ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Θεοδωρίδης: "Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα"

Θεοδωρίδης: "Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα και στάθηκε ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των Αμπντούν και Ντιόγκο, ενώ τόνισε πως ο σύλλογος ενωμένος μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ.
Δηλώσεις έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, που συνοδεύτηκε από την νίκη των ερυθρολεύκων με σκορ 4-0 και την πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο γενικός αρχηγός των Πειραιωτών κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα και στάθηκε ιδιαίτερα στις περιπτώσεις των Αμπντούν και Ντιόγκο, ενώ τόνισε πως ο σύλλογος ενωμένος μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ.

"Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την ομάδα. Τον Ντιόγκο, τον Αμπντούν και γενικά όλους τους ποδοσφαιριστές. Απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή. Κάνω έκκληση στον κόσμο να στέκεται δίπλα στην ομάδα και να την στηρίζει. Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του νταμπλ. Βλέπετε το γίνεται. Στο φετινό πρωτάθλημα έχουμε 12 χαμένους πόντους από φαλτσοσφυρίγματα και οι άλλοι 12 κερδισμένους από "λάθη". Με 50-50 δεν φοβάμαι τίποτα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου