ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

«Υπάρχει πρόθεση, αλλά…»

«Υπάρχει πρόθεση, αλλά…»

26/1/2012
«Υπάρχει πρόθεση, αλλά…»
Για την βούληση που υπάρχει από την διοίκηση του Παναθηναϊκού να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και στις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, μίλησε ο Πορτογάλος προπονητής σε Μέσα της χώρας του.

«Υπάρχει πρόθεση. Ακόμη έχει γίνει πρόταση αφού πρέπει να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα, αφού υπάρχει πολύ αβεβαιότητα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Πάντως ο Φερέιρα και σε παλιότερες δηλώσεις του, έχει πει πως «τελευταίος θα αφήσω το πλοίο, είμαι πολεμιστής», δείχνοντας πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό παρά τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο.

Στην συνέχεια της συνέντευξης του στο TFS(ραδιόφωνο της Πορτογαλίας), ο προπονητής του Παναθηναϊκού, για να δείξει πόσο ρευστή είναι η κατάσταση στην ομάδα, είπε: «Δεν υπάρχει πρόεδρος από τον Νοέμβριο του 2010, δεν υπάρχει τεχνικός διευθυντής μετά την παραίτηση του Φρέιτας και η κατάσταση είναι δύσκολη όσον αφορά τα οικονομικά».

Τέλος, ο 65χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στην κούρσα του πρωταθλήματος και την προσπάθεια που καταβάλλει ο Παναθηναϊκός για να το κατακτήσει. «Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, τίποτα δεν τελείωσε. Είμαστε πέντε βαθμούς μπροστά αλλά έχουμε ακόμη μία σειρά αγώνων, αυτή τη φορά με τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Που όμως και ο Ολυμπιακός έχει να παίξει με αυτές που αγωνίζεται και σε ακόμη δύο διοργανώσεις. Είναι μία ενδιαφέρουσα μάχη και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου