ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Αποφασίζουν Αστυνομία και NOVA

Αποφασίζουν Αστυνομία και NOVA

Την μετάθεση του αγώνα με την ΑΕΚ για την Παρασκευή 10/2 αιτήθηκε ο Ολυμπιακός, εξαιτίας της αναμέτρησης με τη Ρουμπίν Καζάν στις 14/2 στη Μόσχα. Super League και "Δικέφαλος" δεν δείχνουν αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει η Αστυνομία και η NOVA.
Ο ορισμός νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του παιχνιδιού Ρουμπίν Καζάν - Ολυμπιακός, δημιουργεί πρόβλημα στους ερυθρόλευκους, καθώς μπερδεύει το πρόγραμμα της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αρχικά η πρώτη αναμέτρηση με τον ρωσικό σύλλογο για την φάση των "32" του Europa League είχε οριστεί για την Πέμπτη 16/2 στο Καζάν. Όμως το κρύο που επικρατεί εκείνη την εποχή σε συνδυασμό με το γεγονός πως το γήπεδο της Ρουμπίν είναι αρκετά παλιό και δεν μπορεί να διασφαλιστεί η διεξαγωγή του αγώνα υπό αυτές τις κλιματικές συνθήκες (υπάρχει και άμεσος κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών), οδήγησε την UEFA στην απόφαση να πραγματοποιηθεί το ματς στο "Λουζνίκι" της Μόσχας. Εξαιτίας όμως της αναμέτρησης Λοκομοτίβ - Μπιλμπάο, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρουμπίν από Πέμπτη πήγε Τρίτη 14/2.

Σύμφωνα όμως με το πρόγραμμα του ελληνικού πρωταθλήματος οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπιζαν την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την Κυριακή 12/2.

Κάτι που φυσικά δεν μπορεί συμβεί, αφού θα πρέπει οι Πειραιώτες να δώσουν δύο ματς μέσα σε 48 ώρες, ενώ υπάρχει και το ταξίδι στη Ρωσία. Ο Ολυμπιακός λοιπόν αιτήθηκε στην Super League να γίνει το παιχνίδι με τον "Δικέφαλο" την Παρασκευή 10/2, ώστε να υπάρχει μια ημέρα ξεκούρασης πριν φύγει η αποστολή για το ματς με τη Ρουμπίν. Η διοργανώτρια αρχή και η ΑΕΚ δεν δείχνουν αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο υπάρχουν δύο ακόμη παράγοντες που θα πρέπει να συμφωνήσουν και αυτοί είναι η Αστυνομία και η NOVA. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού, το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα διεξαχθεί Σάββατο 11/2.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου