ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Copa del Rey: Barcelona – Real Madrid 2-2 (video)


Copa del Rey: Barcelona – Real Madrid 2-2 (video)
 26/1/2012



Την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Del Rey εξασφάλισε η Barcelona μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Real στον επαναληπτικό του Camp Nou. Οι δύο ομάδες προσέφεραν άλλο ένα μεγάλο ματς στους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον πλανήτη, με τους Καταλανούς να χαμογελούν και πάλι στο τέλος εις βάρος της αιωνίας αντιπάλου τους.
kypello-barcelona-real-2-2-videoΑυτή τη φορά η Real ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χάνοντας σωρεία ευκαιριών κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, η Barcelona χτύπησε στο τέλος του πρώτου μέρους με δύο γκολ από τους Pedro και Dani Alves (φοβερό διαγώνιο σουτ) και πήγε με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια. Πιο αποτελεσματική η Real στο 2ο ημίχρονο, ισοφάρισε μέσα σε ένα τετράλεπτο με Cristiano Ronaldo και Benzema, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το τρίτο γκολ που θα της έδινε την πρόκριση. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Sergio Ramos.
 
Γκολ: Pedro 43’, Dani Alves 47’ – Cristiano Ronaldo 67’, Benzema 71’
Συνθέσεις:
Barcelona: Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta (Pedro 29’), Cesc Fabregas (Thiago 69′), Alexis Sánchez (Mascherano 77′), Messi.
Real: Casillas, Coentrao, Ramos, Pepe, Arbeloa, Xabi Alonso, Lass Diara (Granero 51′), Ozil, Cristiano, Kaka (Callejon 60′), Higuaín (Benzema 60′)
Δείτε σε hd video τα γκολ από το BarcelonaReal Madrid 2-2:



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου