ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πάνε για βασικοί Μήτρογλου, Μανιάτης, Τοροσίδης

Πάνε για βασικοί Μήτρογλου, Μανιάτης, Τοροσίδης

Ο Φερνάντο Σάντος... έδειξε ενδεκάδα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (7/9) κόντρα στην Λετονία. Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, Μήτρογλου, Μανιάτης και Τοροσίδης πάνε για βασικοί.
Η Εθνική μας ομάδα την Παρασκευή (7/9) θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, αντιμετωπίζοντας στη Ρίγα την Λετονία.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, έχει καλέσει στην Εθνική πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όπως τους Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Μήτρογλου, Γιάννη Μανιάτη, Χοσέ Χολέμπας και Δημήτρη Σιόβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε στην προπόνηση, "έδειξε" ενδεκάδα. Και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, αναμένεται να παρατάξει την Ελλάδα με σύστημα 4-4-2. Τερματοφύλακα τον Καρνέζη, στο κέντρο της άμυνας τους Παπασταθόλπουλο και Κ. Παπαδόπουλο, δεξί μπακ τον Τοροσίδη και αριστερά τον Σπυρόπουλο.

Στην μεσαία γραμμή "κόφτες" θα είναι οι Κατσουράνης-Τζιόλης, σε ρόλο δεξιού ακραίου μεσοεπιθετικού ο Μανιάτης (!) και αριστερά ο Φορτούνης. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να χρησιμοποιηθούν οι Μήτρογλου και Γκέκας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου