ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕΦ και μετά Ιταλία

ΣΕΦ και μετά Ιταλία

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν Κυριακή-Δευτέρα στο ΣΕΦ και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν για την Ιταλία ώστε να λάβουν μέρος σε τουρνουά στο Κάλιαρι. Αντίπαλοι οι Σιένα, ΤΣΣΚΑ και Σάσαρι.
Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα από το Καρπενήσι, όπου διέμεινε εκεί για περίπου 10 ημέρες, με τους παίκτες να έχουν πραγματοποιήσει σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Τις επόμενες ώρες οι ερυθρόλευκοι θα ξεκουραστούν, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει δώσει ρεπό σε όλους το Σάββατο (8/9) ώστε άπαντες να πάρουν ανάσες, αλλά και για να έχουν την ευκαιρία να δουν τα δικά τους πρόσωπα.
Την Κυριακή (9/9) όμως οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους τόσο την Δευτέρα (10/9), όσο και την Τρίτη, ενώ το απόγευμα της Τρίτης (11/9) θα ταξιδέψουν για την Ιταλία, τόσο ώστε να δώσουν φιλικά ματς, όσο και για να λάβουν μέρος στο τουρνουά του Κάλιαρι.

Το τουρνουά, μάλιστα, θα είναι αρκετά δυνατό, επιπέδου Ευρωλίγκας, με αντίπαλες ομάδες γνώριμες. Και αυτό διότι πέρα από τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, θα λάβουν μέρος η φιναλίστ του Final-Four, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και η Πρωταθλήτρια Ιταλίας, Σιένα, δύο ομάδες τις οποίες οι Πειραιώτες νίκησαν την περασμένη άνοιξη στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στην Πόλη. Την τετράδα του τουρνουά θα συμπληρώσει η ιταλική Σάσαρι, την οποία οι ερυθρόλευκοι την είχαν αντιμετωπίσει και πέρσι στην προετοιμασία τους.

Πριν την έναρξη του τουρνουά, βέβαια, ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα πρώτο φιλικό ματς απέναντι στην Σάσαρι, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το τουρνουά θα διεξαχθεί Παρασκευή (14/9) και Σάββατο (15/9) στο Κάλιαρι. Η επιστροφή των ερυθρολεύκων από την Ιταλία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (16/9).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου