ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

"Απειλεί" τον Σλιμανί ο Τζεμπούρ

"Απειλεί" τον Σλιμανί ο Τζεμπούρ

Με αφορμή τα τέρματα που πετυχαίνει ο Ράφικ Τζεμπούρ με τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Τύπος της Αλγερίας ασχολείται με τον 28χρονο επιθετικό σημειώνοντας πως αποτελεί απειλή για τον Ισλάμ Σλιμανί, τον βασικό στράικερ της Εθνικής ομάδας.
Εξαιρετικό ξεκίνημα έχει κάνει ο Ράφικ Τζεμπούρ στη φετινή σεζόν, έχοντας σκοράρει τρία γκολ σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Η έφεση που δείχνει ο "τρομοκράτης" στο γκολ έχει αναγκάσει τα ΜΜΕ της Αλγερίας να ασχολούνται καθημερινά μαζί του και μάλιστα να τον χαρακτηρίζουν ως απειλή για τον βασικό επιθετικός της Εθνικής ομάδας, Ισλάμ Σλιμανί. Ο τελευταίος πρόκειται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα στο ματς κόντρα στην Λιβύη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2013, χωρίς όμως να αποκλείεται να κάνει την έκπληξη ο Τζεμπούρ.

Χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα "www.algeriesoir.com" αναφέρει τα εξής: "Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Ισλάμ Σλιμανί, αντί του Ράφικ Τζεμπούρ. Ο τελευταίος είναι η απειλή για τον Σλιμανί. Ο Βαχίντ τον βλέπει πιο ενθουσιώδη, πιο αποτελεσματικό και πιο έτοιμο από τον Ισλάμ. Ο Ράφικ έχει σκοράρει τρία γκολ έως τώρα σε δύο επίσημους αγώνες με τον Ολυμπιακό".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου