Ένας από τους παίκτες που έχουν βγει λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό, είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις φέτος με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Κόντρα στον Πανιώνιο, λειτούργησε για μια ακόμη φορά εξαιρετικά στο κέντρο, ειδικά όταν μπήκε ο Μοδέστο και μετατοπίστηκε στα χαφ, με τον Κορσικανό να παίζει στο δεξί άκρο και είχε δυο πάσες "πάρτο βάλτο" στον αγώνα, δείγμα του ότι την έχει την σωστή μεταβίβαση και μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση στο κέντρο.

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αποτελεί "δυνατό χαρτί" στα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον εμπιστεύεται για τα καλά και τον δικαιώνει. Χθες, αποτελέσε τον δημιουργό του δεύτερου και του τέταρτου τέρματος για λογαριασμό του Θρύλου και ήταν πέρα για πέρα αξιόπιστος.

Αυτός ο Μανιάτης είναι υπερπολύτιμος για τον Θρύλο και ανεβάζει συνεχώς τις "μετοχές" του. Προς τέρψιν όλων στο λιμάνι, συνεχίζει την ανοδική του πορεία και μακάρι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς. Δουλεύει, γουστάρει να παίζει για τον Ολυμπιακό, βγάζει πάθος και όρεξη στο χορτάρι και αυτό φαίνεται και στον πλέον αδαή.