ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ποινική δίωξη σε Ζαγοράκη, Βιολίδη

Ποινική δίωξη σε Ζαγοράκη, Βιολίδη 

5/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ποινική δίωξη σε Ζαγοράκη, Βιολίδη
Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθούν οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ηλίας Βιολίδης καθώς η εισαγγελία άσκησε σε βάρος τους ποινική δίωξη για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Το θέμα προέκυψε μετά τον έλεγχο του ΣΔΟΕ στον ΠΑΟΚ από τον οποίο διαπιστώθηκαν "σκιές" στην οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ και ότι εκκρεμούν κάποια δικαιολογητικά για χρήματα που φέρεται να έδωσε ο Βιολίδης στην εταιρεία ως διευκόλυνση.

Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ που έκαναν τον έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, διαπίστωσαν ότι υπάρχουν αδιαφανείς διαδικασίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ αλλά και αρκετές εκκρεμότητες και ερωτηματικά γύρω από την χρηματική διευκόλυνση του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Ηλία Βιολίδη και κάποιες επιταγές του.

Από το πόρισμα προκύπτει ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μεταβίβαζε τις επιταγές του Βιολίδη σε πιστωτές της και μετέπειτα επέστρεφε τα χρήματα αυτά σε τραπεζικούς λογαριασμούς του πρώην αντιπροέδρου κάτι που σύμφωνα με τον έλεγχο, επωφελούνταν ο Βιολίδης.Επιπλέον, γίνεται λόγος ακόμα και για δάνειο ύψους 110 χιλιάδων ευρώ που χορήγησε η ΠΑΕ σε υπάλληλό της.

Σε ό,τι αφορά τον Θοδωρή Ζαγοράκη, υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτηματικά και γύρω από την ρύθμιση που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε με την έγκριση του ΔΣ την αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ τον μήνα για το διάστημα που ήταν διευθύνων σύμβουλος προκειμένου να απαλλαγεί από την υποχρέωση του, όπως είχε προκύψει, για επιστροφή του ποσού των 320 χιλιάδων ευρώ που είχαν βγει από τα ταμεία της ομάδας με γραπτές αλλά και προφορικές εγκρίσεις.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου