ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Έξι αγωνιστικές στον Κατσουράνη

Έξι αγωνιστικές στον Κατσουράνη 

6/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Έξι αγωνιστικές στον Κατσουράνη
Με την προβλεπόμενη -βάσει κανονισμών- ποινή τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με συνολικά έξι αγωνιστικές (τέσσερις για το παράπτωμα και δύο λόγω προσαύξησης επειδή ήταν αρχηγός) πληρώνοντας ακριβά την αποβολή του στην αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο μέσος του «τριφυλλιού» αντίκρισε πρώτα την κίτρινη και στη συνέχεια απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή εξύβρισε τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και πλέον θα απουσιάσει από τα επόμενα έξι ματς του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα θα χρειαστεί να καταστρώσει τα πλάνα του για τα παιχνίδια με Πανθρακικό (εκτός), Ατρόμητος (εντός), Αστέρας (μέσα), SKODA Ξάνθη (εκτός), Άρης (εντός), ΟΦΗ (εκτός) χωρίς τον Έλληνα μέσο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου