ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Αντώνης Γλύκας και «Θρυλικες ιστοριες»

Παπαϊωάννου και Γιούτσος  στο Τηλε-Άστυ και τις «Θρυλικών ιστοριες» του Αντώνη Γλύκα.
5/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Ο Μίμης Παπαϊωάννου την ερχόμενη Παρασκευή (στην πρεμιέρα) και ο Νίκος Γιούτσος την άλλη (14/9) θα είναι οι καλεσμένοι των «Θρυλικών ιστοριών» του Τηλε-Άστυ και του Αντώνη Γλύκα.



Δυο απο τους μεγαλυτερους ποδοσφαιριστες που εβγαλε η Ελλαδα φιλοξενει ο καλος μου φιλος κατα πρωτοις και Γραμματεας στου Συνδεσμου Βετερανων Ολυμπιακου Αντώνης Γλύκας στην εκπομπη του «Θρυλικες ιστοριες» στο Τηλε-Άστυ.

Ο Αντωνης Γλυκας  ειναι o πρωτοδιδαξας στις ερυθρολευκες τηλεοπτικες και η εκπομπη του  ειναι συνεχομενη εδω και 20 χρονια και επιβιωσε μεσα σε καιρους χαλεπους και δυσκολους για τον Ολυμπιακο και τον κοσμο του...

Ο Αντωνης Γλυκας μεσα απο πολλες αντιξοοτητες και με τον παθος και την αγαπη που τον διακρινει για τον Ολυμπιακο δεν μασησε ποτε και ενημερωνε τον κοσμο του Ολυμπιακου σε εποχες που αλλοι προσπαθουσαν να τον σβησουν απο τον ποδοσφαιρικο χαρτη.

Επισης το ποδοσφαιρικο μεγαλειο ενος γνησιου γαβρου οπως ειναι ο Ατωνης Γλυκας δεν εχει συνορα μονο στον Ολυμπιακο , αλλα ξερει να αναγνωριζει το μεγαλειο των μεγαλων ποδοσφαιριστων οχι μονο του Ολυμπιακου αλλα και των αλλων ομαδων οπως τον Μιμη Παπαιωαννου εναν απο τους μεγαλυτερους ποδοσφαιριστες που γεννησε αυτη η χωρα.

Αυτην την εκπομπη δεν πρεπει να την χασει κανεις..

Ο ALEX WEB RADIO/TV εχει την τιμη να τον εχει καθε φορα καλεσμενο στα γενεθλια του σταθμου και τον θεωρουμε το γουρι μας , ο ιδιος δεν αρνηθηκε ποτε καμμια προσκληση μας και οταν του ελεγα ποσο μεγαλη τιμη ειναι για μενα που βρισκεται εδω μεταξυ μας μου απαντησε αποστομωνοντας με...Εγω ειμαι περηφανος που βρισκομαι εδω αναμεσα σε ανιδιοτελεις γαυρους που οτι κανουν το κανουν για ην αγαπη που εχουν στον Ολυμπιακο.

Ο Αντωνης Γλυκας ειναι ενας ερυθρολευκος ηρωας, ειναι ο ανθρωπος που συνεχομενα και αδιακοπα κρατα εδω και δεκαετιες ζωντανη την ιστορια του ΘΡΥΛΟΥ μαθαινοντας στις νεες γενιες την ενδοξη ιστορια  του με καλεσμενους τους Βετερανους του Ολυμπιακου για να μαθαινουν ολοι την αληθινη ιστορια  της πιο ενδοξης ομαδας στην Ελλαδα μεσα απο τα πιο επισημα χειλη...απο αυτους που την εγραψαν χυνοντας ιδρωτα και αιμα σε ολα τα γηπεδα κρατωντας παντα ψηλα το ενδοξο εμβλημα του Δαφνωστεφανομενου Εφηβου.



Σε ευχαριστουμε Αντωνη.

ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Με σεβασμο και εκτιμηση

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου