ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Βαλβέρδε: "Σεβόμαστε τη γνώμη του κόσμου, όταν την εκφράζει μέσα στο γήπεδο"

Βαλβέρδε: "Σεβόμαστε τη γνώμη του κόσμου, όταν την εκφράζει μέσα στο γήπεδο"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε θέση για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανιωνίου και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με το επιβλητικό 4-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ωστόσο, πριν από την έναρξη του αγώνα, μερίδα κόσμου αποδοκίμασε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για πρώτη φορά στην εν Ελλάδι προπονητική θητεία του, ενώ αποδοκιμάστηκαν επίσης και οι Μαρκάνο, Αμπντούν και Ορμπάιθ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το συμβάν και απάντησε πως σέβεται τη γνώμη των φιλάθλων που εκφράζεται μέσα στο γήπεδο και όχι στο.. αεροδρόμιο. Θυμίζουμε πως μετά την ήττα στην Ξάνθη, υπήρξαν αποδοκιμασίες από λίγους φιλάθλους κατά την επιστροφή της ερυθρόλευκης αποστολής στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε:

"Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και την πρόκριση. Θέλαμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση και επιθυμούμε να την κερδίσουμε. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αργοί και χωρίς ταχύτητα, αλλά είχαμε τον έλεγχο. Κινδυνέψαμε λίγο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα για εμάς μετά το 2-0. Πάντως, μέχρι να γίνει το σκορ 2-0, ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς, κυρίως από τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου, που μας δημιούργησε κάποια προβλήματα. Ο κόσμος πιστεύει πως στο Καραϊσκάκης είναι εύκολο να κερδίζεις πάντα, αλλά δεν είναι έτσι η κατάσταση.

Εμείς σεβόμαστε τη γνώμη του κόσμου, όταν την εκφράζει μέσα στο γήπεδο. Αυτό που έγινε στο αεροδρόμιο μετά την Ξάνθη, δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι παίζουμε ποδόσφαιρο για τον κόσμο και σεβόμαστε τη γνώμη του. Ωστόσο, ο παίκτης αποδίδει καλύτερα όταν έχει την υποστήριξη των φιλάθλων. Όταν νιώθει την ανασφάλεια, χάνει την αυτοπεποίθησή του. Όλοι βρισκόμαστε σε καλές και κακές στιγμές. Θα μας άρεσε πάντα να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου για να υπάρχει καλύτερη απόδοση. Σεβόμαστε τη γνώμη του και δουλειά μας είναι να δουλεύουμε για αυτούς. Σε τυχόν κριτικές και αποδοκιμασίες, πρέπει να το αντέξουμε και με την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο να αλλάξουμε την κακή γνώμη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και υπάρχει μέσα σε αυτό και η επιτυχία και η αποτυχία. Στο ποδόσφαιρο ψάχνεις τη δική σου επιτυχία και την αποτυχία του άλλου. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι ένα παιχνίδι.

Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Όσο είμαι εγώ στον πάγκο της ομάδας θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Να έχουμε ωραία εικόνα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Πάντα να είμαστε καλοί και να παρουσιάζουμε ωραίο παιχνίδι. Οι πέντε βαθμοί της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό είναι αποτελεσμα της ήττας μας από την Ξάνθη, όπου δεν μας άξιζε να χάσουμε βάσει της εμφάνισης που είχαμε, και της ισοπαλίας με τη Δόξα Δράμας, όπου είχαμε κακή απόδοση. Από εδώ και πέρα, πρέπει να κοιτάξουμε πως δεν πρέπει να έχουμε άλλη βαθμολογική απώλεια.

Για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό μου θα επαναλάβω πως όταν ο κόσμος δείχνει τη δυσαρέσκειά του στο γήπεδο, πρέπει με το παιχνίδι μας να αλλάξουμε τη γνώμη αυτή. Όλοι είμαστε μέλη και μέρος της ομάδας και όταν κερδίζουμε και όταν χάνουμε. Μοιραζόμαστε τις ήττες και τις επιτυχίες.

Ναι, τελειώνει ο χρόνος για τις μεταγραφές. Δεν γνωρίζουμε αν θα κάνουμε. Εξαρτάται από την αγορά και τις ανάγκες της ομάδας. Αν υπάρχει διαθέσιμος παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει άμεσα.

Το γεγονός πως έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός δείχνει πως είναι μία δύσκολη διοργάνωση. Στην αρχή φαίνεται εύκολη, αλλά στην πορεία διαπιστώνεις το αντίθετο. Ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο Κύπελλο. Αν είναι καλύτερα ή χειρότερα, που είμαστε πλέον το φαβορί, δεν το ξέρουμε. Μας απασχολούν τα δύσκολα ματς στο Πρωτάθλημα και μετά ο ημιτελικός κόντρα σε ΟΦΗ ή Πανσερραϊκό".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου