ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Ο "έλεγχος" των παικτών του Ολυμπιακού στην ήττα στην παράταση με 78-77 του Θρύλου από την Γαλατασαράι στην Τουρκία. Απίστευτος ο Σλούκας, πολύ καλός αλλά μοιραίος ο Σπανούλης, βοήθησαν πολύ οι Πρίντεζης, Ντόρσι και Χάινς.
Ο Ολυμπιακός κατέβαλε μια τιτάνια προσπάθεια για να φύγει από την Τουρκία με το ροζ φύλλο αγώνα, όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε, αφού ηττήθηκε στην παράταση από την Γαλατασαράι με 78-77. Δείτε την κριτική του RedPlanet.gr για τους "ερυθρόλευκους", οι οποίοι είχαν κορυφαίους τους Σπανούλη, Σλούκα, Πριντεζη, Ντόρσι και Χάινς, ενώ δεν πήραν καμία βοήθεια από τους Άντιτς, Παπανικολάου, Μάντζαρη και Λο.
Χάινς: Ο Αμερικανός μπήκε "κρύος" στο ματς και έκανε ορισμένες λανθασμένες ενέργειες, χωρίς "καθαρό" μυαλό. Όσο περνούσε η ώρα και ζεσταινόταν, ο Κάιλ ανέβαζε την απόδοσή του. Σκόραρε 11 πόντους με 4/7 σουτ, ενώ είχε 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 23', όμως ήταν άστοχος στις κρίσιμες βολές. Έκανε και δύο εντυπωσιακά κοψίματα.

Άντιτς: Αγωνίστηκε κάτι παραπάνω από 19 λεπτά και "κατέβασε" μόλις ένα ριμπάουντ. Αυτό τα δείχνει όλα. Ο Σκοπιανός επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα και φάνηκε αφού τα 'έσπασε" πίσω από τα 6,75μ. (0/4). Τα τρία κλεψίματα ήταν ό,τι καλό έχει να επιδείξει στο ματς ο Πέρο, που έλειψε από τον Θρύλο στο "Αμπντι Ιμπεκτσι".

Σπανούλης: Ο "φυσικός" ηγέτης του Θρύλου. Η μπάλα περνούσε σε όλες τις επιθέσεις από τα χέρια του ενώ η άμυνα της Γαλατά ήταν προσαρμοσμένη πάνω του. Κατάφερε να σκοράρει 24 πόντους, με άσχημα όμως ποσοστά (6/13δ., 2/6τρ., 6/6β.) αλλά με μερικά εντυπωσιακά και κρίσιμα καλάθια. Στην παράταση δεν ήταν καλός ο Λαρισαίος κάνοντας λανθασμένες επιλογές και λάθη. Μάλιστα, έγινε μοιραίος στο τέλος, κάνοντας επιθετικό φάουλ και δεχόμενος τάπα από τον Γκόρντον. Πήρε 6 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, αλλά έκανε και 5 λάθη. Κέρδισε και 9 φάουλ. Όλα αυτά σε σχεδόν 40' παιχνιδιού.

Ντόρσι: Ο καινούργιος σέντερ του Ολυμπιακού απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του "Ντούντα" και τον βγάζει "ασπροπρόσωπο". Ο Τζόι δείχνει μαχητικότητα και "παλεύει" κάθε φάση, δίνοντας το 100%. Σε 19' συμμετοχής, ο Ντόρσι σκόραρε 5 πόντους, όμως ήταν κακός από τη γραμμή των βολών (1/4), τομέας που πρέπει να "δουλέψει", αφού την αδυναμία του αυτή θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι αντίπαλες ομάδες. Έκανε 3 κλεψίματα, 3 τάπες, κέρδισε 3 φάουλ ενώ πήρε και 5 ριμπάουντ. Πολύ καλός!

Πελεκάνος: Βοήθησε μόνο στα ριμπάουντ, κατεβάζοντας 5 αμυντικά. Πέραν αυτού, τίποτα. Πήρε τρεις προσπάθειες και ήταν άστοχος και στις τρεις, ενώ είχε προβλήματα και στην άμυνα.

Γκετσεβίτσιους: Ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών, έχοντας 6/6 σε ένα γήπεδο που "κόχλαζε". Τέλειωσε το ματς με 9 πόντους και γενικότερα δεν ήταν κακός ο Λιθουανός, όμως έχασε, όμως, δύο κρίσιμα τρίποντα σχεδόν μόνος του, γεγονός απαράδεκτο για παίκτη που θεωρείται "καθαρόαιμος σουτέρ" και στιγμάτισαν την εμφάνισή του.

Γλυνιαδάκης: Είδε σχεδόν όλο το ματς φορώντας τη φόρμα του. Ο "Ντούντα" τον χρησιμοποίησε μόλις δύο λεπτά και θα είναι άδικο να κριθεί.

Πρίντεζης: Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού. Βοήθησε στο σκοράρισμα με 14 πόντους και αρκετά καλά ποσοστά (4/5δ, 1/3τρ., 3/3β), στα ριμπάουντ κατεβάζοντας πέντε, ενώ έκανε και ένα κόψιμο. Πέτυχε, μάλιστα ένα κρίσιμο σουτ πίσω από τα 6,75 στην παράταση.

Μάντζαρης: Ξεκίνησε για ένα ακόμα παιχνίδι στη βασική "ερυθρόλευκη" πεντάδα. Δεν βοήθησε πουθενά. Ήταν αγχωμένος και φανερά επηρεασμένος από την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ο "Ντούντα" το κατάλαβε και τον κράτησε στον πάγκο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Σλούκας: Το πρόσωπο του αγώνα. Ο Ολυμπιακός πήρε τα πάνω του με την είσοδο του νεαρού γκαρντ, ο οποίος μπήκε φορτσάτος. Highlight της εμφάνισής του το ΤΕΡΑΣΤΙΟ τρίποντο πολύ πίσω από τη σέντρα που πέτυχε 2,5" πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, που έστειλε το ματς στην παράταση. Το ίδιο πήγε να κάνει και στη λήξη της παράτασης, όμως το τρίποντο του ήταν άστοχο. Τέλειωσε το ματς με 10 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ και απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι θα είναι έγκλημα του Ολυμπιακού αν δεν του ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο, αφού είναι το "Next Best Thing" του ελληνικού μπάσκετ. Φοβερός!

Λο: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε κάτι παραπάνω από 8' και δεν πήρε πρωτοβουλίες. Ο Αμερικανός ίσως να μη χωράει στην ίδια πεντάδα με τον Σπανούλη, αφού θέλει και αυτός την μπάλα στα χέρια του. Ο Θρύλος περιμένει πολύ περισσότερα από αυτόν. Δεν φάνηκε καθόλου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου