ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

"Ελεύθερος" ο Χάουαρντ-Στην Μπάνβιτ ο Λούκας

"Ελεύθερος" ο Χάουαρντ-Στην Μπάνβιτ ο Λούκας

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Αμερικανό φόργουορντ, Ματ Χάουαρντ.
Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος "θανάτου" έλαβε χώρα, καθώς η ΚΑΕ Ολυμπιακός άφησε "ελεύθερο", τον Αμερικανό φόργουορντ Ματ Χάουαρντ.
Ο Αμερικανός ήταν εδώ και καιρό "ξένο σώμα" στο λιμάνι αφού σε καμία περίπτωση δεν έδειξε να μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει  λύση της συνεργασία της με τον καλαθοσφαιριστή Ματ Χάουαρντ.

 

Στην Μπάνβιτ ο Λούκας

Στην τουρκική Μπάνβιτ θα συνεχίσει την καριέρα του στα ευρωπαϊκά παρκέ ο μέχρι πρότινος γκαρντ του Ολυμπιακού, Κεϊλίν Λούκας.
Ο Κεϊλίν Λούκας ήρθε με μεγάλες περγαμηνές από το κολέγιο του Μίσιγκαν Στέιτ για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού.
Ο νεαρός Αμερικανός έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία, όπως την μεγάλη εκρηκτικότητα στο παιχνίδι του, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έδειξε να μπορεί να ανταποκριθεί σε μια ομάδα επιπέδου του Ολυμπιακού. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον παίκτη και μοιραία ζήτησε την αντικατάστασή του, με την διοίκηση να φέρνει τον Έισι Λο και να αφήνει ελεύθερο τον Λούκας.

Ο 23χρονος πόιντ γκαρντ δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο μάνατζερ του Λούκας συμφώνησε με τους ιθύνοντες της τουρκικής Μπάνβιτ, ώστε φορέσει τη φανέλα της έως το καλοκαίρι. Η ομάδα από το Μπαλικεσίρ του Μαρμαρά δεν είναι βέβαια ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού και ίσως εκεί φανεί περισσότερο.
 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου