ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Ο Γερουλάνος βάζει σε μπελάδες την Εθνική και τον Ολυμπιακό!

Ο Γερουλάνος βάζει σε μπελάδες την Εθνική και τον Ολυμπιακό!

Ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με την ΕΠΟ, η οποία ετοιμάζεται να προβεί σε καταγγελία προς την FIFA για κρατική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Αυτό σημαίνει πως απειλείται άμεσα η παρουσία των ελληνικών ομάδων σε κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση!
Σε τεντωμένο σκοινί βαδίζει ο Υπουργός Πολιτισμού και θέτει σε άμεσο κίνδυνο το ποδόσφαιρο της χώρας!
Ο Παύλος Γερουλάνος στην συνεδρίαση της Βουλής την Τετάρτη (25/1) δεν απέσυρε τις διατάξεις σχετικά με την λειτουργία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με τις οποίες διαφωνεί κάθετα η ΕΠΟ. Η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής έστειλε το νομοσχέδιο προς ψήφιση από την ολομέλεια, αφήνοντας στην ΕΠΟ μια μόνο επιλογή. Ποια είναι αυτή; Μα να προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου! η Ελληνική Ομοσπονδία λοιπόν ετοιμάζεται να προβεί σε επίσημη καταγγελία προς την FIFA για κρατική παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Όπως είναι γνωστό κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και η ποινή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο αποκλεισμός όλων των ομάδων της χώρας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Πράγμα που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζουν τον ορατό κίνδυνο να οδηγηθούν στην έξοδο από το Europa League, αλλά και η Εθνική ομάδα να μην συμμετάσχει στο Euro 2012!

Και όλα αυτά για να περάσει ένα νομοσχέδιο για την είσοδο ξένων επενδυτών στις ΠΑΕ που στην παρούσα φάση ουσιαστικά εξυπηρετεί μόνο τον Παναθηναϊκό!

Η ευθύνη σαφώς βαραίνει  και τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή, που τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, προκειμένου να βρεθεί λύση, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου