ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μας έχετε καλομάθει. Συνεχίστε!

Μας έχετε καλομάθει. Συνεχίστε! 

7/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Μας έχετε καλομάθει. Συνεχίστε! 
Κάποτε βλέπαμε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από την TV. Πλέον, με τέσσερις παρουσίες στα πέντε τελευταία μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού, δεν μπορούμε να ζητάμε τίποτα λιγότερο από... μία ακόμη. Το μακρινό ταξίδι με προορισμό τη Βραζιλία αρχίζει για την Εθνική απόψε από τη Ρίγα, όπου αντιμετωπίζει τη Λετονία στην πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ (21:30, MEGA, OTESports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6). Τα πλάνα του Σάντος, το ερωτηματικό για την επίθεση και η προϊστορία.

Η αρχή είναι το… ήμισυ του παντός και οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος καλούνται να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στη Λετονία και να μπουν με το δεξί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στόχος της «γαλανόλευκης» είναι να καταλάβει την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο και να προκριθεί απευθείας στα γήπεδα της χώρας του καφέ.

«Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και ότι θα είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε. Στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε να διανύσουμε», ήταν το μήνυμα του Φερνάντο Σάντος στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Στη χθεσινή - τελευταία προπόνηση ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν άνοιξε τα χαρτιά του και χώρισε μπερδεμένα του παίκτες του. Όλα δείχνουν ότι ο 57χρονος προπονητής θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με σύστημα 4-4-2.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλος, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Σπυρόπουλο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κατσουράνης και ο Τζιόλης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Φορτούνης και ο Μανιάτης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Γκέκας με έναν εκ των Μήτρογλου ή Σαμαρά.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Γλύκος, Βύντρα, Χολέμπας, Σιόβας, Μαλεζάς, Νίνης, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Αθανασιάδης.

Πώς θα αγωνιστούν οι Λετονοί

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Αλεχάντρς Στάρκοβς τη Λετονία απέναντι στην Εθνική Ελλάδας. Την εστία των γηπεδούχων θα υπερασπιστεί ο Βάνις και στην άμυνα θα παίξουν οι Κλάβα, Γκορκς, Ιβάνοβς και Κριάουκλις. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Λάιζανς, Φερτόβς και την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Λουκιάνοβς, Τσάουνα και Βερπακόβσκις.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ρούντνεβς. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ντόροσεβς, Μαλίνς, Σαβτσέκοβς, Ρούγκινς, Μπούλιβιτις, Τσάουνα, Βισνάκοβς, Λουκιάνοβς, Ζούζινς, Κοβάλοβς, Κάμες και Γκάουρακς.

  Ο Ιβάν Μπέμπεκ από την Κροατία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με την Λετονία στην Ρίγα την Παρασκευή, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014.

Προϊστορία

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Διοργάνωση)

31/03/1999 Λετονία-Ελλάδα 0-0 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2000, προκριματικά
09/06/1999 Ελλάδα-Λετονία 1-2 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2000, προκριματικά
10/09/2008 Λετονία-Ελλάδα 0-2 Παγκόσμιο Κύπελλο (Μουντιάλ 2010), προκριματικά
10/10/2009 Ελλάδα-Λετονία 5-2 Παγκόσμιο Κύπελλο (Μουντιάλ 2010), προκριματικά
11/10/2010 Ελλάδα-Λετονία 1-0 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Euro 2012)
06/09/2011 Λετονία-Ελλάδα 1-1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Euro 2012)

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου