ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Επανεξελέγη πρόεδρος ο Καλογιάννης

Επανεξελέγη πρόεδρος ο Καλογιάννης

5/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Σπύρος Καλογιάννης επανεξελέγη πρόεδρος της Football League και Football League 2 συγκεντρώνοντας 20 ψήφους! Την Τετάρτη (5/9) η συνάντηση με ΕΠΟ και Super League
Ο Σπύρος Καλογιάννης επανεξελέγη πανηγυρικά την Τρίτη (4/9) πρόεδρος της Football League και Football League 2 μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.
Ο κ. Καλογιάννης συγκέντρωσε 20 ψήφους, ενώ έτερος υποψήφιος για την προεδρία κ. Πάτσης (μεγαλομέτοχος της Νίκης Βόλου) πήρε μόλις μια ψήφο!

Επίσης, Α' αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Σφακιανάκης με 11 ψήφους και Β' αντιπρόεδρος ο κ. Θεοδωρίδης με 10 ψήφους.
Αρχικά πριν της εκλογές για την προεδρία της Football League, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροσώπων της Football League 2 (δύο από τον Νότιο όμιλο και δύο από τον Βόρειο όμιλο) οι οποίοι και θα συμμετέχουν στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.
Μετά τις αρχαιρεσίες εκπρόσωποι της τρίτης κατηγορίας εκλέχτηκαν από τον Νότιο όμιλο οι Ασλανίδης (εκπρόσωπος της Γλυφάδας), Αναστασάκης (εκπρόσωπος του Ρούβα) και από τον Βόρειο όμιλο οι Καρανικόλας (εκπρόσωπος της Ακαδημίας Πλαταμώνα) και Ζαμπέτογλου (εκπρόσωπος του Απόλλων Καλαμαριάς).
Στην συνέχεια οι 18 εκπρόσωποι της Football League, οι 4 της Football League 2 και ο ένας της ΕΠΟ (σ.σ. το παρών έδωσε το μέλος του Δ.Σ. κ. Μαζαράκης) ψήφισαν για τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους της του Διοικητικού Συμβουλίου.
Όπως προαναφέραμε ο κ. Καλογάννης πήρε 20 ψήφους, ο κ. Πάτσης πήρε έναν, ενώ απόντες ήταν οι εκπρόσωποι της ΑΕΛ και του Βύζα Μεγάρων.
Την Τετάρτη (5/9) η συνάντηση
Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (5/9) αναμένεται να γίνει η συνάντηση των φορέων του ποδοσφαίρου για την υπόθεση με τους Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή.
Συγκεκριμένα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ θα κάτσουν στο τραπέζι των συζητήσεων η Ομοσπονδία (πιθανόν με εκπρόσωπο τον κ. Οικονομίδη), η Super League (με εκπρόσωπο τον πρόεδρο της κ. Μώραλη) και η Football League (με εκπροσώπους τους κ.κ. Καλογιάννη, Σφακιανάκη, Πάτση, Κ. Παπαδόπουλο και Σαλευρή), όπου και θα συζητήσουν για το μέλλον του ποδοσφαίρου.
Από εκεί και ύστερα μόλις παρθεί μια κοινή απόφαση θα ζητήσουν συνάντηση με την Πολιτεία (τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη).
Κλήρωση την Τρίτη (11/9)
Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα της Football League, αποφασίστηκε την προσεχή Τρίτη (11/9) να γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.
Επίσης, στην Football League 2, έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι στιγμής 26 ομάδες. Δηλαδή 13 στον Νότιο όμιλο και 13 στον Βόρειο όμιλο.
Δεν δήλωσαν συμμετοχή ο Διαγόρας (από τον Νότιο όμιλο) και ο Αγροτικός Αστέρας (από τον Βόρειο όμιλο).

www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου