ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Σπανούλης στην Πόλη για διαφημιστικό

Ο Σπανούλης στην Πόλη για διαφημιστικό

Ο MVP του Final-Four της Κωνσταντινούπολης, Βασίλης Σπανούλης, επέστρεψε στην Πόλη για διαφημιστικό της Euroleague. Δίπλα του ο Ναβάρο, ενώ βλέπει... πλάτη από νωρίς ο Σχορτσανίτης.
Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο MVP του φετινού Final-Four και Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό, Βασίλης Σπανούλης, για χάρη ενός διαφημιστικού της Euroleague ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν (2012-2013), στο οποίο έλαβαν μέρος εκπρόσωποι από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στην διοργάνωση.
Ο αρχηγός των Πειραιωτών και μέλος της κορυφαίας πεντάδας της Euroleague την περασμένη σεζόν, τοποθετήθηκε δίπλα στον leader της Μπαρτσελόνα και διεθνή με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ενώ πίσω τους έκατσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Στην θέση του, πάντως, ο Έλληνας σέντερ, καθώς από νωρίς βλέπει... ερυθρόλευκη πλάτη και μπαίνει στο κλίμα.

Το νέο διαφημιστικό της Euroleague θα είναι έξυπνο, καλοφτιαγμένο και πρωτότυπο και σύντομα θα το παρακολουθήσουμε και από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το "παρών" στο διαφημιστικό φυσικά και έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ο αρχηγός των Πρωταθλητών, Ευρώπης, τον οποίο προσκάλεσαν οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής ώστε να λάβει μέρος. Άλλωστε πρόκειται για τον παίκτη "βιτρίνα" της Euroleague.


 


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου