ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

«Πρόκληση για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους “16”»

«Πρόκληση για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους “16”» 

6//9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Πρόκληση για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στους “16”»
Στόχος του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώτης Τσαλουχίδης.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πιστεύει πως το σύνολο του Λεονάρντο Ζαρντίμ μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει, προκειμένου να το πετύχει, καθώς βρίσκεται σε ένα δύσκολο γκρουπ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Βασίλη Σαμπράκο και την εκπομπή «Insiders»:

Για το πώς του φαίνεται ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής :

«Είναι ακόμη αρχή. Δεν μπορούμε να βγάλουμε ακόμη συμπεράσματα. Το καλό είναι πως η ομάδα έχει κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα Ωστόσο, θεωρώ ο μεγάλος στόχος, αλλά και μεγάλη πρόκληση του συλλόγου είναι να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς πρόκειται για έναν αμφίρροπο όμιλο»

Για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού:

«Από την προηγούμενη σεζόν έχουν φύγει αρκετοί ποδοσφαιριστές τους οποίους έχουν αντικαταστήσει ισάξιοι παίκτες. Μάλιστα, πιστεύω πως τα νέα αποκτήματα της ομάδας θα βοηθήσουν πολύ τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του».

Για το αν οι δέκα μέρες που απομένουν μέχρι το ματς με την Σάλκε είναι αρκετές για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να ετοιμάσεις τους παίκτες του:

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Το βασικότερο σε τέτοια ματς είναι να μην χάνεις».

Για τους νέους παίκτες που ήρθαν στον Ολυμπιακό:

«Είναι όλοι ικανότατοι. Αρκεί να “δέσουν” μόνο με το σύνολο. Ωστόσο, ακόμη δεν έχω βγάλει συμπεράσματα για κάποιον»

«Τον Ολυμπιακό δεν τον άγγιξε η κρίση, γιατί υπάρχει η δυναμική των παραγόντων του που τον βοηθάει. Ωστόσο, για τις υπόλοιπες ομάδες είναι επικίνδυνο να αγωνίζονται με τόσα πολλά νέα παιδία, κάτι που μπορεί να τις κάνει να μην είναι ανταγωνιστικές».

Για το αν το ποια ομάδα μπορεί να απειλήσει τη πρωτοκαθεδρία του Ολυμπιακού στο νέο πρωτάθλημα:

«Το φαβορί για το πρωτάθλημα άλλη για άλλη μία χρονιά είναι ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, υπάρχουν ο Παναθηναϊκός, ο , η ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ που είναι πάντα ανταγωνιστικές ομάδες».

Για το πρώτο ματς της Εθνικής κόντρα στη Λετονία:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, γιατί όλοι θέλουν να σε νικήσουν. Ωστόσο, για να πάρει η Εθνική τους τρεις βαθμούς πρέπει να έχει σταθερή και καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου