ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Πρόεδρος ο Βρύζας

Πρόεδρος ο Βρύζας

26/1/2012
Πρόεδρος ο Βρύζας 
Οριστικά ο Ζήσης Βρύζας θα είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Θόδωρο Ζαγοράκη στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναβαθμίζεται ο Δημήτρης Σαχπατζίδης, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπροέδρου.

Ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο έφερε… τούμπα το κλίμα και τον Θόδωρο Ζαγοράκη μια ώρα αρχύτερα και με τα δύο πόδια εκτός ΠΑΟΚ. Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων επέμεινε στην αρχική του απόφαση να παραιτηθεί με συνέπεια το επόμενο βήμα να αποτελεί το ποιος θα τον αντικαταστήσει.

Τα πάντα συνέκλιναν ότι αυτός θα είναι ο Ζήσης Βρύζας κάτι που επικυρώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ, διάρκειας 1,5 ώρας. Περισσότερο ενεργό ρόλο θα έχει πλέον ο Δημήτρης Σαχπατζίδης, στον οποίο περνά το πόστο του αντιπροέδρου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη το Δ.Σ. της Εταιρίας αποφάσισε ομόφωνα της θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου να αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας και του αντιπροέδρου ο Δημήτρης Σαχπατζίδης.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Θόδωρο Ζαγοράκη για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο.

Θεωρούμε τη θητεία του από τη θέση του προέδρου εξαιρετικά επιτυχημένη και στέρεα βάση για τη μετέπειτα ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη της ομάδας.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.»


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου