ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκόςγια την θεση της SUPER LEAGUE- Ο ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ....

 H ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκόςγια την θεση της SUPER LEAGUE- Ο ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ....

 27/1/2012

«Δεν υποβαθμίζουν οι λέξεις το ποδόσφαιρο…»

«Δεν υποβαθμίζουν οι λέξεις το ποδόσφαιρο…»
Απάντηση στην ανακοίνωση που έβγαλε η Super League, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν την υποβαθμίζουν λέξεις ή δηλώσεις, αλλά πράξεις, παραλείψεις και αποσιωπήσεις που δυσφημούν διεθνώς τη χώρα και το ποδόσφαιρό της. Που ήσασταν πέρυσι στο Καραϊσκάκη;», αναφέρει μεταξύ άλλων η καυστική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε η Super League προ ολίγου θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν την υποβαθμίζουν λέξεις ή δηλώσεις, αλλά πράξεις, παραλείψεις και αποσιωπήσεις που δυσφημούν διεθνώς τη χώρα και το ποδόσφαιρό της και για τις οποίες ο συνεταιρισμός των ΠΑΕ σπανιότατα πήρε θέση. Ο συνεταιρισμός, το προεδρείο του οποίου σφύριζε αδιάφορα πέρσι μετά το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» είναι ο ίδιος οργανισμός, με το ίδιο προεδρείο που παρατηρούσε διακριτικά τις εξελίξεις του περασμένου καλοκαιριού που συγκλόνισαν τη χώρα, σαν να μην αφορούσαν το ποδόσφαιρο. Ας αναζητηθούν λοιπόν αλλού οι πραγματικές αιτίες της υποβάθμισης του ποδοσφαίρου μας».

Υποκριτική η στάση του Μαρινάκη

Τέλος, όσον αφορά την επίθεση του Μαρινάκη στον Γόντικα και όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, στον Παναθηναϊκό θεωρούν υποκριτική την στάση του προέδρου του Ολυμπιακού. Αφού, όπως διαρρέεται, «ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά από κάθε παιχνίδι κατηγορεί τους πάντες. Διαιτητές, ομάδες… Ο Μαρινάκης, σήμερα, βρήκε την αφορμή να πάει ο ίδιος στην Super League για να κερδίσει τις εντυπώσεις...»

 Ο ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ....


NAI E? ΣΟΒΑΡΑ? Δηλαδη εσεις μπορειτε να λετε οτι γουσταρετε και οι βρωμοφυλαδες σας να γραφουν οτι θελουν και εμεις δεν πρεπει να αντιδραμε και να μην απανταμε στις ελεεινες κατηγοριες σας ε? μηπως να σας θυμισουμε τι γραφετε στην Πρασινη  για παρακες και αηδιες?
 αλλα βλεπεις δεν υπαρχει ουτε κρατος ουτε ΕΣΡ ουτε ΕΣΗΕΑ  για να σας χωσει ενα προστιμο να τρεχετε και να μην προλαβαινετε...ετσι για το κλιμα εχθροτητας  που δημιουργειτε εδω και χρονια τωρα...εδω σας εκραξαν ολοι στην SUPER LEAGUE και εσεις δεν τρεχει τιποτε...αλλα βεβαια..ποιος θα σας πειραξει οταν εχετε διπλα σας τον Υπουργο Πολιτισμου τον Γερουλανο που η αδελφη του ειναι παντρεμενη με τον Σπηλιοτοπουλο που ειναι στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΖΕΛΑΚΙ ΜΟΥ...αυτα περι παραγκας και ανακοινωσεις τετοιου τυπου μονο να τις βλεπουν οι οπαδοι σου..που εσεις σαν διοικηση τους κοροιδευετε χρονια τωρα...εδω κοροιδευετε τους οπαδους σας...τι αλλο μπορει να περιμενει αραγε για σας?εισαστε αξιοι της μοιρας σας  και της κακομοιριας σας...ψεματα ειναι που η UEFA σας εχει ετοιμος για δρομο απο το Ελληνικο πρωταθλημα και τις Ευρωπαικες διοργανωσεις και οτι σας απαγορευει να κανετε μεταγραφες γιατι ηδη ειναι ολοι απληρωτοι εδω και μηνες...κοιταξτε λοιπον τα χαλια σας και αφηστε τις κουραδομαγκιες...



ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΣΣΣΣΣΣ...ΗΣΥΧΙΑ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ !!!! 
ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου