ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ποια είναι η αλήθεια για Μασάδο (videos)

Ποια είναι η αλήθεια για Μασάδο (videos)  

27/1/2012


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί διαδικτυακά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο μέσο της Τουλούζ, Πάουλο Μασάδο, κάτι που δε διαψεύδει η πειραϊκή ΠΑΕ.
Ο Πάουλο Μασάδο είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν μέσα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στον Ολυμπιακό, και η αλήθεια είναι ότι η περίπτωσή του τράβηξε το ενδιαφέρον του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.
ΜΑΣΑΔΟΟ 25χρονος Πορτογάλος μέσος, που αγωνίζεται κυρίως στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και σαν δεξί χαφ, κάτι που εκτιμάται θετικά από τον προπονητή των «ερυθρολεύκων».
Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας αποφάσισαν να προσεγγίσουν και να μπουν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Τουλούζ, με τους Γάλλους όμως κοστολογούν τον παίκτη τους, ο οποίος έχει συμβόλαιο μαζί τους μέχρι το καλοκαίρι του 2013, περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρεται σήμερα και σε άλλες ευρωπαϊκές αθλητικές ιστοσελίδες, (π.χ. η γαλλική rmc.fr)
Η συγκεκριμένη τιμή θεωρείται, αλλά και είναι, αρκετά αλμυρή για τα ελληνικά δεδομένα, και ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να κυμανθεί σε αυτό το επίπεδο. Εκτός και αν ο παίκτης μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, και αξίζει να δαπανηθεί για αυτόν ένα τέτοιο ποσό.
Από πού ξεκίνησε
Ο Πάουλο Ρικάρντο Ριμπέιρο ντε Χεσούς Μασάδο -όπως είναι το πλήρες όνομά του- γεννήθηκε στο Μπάιρο ντο Σέρκο της Πορτογαλίας στις 31 Μαρτίου 1986 (κλείνει τα 26 σε δύο μήνες) και έμαθε τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες της Πόρτο. Το ντεμπούτο του έγινε υπό την καθοδήγηση του Ζοζέ Μουρίνιο την περίοδο 2003-04 σε αγώνα κυπέλλου, και μέσα στη σεζόν υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το 2010.
Η πορεία του
2005-2006:  δανεικός σε Εστρέλα Αμαδόρα (25 συμμετοχές, 2 γκολ)
2006–2007: δανεικός σε Λεϊρία (27 συμμετοχές)
2007–2008: δανεικός σε Λεϊσόες (25 συμμετοχές, 2 γκολ)
2008–2009: δανεικός σε Σεντ Ετιέν (35 συμμετοχές, 3 γκολ)
Το καλοκαίρι του 2009 τον απέκτησε η Τουλούζ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Στους «μοβ» μέσα στα δύο τελευταία χρόνια έχει 65 συμμετοχές και έχει σκοράρει 9 φορές.
Ο ίδιος πάντως έχει αφήσει να διαρρεύσει μέσω του ατζέντης του ότι θέλει να αποχωρήσει από την Τουλούζ, μέσα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί σε μία ομάδα που θα του δώσει την δυνατότητα μεγαλύτερης προβολής, με απώτερο σκοπό την κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας, ενόψει Euro2012.
Περισσότερα πάντως θα μάθουμε μέσα στις επόμενες 4 ημέρες που ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου