πέρυσι λόγω προπονητικής αδυναμίας. Ο Τεν Κάτε προσπάθησε να αλλάξε πολλά όπως τις σχέσεις παικτών δημοσιογράφων, την σκληρή δουλειά αλλά δεν στηρίχθηκε όταν έπρεπε. Ανέστησε Νίνη και τον έβαλε στον σωστό δρόμο, εκμεταλλεύτηκε 100% τα δυνατά σημεία του κατσουράνη, χειρίστηκε φανταστικά τον Σισέ στις πολύ δύσκολες στιγμές του στην αρχή, πήρε πολλά από τον Λέτο, έκανε τον Σιμάο αμυντικό χαφ σωστό μηχανάκι. Δούλεψε πολύ σκληρά και σε πάρα πολλά ματς είδαμε θέαμα αλλά και κοουτσάρισμα στο τοπ επίπεδο. Ακόμη και παιχνίδια της ομάδας ευρωπαικα έγιναν σεμινάριο στην Ουέφα. Δυστυχώς ο κύριος Αντωνίου τον έφαγε και τα αποτελέσματα αργα η γρήγορα φάνηκαν.
Τώρα λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν. Ο φερρέιρα δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να προσφέρει. Δείχνει πραγματικά εκτός πραγματικότητας και αυτό είνα ευδιάκριτο στις δηλώσεις του. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει χρήμα και είμαστε φορτωμένοι με ένα σωρό παίκτες που δεν έχουν όρεξη για σκληρή δουλειά. Ενα τεράστιο σοκμ στην ομάδα όπως η επιστροφή Τεν Κάτε και η ταυτόχρονη φυγή Αντωνίου θα ήταν λύση αλλά αυτό είναι αδύνατον γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος στην ομάδα να πάρει τέοια απόφαση....

Αφορά: Χενκ Τεν Κατε

πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε?
το έγραφα τότε συνέχεια....τη μέρα που έφυγε ο Τεν Κάτε και ήρθε ο Νιόπλιας πέθανε το όνειρο για Εξευρωπαϊσμό μας και κέρδισαν οι Ελληνάρες της ομάδας....
δεν τον έδιωξε ο Αντωνίου όμως μόνος του. βοηθούσαν πολύ ο Κατσουράνης, ο Καραγκούνης, ο Γκούμας (μέχρι που έφυγε), ο Σπυρόπουλος.....οι δημοσιογράφοι (δες Σωτηρακόπουλο, δες κι άλλους δικούς μας)...
Ύστερα από αυτό ήταν θέμα χρόνου η ομάδα να ξαναγίνει αμιγώς Ελληνική σε νοοτροπία...με προπονητή που ο ένας αποκαλούσε κοντό και ο άλλος ΝΙΚΟ!!!!
Τι Νίκο βρε μ@λ@κ@??? ο προπονητής σου είναι!!!

διάβασε τη συνέντευξη που έδωσε ο Κάτε σε μια πολιτική εφημερίδα πριν λίγο καιρό....τι είπε? τα σωστά...
τι να πρωτοθυμηθώ? για τους Καραγκούνη Κατσουράνη που τους χαρακτήρισε ως τους κλασικούς Έλληνες που θέλουν όλα να παιρνάνε από αυτούς και δεν αποδέχονται ότι υπάρχουν καλύτεροι από αυτούς?
για το Σιμάο που όπως είπε χαντακώθηκε με την έλευση Ζιλμπέρτο που δεν ήταν αναγκαία με τα χαφ που είχαμε (Σιμάο, Μάτος)
για το ρόστερ που δεν αντέχει στην πίεση γιατί έχουν μάθει να τους χαϊδεύουν τ' αυτιά...και άλλα πολλά...
μακάρι να ερχόταν πίσω και αυτή τη φορά να γίνοταν όλα όπως πρέπει...
δώστου τα κλειδιά να τεντώσει λίγο τα κακομαθημένα...μαζί του μέχρι κι ο Μάντζιος έπαιξε μπάλα.(τον οποίο έχω πληροφορία ότι τον ήθελε στην ομάδα να σπάει τη μπάλα στο Σισσέ και του απαγορεύσαν να τον χρησιμοποιεί!!!

έτσι δεν κάνεις ομάδα....έτσι κερδίζουν οι Ελληνάρες της ομάδας και χάνουμε εμείς όλοι που τους παρακολουθούμε.

ζεντεφ

Κυριοι, δεν γνςριζω με ποια λογικη προσεληφθει ο ZF, εμενα προσωπικα μου δινει τιν εντυπωση οτι εχει χασει το αστρο του εδω και πολλα χρονια.

Εχω πει, ξαναπει, γραψει, ξαναγραψει, με κεφαλαια γραμματα, οτι χρειαζομαστε προπονητικο τιμ:

Guus Hiddink, Τεχνικος(Manager)
Henk Ten Cate, Coach(Βοηθος)
Lorens Eben, (Γυμναστης)

Ειναι εφικτο

Αφορά: ζεντεφ

Henk Ten Cate, Coach(Βοηθος) ?????????????
Δηλαδή εσένα αν σε διώξουν απο κάπου κακήν κακώς και μετά σου κάνουν πρόταση να επιστρέψεις βοηθός θα πάς???????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

μα τι λέτε?

Αφορά: ζεντεφ

Μεγαλε κοψε το πολυ football manager...Τι ειναι εφικτο? πλακα μας κανεις?
εδω δε δίνουν λεφτά για να παρους ενα αναπληρωματικο αριστερο μπακ, θα δωσεις για τον Χιντινγκ??? και αντε και δινουν, θα ερθει ο ΧΙντιγκ στους αναπηρους της Ελλαδας...

σοβαρευτειτε ρε μερικοι...

Αφορά: ζεντεφ

φιλαράκι, είσαι λίγο υπερβολικός...
το συγκεκριμένο σενάριο θα ήταν το τέλειο για μια ομάδα...
το είχα γράψει μια φορά για πλάκα...μόνο για πλάκα όμως, δεν τολμώ να το στηρίξω για μια ομάδα που ανήκει στην Ελλάδα. κάνε μια πρόσθεση στα συμβόλαια...μην τρελαθούμε.

αν το έκαναν αυτό, εγώ προσωπικά θα το βούλωνα για πάντα. κι ας παίξει μετά ο Σταμπολζίεφ, ο Μαχλελής παρέα με Δημούτσο. αρκεί να ξέρω ότι οι παίκτες μου παίζουν στο 100%.

stimeno

kati mou mirizei gia stimeno to x8esino.

4-4-2

auto to sistima prepei na doulepsoun kai na paroun enan akoma kalo CF maazi m ton cisse afou etc opos eimaste tora i omada den ttravaei katholou

Mhn ta rixnete ston Fereira..

Safws kai sumfwnw oti ws twra den exei allaksei isws kai tipota sthn omada, alla gia mia fora sthn Ellada as estiasoume kai stous paixtes kai mhn prospathoume na bgazoume anikanous tous proponhtes. Pws mporei na einai anikanos kapoios pou exei 3 seri protathlimata me porto kai sto finale se ena protathlima pou thewrw kalutero apo to diko mas.
Den dexomai na akouw oti o fereira "exei xasei to astro tou", dhladh prin 2 xronia sta 62 tou to eixe akoma pou shkwne to protathlima sthn portogalia?
Eleos me ton mhdenismo sunexeia.

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ, Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΑΣ...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ 'Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑΣΑΚΙΑ, ΤΙ ΝΑ 'ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΡΒΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΟΥ...ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ..... ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ Ο ΣΙΣΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΕΛΠΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΠΑΛΑ ΣΩΣΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ! ΚΑΛΑ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 2 ΜΕ 3 ΓΚΟΛ........... ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ....... ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΣ ΕΝΑ ΓΚΟΛ...... ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ......ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ........ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟΣΟ!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΝΕΤΑ.............. ΚΡΙΜΑ , ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!! ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ...........ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ!!!!!!!! ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΕ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΚΑΛΑΣ.........ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ.........................

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ, Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ.
ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΑΣ...
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ 'Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑΣΑΚΙΑ, ΤΙ ΝΑ 'ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΠΕΤΑΞΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΡΒΥΛΟ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΟΥ...ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ...ΦΑΡΣΑ

ΑΚΗ,
ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.
ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ
1. ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΡΑ, ΓΙΑΤΙ?
2. ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΩΡΙΣΜΕΝΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,
ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
3. ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΑΝ "ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ" ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ:
ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ "PLAN B",ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΡΙΒΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, Π.Χ. ΣΙΣΣΕ, ΛΕΤΟ, ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ, ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ?
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ " ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥΣ" ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑΣΙΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΙΜΑΟ, ΝΙΝΗ ΚΛΠ?

ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΥΠΟΥ
"...αν έρθουν τον άλλο μήνα νέα πρόσωπα στην Παιανία."
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?
ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ? ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ?
ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ? ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΦΡΕΙΤΑΣ?
ΣΕ "PLAN B", ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ?

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΑΔΟ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1958 ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΗΑ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ

Auta na ta vlepei

Auta na ta vlepei autos o axristos o Antwniou me tous axristous pou paei kai kleinei kai na ksestravothei O Pateras kai na ton diwksei den nomizw oti einai tyxaio oti otan efyge o panathnaikos sikose protathlima kai oyan ksanagyrie ola einai skata.tyxaio...?den nomizw...

Τα χάλια σας....

Πατερα, ξερεις απο ποδόσφααιρο; Ο Αντωνίου είναι κατάληλος να ξεχωρίζει και να επιλέγει παίκτες για την ομάδα (Κλέιτον,Μελίση,Μπίασμιρ,Γκοβού,Φερνάντες,Πλεσύ,), έχει "μάτι" για τη δουλειά αυτή;
Ποιούς έχεις συμβούλους πρόεδρε, ξέρουν απο ποδόσφαιρο; Πόσο χρόνο χρειάζεται ο Φερέιρα για να μάθει τους παίκτες του και να μη βγάζει το Νίνη για να βάλει τον....Ιωαννίδη;Εχετε εξαγριώσει όλους μας.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...................

,ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ (ΠΑΙΚΤΩΝ&ΚΟΣΜΟΥ) ,ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ.ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΘΙΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ. Α) ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ.ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ <ΨΥΧΡΑΙΜΕΙΑ>,<ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ>Κ.Τ.Λ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ 95-5.ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ. Β}Ο ΜΕΓΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΚ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ (ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ) ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ(ΗΜΑΡΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΗΞΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ) .Γ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ ΤΟΝ ΘΕΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΥΚΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ.Δ) ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥΣ(ΑΡΧΙΣΑΝ ΗΔΗ ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ) . Δ)ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ }ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ(ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ....) ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΤΟΝΗΣΕΙ. ΚΑΙ Ε)Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΤΑ ΑΛΟΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ(ΤΖΙΓΚΕΡ.ΝΟΜΠΛΙΑΣ.ΚΕΖΟΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ) ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΥΧΟΥΛΑ....ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.... σήμερα που γιορτάζεις.

Επιτέλους βρίσκω τον παλιό αγωνιστή και αδέκαστο κ. Ακη Τσόπελα, όπως τον γνώριζα...και όχι όπως τον διάβαζα επί ένα χρόνο πριν..
Μιλάω φυσικά στην απόδοση ευθυνών.
Ισως μάλιστα θα συμπλήρωνα, να γράψετε και ένα άρθρο περί της επιστροφής του ΝΝ.
Ακόμα είναι στο ταμείο ανεργίας, προλαβαίνει να γυρίσει, να ολοκληρώσει.

Συμφωνώ απολύτως, ότι ΕΑΝ ο Ζ.Φ ήταν καιρό στην ομάδα και παρουσίαζε αυτή αυτά τα χάλια, φυσικά και έπρεπε να πάρει τα μπογαλάκια του.
Επειδή όμως ΔΕΝ είναι καιρό στην ομάδα, πρέπει σαν προπονητής που λειτουργεί ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ, να γνωρίσει εκείνος από μόνος του, ποιοί παίκτες είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ποιοι παίκτες εχουν ΞΟΦΛΗΣΕΙ, ποιοι παίκτες ταλέντα είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ και ποιοι παίκτες αξίζουν και πόσο.

Δεν πιστεύω κ. Ακη, ότι έπρεπε να ενημερωθεί από εμάς ή από αυτούς που κατάντησαν την ομάδα σε αυτά τα χάλια...

Αυτά τα χάλια τα περίμενα, μετά την εγκληματική ανανέωση συμβολαίου του πρώην ανίκανου και μάλιστα με μια υποστήριξη από όλους και από όλα τα ''κέντρα αποφάσεων''.

Δεν με εξέπληξε ο πόλεμος που γίνεται στον φουκαρά τον Ζ.Φ.
Τον είχα προβλέψει, είμαι αρκετά καλός στις προβλέψεις ''καιρού'' βάσει του δεκαημέρου..(του πριν έρθει...)

Αντιθέτως συνεχίζει να με εκπλήσσει, η επιμονή, του να μην γίνεται ουδεμία αναφορά σε ''πρώην προπονητάκους'', καθώς και σε ποδοσφαιριστές που κανονικά έπρεπε να έχουν ΑΥΤΟΙ πάρει τα μπογαλάκια τους και να έχουν ξεκουμπιστεί....

...και θα ξεκουμπιστούν!!!

Όταν δεν μπορούν ''αυτοί'' να προσφέρουν, πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν από τους άλλους και σε ποιους πρέπει να υπολογίζουμε (το επαναλαμβάνω).
Αυτή είναι η δουλειά του σοβαρού προπονητή, δεν θα παραδώσει την ΄΄αναφορά του΄΄ δίχως να γνωρίζει τι ρόλο βαράει ο κάθε ένας...

Εσεις κ. Τσόπελα, δεν ρίξατε στην πυρά τον Κάτε και για το διώξιμο του Ν΄ΝΤΌΪ, επειδή δεν τον είχε δει καν να αγωνίζεται;
Να συνεχίσει δηλαδή να αγωνίζεται η ομάδα, με τους παίκτες που βρίζουμε δικαίως κάθε αγωνιστική και να μην δοκιμάσει τους υπόλοιπους;
Τότε τι τους έχουμε;
Για να τους βάλουμε να παίξουν με την ...Μπάρτσα;
Με το ολυμπιακάκι παίζαμε, δεν νομίζετε κύριοι, ότι έπρεπε έστω και αυτά τα ''παικτάκια'', να τιμήσουν τα πολλά λεφτά που παίρνουν;

Οσο και να ''μαλώνουμε'', όσο και να υποφέρουμε...η ουσία δεν αλλάζει.

Οι παικταράδες που βασίζεται η ομάδα δεν τραβάνε...

Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης καλή ψυχή ή 45'.

Από εκεί ξεκινάει το κακό...
Εκεί που κάποτε λέγαμε ότι έχουμε ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, τώρα λέμε ότι δεν έχουμε κέντρο.
Εάν δεν πέσουν λεφτά εκεί, καθώς και για ένα ακόμα επιθετικό αξίας (για να σταματήσει να παίζει και όλη η ομάδα για τον Σισέ) συν ένα παίκτη όπως ο Ντουγκλάο για την άμυνα, το πρωτάθλημα θα χαθεί, μαζί με την ευκαιρία να διορθώσουμε τα λάθη μας εφέτος.

Προλαβαίνουμε, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα και δηλώνω αισιόδοξος, ακόμα και με τον κίνδυνο να φάω ''παντόφλα''.

υ.γ..
Πάντως προτιμώ την έντονη και σκληρή έως άδικη κριτική, από την άνευρη.. ή και σιωπηρή.
Είναι... όπως έχεις μάθει τους αναγνώστες σου κ. Ακη.
Απαιτητικούς..

ΕΙΔΕ ΤΟ 8 ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΔΕ ΤΟ 8 ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΦ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ BOX TO BOX ΔΗΛΑΔΗ...ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.....
Αφήστε σχόλιο


100 χαρακτήρες ακόμα

3000 χαρακτήρες ακόμα
Τα σχόλια θα πρέπει να εγκριθούν πριν εμφανιστούν
Terms and conditions


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου