ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

"Μου άρεσε η ατμόσφαιρα"

"Μου άρεσε η ατμόσφαιρα" 

6/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Πολύ καλή ήταν η πρώτη γεύση, που πήρε ο Μασάντο, απο τον ΝΑΟ
Και που να δει τον ΝΑΟ σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πάουλο Μασάντο ακόμα δεν έχει δει τίποτα αναφορικά με την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη για την οποία έχει μάθει απο πολλούς στον Θρύλο. Ωστόσο πήρε μια πρώτη γεύση στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και εκστασιάστηκε.
Ο Πορτογάλος βιρτουόζος είχε να λέει για τον παλμό που υπήρχε στον ΝΑΟ ο οποίος "φτιάχνει" και τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, κάτι που δήλωσε και στην "SportDay", όπου αναφέρθηκε και για το πότε θα είναι 100% έτοιμος αλλά και γενικότερα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

Για την θέση που αγωνίζεται: «Μου αρέσει να παίζω και αριστερά. Έπαιζα εκεί και στην Τουλούζ, Μπορώ να αγωνιστώ σε τρεις θέσεις, και στο κέντρο και δεξιά».

Για το πότε θα είναι έτοιμος: «Θέλω περίπου δεκαπέντε μέρες για να είμαι όπως θέλω».

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League: «Είναι δυνατός όμιλος, αλλά νομίζω πως έχουμε πιθανότητες».

Για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» είπε: «Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα με τον κόσμο», ενώ για το ελληνικό πρωτάθλημα πρόσθεσε: «Κάθε πρωτάθλημα έχει τις ιδιαιτερότητές του. Άλλες το ελληνικό, άλλες το πορτογαλικό, άλλες το γαλλικό».


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου