ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μαρινάκης θα καλύψει και το συμβόλαιο του Μάλιαρακ

Ο Μαρινάκης θα καλύψει και το συμβόλαιο του Μάλιαρακ

Ο Ερασιτέχνης γνωστοποίησε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εκτός το ότι θα καλύψει το συμβόλαιο του βολεϊμπολίστα Μπόγιαν Γιορντάνοφ, θα καλύψει και εκείνο του πολίστα Μπλάι Μάλιαρακ.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχίζει να ενισχύει τον Ερασιτέχνη με δυναμικό τρόπο σε αρκετά τμήματα του συλλόγου.

Ο Πειραιώτης εφοπλιστής, λοιπόν, όπως γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης, εκτός το ότι θα καλύψει το συμβόλαιο του εξαιρετικού Βούλγαρου βολεϊμπολίστα των ερυθρολεύκων, Μπόγιαν Γιορντάνοφ, θα αναλάβει να πληρώσει και εκείνο του σπουδαίου Ισπανού πολίστα της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Μπλάι Μάλιαρακ. Αμφότεροι αποκτήθηκαν φέτος από τους Πειραιώτες.

Η τεράστια συνεισφορά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζεται, καθώς βοηθάει τον Ερασιτέχνη όπου έχει ανάγκη, σε αρκετά τμήματα του συλλόγου. Επίσης, τα τυπικά απομένουν για να οριστικοποιηθεί ο ερχομός του Ερυθρού Αστέρα στον Πειραιά για κοινή προετοιμασία με την ομάδα μας το διάστημα από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου. Εάν όλα πάνε καλά θα δοθεί και ένα επίσημο φιλικό παιχνίδι.

Από 9 έως 14 Οκτωβρίου η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού θα μεταβεί στο Ντουμπάι για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Παρτιζάν, της Εθνικής Κουβέιτ και της πρωταθλήτριας Αιγύπτου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου