ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαρτζώκας: "Δεν προσφέρεται για συμπεράσματα"

Μπαρτζώκας: "Δεν προσφέρεται για συμπεράσματα"

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Το πρώτο του φετινό, ανεπίσημο, ματς έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (6/9) ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του ξενοδοχείου Μοντάνα στο Καρπενήσι, όπου οι ερυθρόλευκοι πραγματοποιούν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησαν άνετα επί των αντιπάλων τους με το ευρύ 83-50, ωστόσο ο τεχνικός των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης τόνισε πως το παιχνίδι δεν προσφέρεται για συμπεράσματα και απλά αποτελεί μέρος της προετοιμασίας.

"Για μας ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, όπως και για τον Απόλλωνα. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο συμμετοχής σ’ ένα παιχνίδι που δεν προσφέρεται για συμπεράσματα αφού αποτελεί μέρος της προετοιμασίας μας στο βουνό κι έτσι το είδαμε", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου