ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Πρόταση ΚΠΡ για Σισέ!

Πρόταση ΚΠΡ για Σισέ!

27/01/2012
Πρόταση ΚΠΡ για Σισέ!

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τη Λάτσιο φέρεται να έχει καταθέσει η ΚΠΡ! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Star», οι Ρέιντζερς πρόσφεραν 4 εκατ. λίρες για τον Γάλλο στράικερ και διατηρούν ακέραιες τις ελπίδες τους, στηριζόμενοι στο γεγονός πως ο έμπειρος φορ δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη Ρώμη!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μετράει μέχρι στιγμής ένα γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο και τρία στο Europa League! Η απόδοσή του και το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των διοικούντων αλλά και των οπαδών του συλλόγου, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και φυσικά, αρκετοί είναι αυτοί που αμφισβητούν πλέον την ικανότητά του να σταθεί επάξια σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Από τη Λάτσιο ξεκαθάρισαν ότι ο Γάλλος δεν πωλείται τον Ιανουάριο, συνεχίζουν να τον στηρίζουν και διαψεύδουν οποιαδήποτε σκέψη περί αντικατάστασής του από τον Λούκας Ποντόλσκι, ωστόσο, η υπομονή δεν αποκλείεται να εξαντληθεί και πάνω σε αυτό επενδύουν οι άνθρωποι της ΚΠΡ! Η αγγλική ομάδα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Star», έχει προσφέρει το ποσό των 4 εκατ. λιρών για να τον κάνει δικό της, τη στιγμή που έχουν προηγηθεί οι Ταϊβό και Ονουόχα, οι οποίοι αποτελούν τις πρώτες κινήσεις του συλλόγου στο μεταγραφικό «παζάρι»!

«Είναι γεγονός ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στη Ρώμη, αλλά ενδεχομένως να οφείλεται στο ότι αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Μίροσλαβ Κλόζε που διανύει περίοδο φόρμας! Αν τελικά έρθει στην ΚΠΡ, θα τον υποδεχτούμε με ανοιχτές αγκάλες» ήταν τα λόγια του υπεύθυνου μεταγραφών στους Ρέιντζερς, Τζιάνι Ντι Μάρτζιο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου