ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η κλήρωση του Ολυμπιακού

Η κλήρωση του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στο LEN Champions League και στην διοργάνωση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση. Αντίπαλοι οι Γιούγκ Ντουμπρόβνικ, Μονπελιέ και Ερυθρός Αστέρας.
Στη νέα αγωνιστική σεζόν στην Ευρώπη, η ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί στο LEN Champions League. Για την διοργάνωση πραγματοποιήθηκε η κλήρωση και στον όμιλο των Πειραιωτών θα βρίσκονται έξι ομάδες.

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, λοιπόν, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στον όμιλο του στο LEN Champions League τις Γιούγκ Ντουμπρόβνικ (Σερβία), Μονπελιέ (Γαλλία), Βάσας (μάλλον θα λάβει μέρος λόγω οικονομικών προβλημάτων), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) και η δεύτερη της βαθμολογίας του προκριματικού ομίλου (Μαρσέιγ, Σλάγκελσε, Γιαρφάλα, Κρεουζλίργκεν).

Από τους έξι συλλόγους του ομίλου, θα προκριθούν οι τέσσερις ομάδες, οι οποίες θα περάσουν στην φάση των "16" της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί στο να πάρει την πρόκριση, ενώ συμπτωματικά τόσο οι Πειραιώτες, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας, θα πραγματοποιήσουν από κοινού προετοιμασία, στο διάστημα από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε από τη ΛΕΝ στη Γαλλία προέκυψε ο όμιλος του Ολυμπιακού στο Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία), τον Ερυθρό Αστέρα (Σερβία), τη Μονπελιέ (Γαλλία), τη Βάσας (Ουγγαρία) και την ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση στον προκριματικό όμιλο που απαρτίζεται από τις εξής ομάδες:  Γουοτερπόλο Σλαγκέλσε (Δανία), Μαρσέιγ (Γαλλία), Γιαρφάλα Σιμσαλσκάπ (Σουηδία) και  Κρεουζλίνγκερν (Ελβετία).

*Η ουγγρική Βάσας ενδέχεται να μη συμμετάσχει στη διοργάνωση εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων

*Θα διεξαχθούν δέκα αγωνιστικές και θα προκριθούν στην επόμενη φάση οι πρώτες τέσσερις ομάδες του βαθμολογικού πίνακα."

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου