ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Εναντίον όλων

Εναντίον όλων

Ο κόσμος του Ολυμπιακού "βράζει" εναντίον της Πολιτείας και της αστυνομίας, καθώς διαπιστώνει διαφορετική αντιμετώπιση και ύπαρξη πολιτών α' και β' κατηγορίας στο μυαλό των υπευθύνων.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών και της Πολιτείας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η προσαγωγή των 250 φιλάθλων της ομάδας μπάσκετ που κατευθύνονταν στο Μαρούσι για να δουν το παιχνίδι μπάσκετ με την ομώνυμη ομάδα, την ώρα που οι "πράσινοι" και οι υπόλοιποι οπαδοί τα κάνουν παντού "γης μαδιάμ" και υπεύθυνοι τους "χαϊδεύουν".
Στο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανιώνιο, οι "ερυθρόλευκοι" φίλαθλοι πέρασαν στην "αντεπίθεση". Μετά τη δυναμική ανακοίνωση της "Θύρας 7", οι οπαδοί του Ολυμπιακού με πανό και συνθήματα κατά των Παπουτσή, Γερουλάνου και αστυνομίας έδειξαν την αντίθεσή τους στην "διαφορετική" αντιμετώπιση που δείχνουν απέναντι στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του σε σχέση με των υπολοίπων ομάδων.

Την ώρα που οι "πράσινοι" οπαδοί τα σπάνε παντού, χωρίς ούτε... μισή σύλληψη, την ώρα που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ απειλούν ξεκάθαρα την κυβέρνηση, οι υπεύθυνοι έχουν βάλει στο "μάτι" τον Ολυμπιακό. Κάτι που μόνο ερωτηματικά δημιουργεί.

Δείτε φωτογραφίες από τα πανό που κρεμάστηκαν στις κερκίδες:






 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου