ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η απάντηση του Συρίγου--πλακα καναμε λεει...

Η απάντηση του Συρίγου-πλακα καναμε λεει...

27/1/2012 
Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού έστειλαν επιστολή στην NOVA για όσα είχαν λεχθεί στην εκπομπή με καλεσμένο τον Θάνο Μικρούτσικο και ο Φίλιππος Συρίγος, ο βασικός παρουσιαστής της εκπομπής «Super Euroleague» στη NOVA «απάντησε» μέσω της εκπομπής του.
ΣΥΡΙΓΟΣΗ δεοντολογία επιβάλλει την δημοσιεύσει της απάντησης του Φίλιππου Συρίγου, ο οποίος έσπευσε να εξάρει το ήθος των αδελφών Αγγελόπουλων και να τονίσει πως σε καμία περίπτωση δεν τους θεωρεί αποτυχημένους.
«Δεν ήμουν και δεν είμαι διατεθειμένος να λογοκρίνω ποτέ κάποιον καλεσμένο μου, πόσο μάλλον της εμβέλειας και του διαμετρήματος του Θάνου Μικρούτσικου. Προσωπικά θα αγωνίζομαι πάντα ώστε ο άλλος, ο οποιοσδήποτε, να έχει το δικαίωμα να λέει ελεύθερα τη γνώμη του. Έστω κι αν διαφωνώ, αυτό έκανα, κι αυτό θα κάνω πάντα. Απλά θα σημειώσω ότι για τη συγκεκριμένη άποψη του Θάνου Μικρούτσικου διαφωνούσα, έχω μία άλλη άποψη, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Δεν εκλήθη ο Μικρούτσικος στο στούντιο για να ακουστεί η δική μου άποψη. Κι ο Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος που έχει το ηθικό βάρος να αναλαμβάνει την ευθύνη όσων λέει.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πράγματι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν απέτυχαν στο χώρο του μπάσκετ, δεν πιάστηκαν κορόιδα, προσέφεραν στο μπάσκετ, προχώρησαν τον Ολυμπιακό, προχωράνε τα πράγματα στο μπάσκετ όχι μόνο με τα λεφτά τους, αλλά και με το ήθος τους. Και δεν τους θεωρώ αποτυχημένους. Δεν είμαι της λογικής ότι πετυχημένος είναι μόνο αυτός που παίρνει το πρωτάθλημα. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό και στο μπάσκετ και πιστεύω ότι θα προσφέρουν ακόμη περισσότερα. Όσον αφορά τώρα το σχόλιό μου για τον Παπαλουκά, κατ' αρχήν, επί λέξη δεν διαφώνησα, άρα δεν είχα λόγο να παρέμβω, δηλαδή δεν είπε κανείς «εκεί γιατί μίλησες;».
Συμφώνησα με αυτό που είπε ο Θάνος Μικρούτσικος. Συμφώνησα για τον εξής λόγο: διότι ο Παπαλουκάς, για όσους θυμούνται, απ' αυτή εδώ την εκπομπή, όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, πριν καν ουσιαστικά φορέσει τη φανέλα, είπε αυτά: «Κάποιο δε θέλουν ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα!». Από τότε είπε. Και του το είπα στον αέρα ουσιαστικά ότι, είναι δυνατόν ένας παίκτης, ο οποίος έρχεται με συμβόλαιο των 9.000.000 να βρίσκει άλλοθι με το «καλημέρα»; Πριν μπει στο γήπεδο. Κι αυτό στην ουσία δεν στρέφεται σε καμία περίπτωση εναντίον του Ολυμπιακού, πόσο μάλλον εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων.
Όσον αφορά για το υστερόγραφο, εγώ ξέρω ότι ειδικά ο Παναγιώτης ο Αγγελόπουλος, που τον ξέρω λίγο καλύτερα απ' τον Γιώργο, ότι είναι άνθρωπος με εκπληκτικό χιούμορ, πώς, λοιπόν, δεν έχει καταλάβει, γιατί είναι ηλίου φαεινότερο, ότι εμείς εδώ σπάγαμε πλάκα με τα όσα είχε κάνει ο τυφώνας Θανάσης, ας πούμε, στο Βερολίνο. Πλάκα κάναμε. Πλάκα κάναμε…».

O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ

 ΝΑΙ Ε? ΣΟΒΑΡΑΑΑΑ? πλακα να κανεις με την γυναικα σου και τους φιλους σου κυριε Συριγο και οχι με τους Αδελφους Αγγελοπουλους και πανω απολα με τον Ολυμπιακο...ασε...και ξερουμε πολλοι καλα οι οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ τι κουμασι εισαι εσυ και ο...τυφωνας Θανος οπως τον ονοματισες...ξερουμε ποια ειναι τα πιστευω σου και τα δικα σου και του Θανου αλλα και του αδελφου του Ανδρεα γαι τον Ολυμπιακο και εχουμε δει και ξαναδιαβασει τις δηλωσεις τις δικες σου και του Μικρουτσικου για τον Ολυμπιακο...ασε λοιπον το ποιημα και σταματα επιτελους να βγαζεις χολη για τον Ολυμπιακο λες και σου εχει σκοτωσει την μαννα η τον πατερα...ελεος πια δεν περιμενουμε ουτε να γραψεις αντικειμενικα ουτε να παρεις το μερος του Ολυμπιακου...αλλα κλεισε το στομα σου τελος παντων...καταντησες αηδια πλεον...εσυ δεν ειδες ποτε κακη διαιτησια κατα του Ολυμπιακου αυτα τα χρονια ε? ολα καλα και ολα ωραια...αλλα δεν μας νοιαζει πλεον...ξερουμε οι οπαδοι του Ολυμπιακου ποιος εισαι και τι λες παντα για τον Ολυμπιακο...κλειστο γιατι προκαλεις παρα πολυ και το τελευταιο καιρο σε πολυ συχνα διαστηματα και αμα σε σακατεψουν παλι θα λες οι αλητες οι χουλιγκαν του Ολυμπιακου,...,μην προκαλεις δεν μπορεις να  το καταλαβεις δηλαδη? κανε το ρεπορταζ σου  κανε τις εκπομπουλες σου αλλα μην χαλας το στομα σου...πως θα γινη δηλαδη?
αλλα βλεπεις...εχετε βρει ολοι τους Αγγελοπουλους που κατα την αποψη μου παντα δεν αντιδρουν δυναμικα οσο θα επρεπε ..επρεπε να ημουν εγω στην θεση τους και...θα τα λεγαμε..
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΥΡΙΕ...ΣΥΡΙΓΟ !!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου