ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ήρθε η Μπλάνκο

Ήρθε η Μπλάνκο 

7/9/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Γνωριμία με τις συμπαίκτριές της!
Από το αεροδρόμιο όπου την υποδέχτηκε ο teammanagerτης ομάδας βόλεϊ γυναικών, Νίκος Κατσιούρας πήγε κατευθείαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη και γνωρίστηκε με το τεχνικό επιτελείο και τις συμπαίκτριές της.

«Θα χρειαστώ ένα διάστημα προσαρμογής αλλά εάν κρίνω από την υποδοχή που μου επεφύλαξαν όλοι στο κλειστό,  πολύ σύντομα θα νιώθω σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα» τόνισε στο www.olympiacos.org η κεντρική από τη Βενεζουέλα και πρόσθεσε:
«Όπως είπα και στον προπονητή  μας αγωνιστικά είμαι έτοιμη να μπω στις προπονήσεις καθώς μέχρι πρότινος αγωνιζόμουν με την εθνική ομάδα».
Σε ερώτηση για τις πρώτες της εντυπώσεις από τη χώρα μας είπε: «Ερχόμενη στο κλειστό πέρασα από τον Πειραιά όπου και θα μένω. Είναι πανέμορφος, με τη θάλασσα δίπλα και μου θυμίζει την πόλη μου».

Οσον αφορά τους φιλάθλους μας γνωρίζει ότι:  «είναι οι πιο καλοί, οι πιο φανατικοί και δημιουργούν φοβερή ατμόσφαιρα, όπως μου έχει πει ο Ιβάν Μάρκες με τον οποίο είμαστε φίλοι και έχει παίξει στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού» όπως είπε χαρακτηριστικά η Μπλάνκο.

Η Αλεόσκαρ Μπλάνκο παρακολούθησε την προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνική με μπάλα και αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Τέλης Σωτήρχος δήλωσε: «Με την άφιξη της Μπλάνκο  περιμένουμε μόνο τη Στέλλα Χριστοδούλου η οποία έχει υποχρεώσεις με την εθνική μας ομάδα. Είναι η εποχή που πρέπει να δουλέψουμε πολύ και σκληρά. Ότι σπείρουμε τώρα,  θα θερίσουμε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Θέλω να ευχηθώ να μην έχουμε τραυματισμούς και όλα θα πάνε καλά».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου