ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ντιακιτέ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ντιακιτέ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Πέμπτης (6/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με τον Ντρισά Ντιακιτέ να ανεβάζει ρυθμούς καθώς συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Παπαδόπουλος και Κοντρέρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Κανονικά πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των ερυθρολεύκων το απόγευμα της Πέμπτης (6/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ στα τελειώματα των φάσεων, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε και δίτερμα.

Μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του γυμνάστηκε και ο Ντρισά Ντιακιτέ, ο οποίος καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και δείχνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ότι αναμενόταν. Μέρος στο κανονικό πρόγραμμα πήραν και οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννης Ζαραδούκας που ξεπέρασαν τις μικροενοχλήσεις που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Πάμπλο Κοντρέρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με τον Χιλιανό να υποβάλλεται νωρίτερα σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν άκρως ενθαρρυντικά.

Την Παρασκευή (7/9) οι Πειραιώτες δεν θα προπονηθούν, αντιθέτως το πρωί (9:30) θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών στο κανονικό πρόγραμμα διεξήχθη η προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη το απόγευμα. Έμφαση δόθηκε ιδιαίτερα στα τελειώματα των φάσεων, ενώ έγινε και δίτερμα.

Σε αυτό συμμετείχαν και ο Γιάννης Ζαραδούκας, αλλά και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι αφήνουν πίσω τα μικροπροβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις αμέσως προηγούμενες ημέρες. Μαζί τους και ο Ντρίσα Ντιακιτέ, ο οποίος μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμό.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν. Ο Χιλιανός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σήμερα ξανά σε μαγνητική, τα αποτελέσματά της ήταν θετικά και σύντομα αναμένεται να ενισχύσει ξανά την ομάδα μας, μπαίνοντας σε πλήρη αγωνιστική δράση.

Αύριο το πρωί, αντί προπόνησης, θα διεξαχθεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Νέων του συλλόγου, στις 9:30, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου