ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Στις προπονήσεις και ο σέντερ Γεωργάκης

Στις προπονήσεις και ο σέντερ Γεωργάκης

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού συμμετέχει πλέον και ο 21χρονος σέντερ, Γιώργος Γεωργάκης ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του.
Εδώ και αρκετές μέρες στον Ολυμπιακό δίχως να βιάζονται (δεν υπάρχει και λόγος) ψάχνουν παίκτη για την θέση του τέταρτου και βοηθητικού σέντερ στο ρόστερ της ομάδας. Από την στιγμή που το θέμα απόκτησης του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο δεν προχώρησε, οι ερυθρόλευκοι έχουν στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Και οι Πειραιώτες, λοιπόν, δείχνουν να έχουν καταλήξει στην περίπτωση του 21χρονου (18/3/1991) σέντερ (2.04 ύψος) από την Θεσσαλονίκη, Γιώργου Γεωργάκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Καβάλα.

Ο νεαρός σέντερ, μάλιστα, βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι και ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Ο Γιώργος Γεωργάκης θα δοκιμαστεί από τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του και εφόσον το προπονητικό-τιμ μείνει ικανοποιημένο από την προσπάθεια του παίκτη, τότε οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση του. Ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Νέων.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου