Ίσως και σήμερα να έχουμε οριστικές εξελίξεις σε μετεγγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού και φυσικά δεν αναφερόμαστε στην περίπτωση του Ρόι Κάρολ, αλλά στον μεσοεπιθετικό που θέλει να φέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στο ρόστερ του Θρύλου.

Ο Μαούρο Φορμίκα της Μπλάκμπερν παραμένει Νο1 στόχος και η περίπτωσή του δεν έχει εγκαταλειφθεί, παρά το πρώτο... άκυρο από τους Άγγλους για τον δανεισμό του, αφού θέλουν να τον πουλήσουν και όχι να τον δανείσουν, όπως αναφέρει και ο σημερινός "Π".
Αυτό φυσικα δυσκολεύει αρκετά την περίπτωσή του, αφού στο λιμάνι θα ήθελαν πρώτα να τον δουν και το καλοκαίρι να θελήσουν να τον αγοράσουν, ωστόσο οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ κρατούν ακόμα ανοιχτό το ζήτημα και τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλείεται. Ακόμα και να γίνει η υπέρβαση για αγορά του!
Εκτός από τον Αργεντινό άσο, προέκυψαν δύο ακόμα ονόματα αυτά, των Έντσο Πέρες της Μπενφίκα και τον Γιανίκ Ντιαλό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Γενικά, την ψάχνει για τα καλά ο Θρύλος και θέλει να φέρει έναν καλό ποδοσφαιριστή τον Γενάρη, διότι υπάρχουν τρία μέτωπα ανοιχτά σε Ελλάδα και Ευρώπη και ό,τι καλύτερο μπορεί να έρθει, είναι καλοδεχούμενο.