ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τα είπε με Τζεμπούρ ο Μαρινάκης

Τα είπε με Τζεμπούρ ο Μαρινάκης

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (25/1), ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε στην σουίτα του τον Ράφικ Τζεμπούρ, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του τραυματισμού του, παρουσία και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η σεζόν για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία του πρωταθλήματος (βρίσκονται στο -5 από τον ΠΑΟ), οι εμφανίσεις τους δεν είναι ικανοποιητικές, με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα να περιπλέκουν περαιτέρω την διαμορφωθείσα κατάσταση.
Όπως γίνεται αντιληπτό, στην μάχη που μαίνεται σε τρία μέτωπα (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League), οι Πειραιώτες θέλουν άπαντες να είναι ετοιμοπόλεμοι. Κανείς δεν περισσεύει, πόσο μάλλον δύο από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας και την φετινή σεζόν, όπως είναι οι Τζεμπούρ και Μιραλάς. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εσχάτως και δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αγωνιστικό χώρο. Στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας (25/1) και οι δύο βρίσκονταν εκτός αποστολής. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε το ματς από την σουίτα του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και κάποια στιγμή κάλεσε τον Αλγερινό προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της αποθεραπείας του, παρουσία και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Τζεμπούρ υποφέρει από ενοχλήσεις στο γόνατο και απέχει από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού εδώ και ένα 20ήμερο. Ωστόσο η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν "καθαρή", αλλά ο 28χρονος επιθετικός επιμένει πως εξακολουθεί να πονάει στο συγκεκριμένο σημείο. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων θέλησε να ακούσει από τον ίδιο τον παίκτη τι ακριβώς συμβαίνει, γι' αυτό και τον κάλεσε να μιλήσουν. Ο διεθνής Αλγερινός τόνισε πως πλέον αισθάνεται καλύτερα και οι πόνοι υποχωρούν, αλλά ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί σε επίσημο ματς, κάτι που σημαίνει πως ούτε στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (28/1) θα είναι στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Όσο αφορά τον Κέβιν Μιραλάς, τα πράγματα είναι πιο απλά. Ο Βέλγος κυνηγός προσπαθεί να επανέλθει στην αγωνιστική δράση πολύ γρηγορότερα του αναμενομένου και "τρέχει" να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου (28/1) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απέναντι στους Κρητικούς. Από το ιατρικό τιμ πάντως, δεν πρόκειται να ρισκάρουν την συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στο συγκεκριμένο ματς αν δεν βεβαιωθούν πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του, καθώς δεν θέλουν ρισκάρουν μια ενδεχόμενη υποτροπή που θα τον θέσει νοκ άουτ για πολύ καιρό.

Τζεμπούρ και Μιραλάς στην λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο κατέβηκαν στα αποδυτήρια και έδωσαν συγχαρητήρια στους συμπαίκτες τους για τη νίκη (4-0) - πρόκριση (στους "4" του Κυπέλλου) εις βάρος των κυανέρυθρων.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου