ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

«Πόλεμος» Μαρινάκη-Γόντικα


«Πόλεμος» Μαρινάκη-Γόντικα

27/1/2012
«Πόλεμος» Μαρινάκη-Γόντικα 
Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έδωσε το «παρών», ζήτησε από τον Δημήτρη Γόντικα να ανακαλέσει για τα περί «φιλικών» που είχε δηλώσει φωτογραφίζοντας τους «ερυθρόλευκους» αλλά εκείνος αρνήθηκε και τα… αίματα άναψαν. Ανακοίνωση που καταδικάζει την τοποθέτηση του προέδρου του Παναθηναϊκού εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή.

Η συνεδρίαση που είχε θέμα την χορηγία του ΟΠΑΠ, λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα. Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έφτασε στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας, για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβρη όταν και είχε παραιτηθεί από την προεδρία, ξαφνιάζοντας όλα τα υπόλοιπα μέλη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, επανέφερε στο προσκήνιο τις δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, όταν εκείνος «φωτογραφίζοντας» τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» είχε πει: «Κάποιοι παίζουν φιλικά και κάποιοι άλλοι παίζουν ντέρμπι κάθε αγωνιστική».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε σε έντονο τόνο από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να ανακαλέσει και όταν εκείνος αρνήθηκε, η ένταση ανέβηκε. Μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση σε πολύ υψηλούς τόνους και για περίπου πέντε λεπτά η συνεδρίαση μετατράπηκε σε… κόλαση.

Έπειτα από παρεμβάσεις των άλλων μελών αλλά και με το θέμα της χορηγίας του ΟΠΑΠ να «καίει» και να επιβάλλεται να σταματήσουν οι αντιπαραθέσεις προκειμένου να συζητηθεί, η κατάσταση εξομαλύνθηκε.

Ωστόσο, ακολούθησε κάτι πρωτοφανές αφού η Σούπερ Λίγκα για πρώτη φορά, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει ενέργεια μέλους της, δηλαδή του Δημήτρη Γόντικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Super League καταδικάζει τις προ ημερών δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Δ. Γόντικα περί "φιλικών αγώνων", οι οποίες υποβαθμίζουν την εικόνα και την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου