ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Άρχισαν τα… προεόρτια για Φέρντιναντ!

27/1/2012

Φάκελο με αναγραφόμενη διεύθυνση την κατοικία του Άντον Φέρντιναντ και με περιεχόμενο μια… σφαίρα (!) έφτασε στα γραφεία της ΚΠΡ, σύμφωνα με το «SkySports»!

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος από τα... προεόρτια που όπως φαίνετα θα σημειωθούν εν όψει της αναμέτρησης της ΚΠΡ με την Τσέλσι, στο «Λόφτους Ρόουντ» για τον 4ο γύρο του Κυπέλλο Αγγλίας!

Το γεγονός επιβεβαίωσαν και οι Αρχές των Χάμερσμιθ και Φούλαμ, οι οποίες ενεργοποιπήθηκαν και ερευνούν το θέμα που έλαβε χώρα λιγότερο από ένα 24ωρο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού στο Λονδίνο! Η κόντρα που άνοιξε με τον Τζον Τέρι και η δικαστική διαμάχη των δύο ποδοσφαιριστών την 1η Φεβρουαρίου έπειτα από τη δίωξη που ασκήθηκε στον Άγγλο αμυντικό των «μπλε» για την κατηγορία της ρατσιστικής επίθεσης.

Η αστυνομία, οι διοικήσεις των δύο συλλόγων, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές έχουν προσπαθήσει όλες τις προηγούμενες μέρες να τονίσουν πως η προϊστορία των δύο παικτών δεν θα πρέπει να επηρεάσει την αναμέτρηση του Σαββάτου, όμως, όπως φάνηκε, η προσπάθειά τους απέτυχε…

www.england365.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου