ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γ. στις 23/9 και μετάδοση απ' τη Nova και οι υπολοιπες μεταδοσεις

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γ. στις 23/9 και μετάδοση απ' τη Nova και οι υπολοιπες μεταδοσεις

5/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γ. στις 23/9 και μετάδοση απ' τη Nova
Το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ και ένα απ' τα μεγαλύτερα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γ. θα γίνει την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί απ' τη Nova.

Σε εκείνη την αγωνιστική, το Σάββατο 14.45 το συνδρομητικό θα δείξει το Σουόνσι-Έβερτον, ενώ δεν θα υπάρχει άλλη μετάδοση την συγκεκριμένη μέρα, καθώς όλα τα άλλα παιχνίδια αρχίζουν στις 17.00.

Την Κυριακή 23/9, όμως, πέρα απ' το Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γ. θα διεξαχθεί και το Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σ., στις 18.00, το οποίο επίσης θα δείξει η Nova. Θα είναι τα τρία παιχνίδια που θα έχουν μετάδοση απ' το συνδρομητικό την εν λόγω αγωνιστική.

Τέλος, το Σάββατο 29/9, στις 14.45, θα γίνει το Άρσεναλ-Τσέλσι, επίσης με μετάδοση απ' τη Nova.

Εξουσιοδότηση για απεργίες στην ΕΡΤ
Συνεδρίασε σήμερα (5/9) το Δ. Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ και εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ συνεδρίασε χθες εξετάζοντας τα ακόλουθα θέματα :
1. Ενημέρωση (μισθολόγιο, ανταποδοτικό τέλος, εργασιακά θέματα, διώξεις
εργαζομένων, ρουσφετολογικές προσλήψεις, τοποθετήσεις κ. λ. π. )

2. Εξουσιοδότηση στο προεδρείο για άμεσες απεργιακές κινητοποιήσεις

3. Συλλαλητήριο ΔΕΘ
και στάθμισε την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΡΤ, όπου οι ενέργειες της Διοίκησης και της Κυβέρνησης ενσπείρουν το φόβο και μεγαλώνουν εκ νέου την ανασφάλεια των εργαζομένων. Ακόμα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση – πέρα από κάθε λογική και κάθε έννοια χριστής διοίκησης – σαν φέουδό τους.

Πετσοκόβουν το ανταποδοτικό τέλος και μειώνουν τους προϋπολογισμούς κατά 40% για την επόμενη διετία, με ότι αυτό συνεπάγεται. Με αυτές τις ενέργειες πιστεύουν ότι θα φθείρουν και θα ποδηγετήσουν και το συνδικαλιστικό κίνημα, χρησιμοποιώντας σα μέσο πίεσης την άρνηση επίλυσης των προβλημάτων, που άλλωστε επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της ΕΡΤ.

Οι ενέργειές τους είναι πολλές φορές παράλογες και φτάνουν στα όρια της θεσμικής εκτροπής.
Για τα παραπάνω το ΔΣ αποφάσισε και εξουσιοδότησε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας για την προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων και την προώθηση δράσεων, που σχετίζονται με τα παραπάνω αλλά και για άλλα προβλήματα που έρχονται σαν καταιγίδα για να σαρώσουν κάθε τι που έχει απομείνει στους εργαζόμενους των ΜΜΕ, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ καλεί ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή και πριν ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου, Κυβέρνηση και Διοίκηση να θωρακίσουν τη Δημόσια τηλεόραση και όχι να την αφήνουν έρμαιο στα διαπλεκόμενα ιδιωτικά συμφέροντα.


Σε κάθε περίπτωση η ΠΟΣΠΕΡΤ θα αγωνίζεται όπως έκανε μέχρι σήμερα, μέσα από το θεσμικό της ρόλο για μια δημόσια τηλεόραση αντάξια των προσδοκιών του ελληνικού λαού στο πλαίσιο του συντάγματος και των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».


Γκώνιας και Μίχος
Μία μικρή αλλαγή υπήρξε στους καλεσμένους των εκπομπών του MEGA, οι οποίες θα προβληθούν στο πλαίσιο των μεταδόσεων των αγώνων Λετονίας-Ελλάδας και Ελλάδας-Λιθουανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, Παρασκευή και Τρίτη αντίστοιχα.

Έτσι, την Παρασκευή καλεσμένοι θα είναι ο Τάκης Γκώνιας και ο Ανδρέας Δημάτος και την Τρίτη οι Πέτρος Μίχος, Ανδρέας Δημάτος.

«Μένουμε Ελλάδα» από Δευτέρα
Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου o νέος κύκλος της αγαπημένης ταξιδιωτικής εκπομπής της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα», με το Γιώργο Αμυρά και τη Ρένια Τσιτσιμπίκου.

Με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και μεταδίδει εικόνες και πληροφορίες για κάθε τουριστικό προορισμό.

Τουριστικοί φορείς, εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων και άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού θα είναι καλεσμένοι στο στούντιο και θα αναδεικνύουν θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη και σε όλες τις μορφές τουρισμού (πολιτιστικό, αθλητικό, θαλάσσιο, προσκυνηματικό, γαστρονομικό, οινικό κλπ.).

Και σε αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκπομπή θα έχει ο άνθρωπος. Οι ρεπόρτερ της εκπομπής που θα ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα, θα αναζητούν ανθρώπους που άφησαν την πόλη και δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια προσφέροντας υπηρεσίες στον τουρισμό, ενώ θα παρουσιάζουν στους τηλεθεατές τις κρυφές ομορφιές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Παπαϊωάννου και Γιούτσος
Ο Μίμης Παπαϊωάννου την ερχόμενη Παρασκευή (στην πρεμιέρα) και ο Νίκος Γιούτσος την άλλη (14/9) θα είναι οι καλεσμένοι των «Θρυλικών ιστοριών» του Τηλε-Άστυ και του Αντώνη Γλύκα.

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου