ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

  4/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-0 (video)

3/9/2012

Ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στον αγώνα που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League.
Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος φροντίζοντας να χαλάσει την επιθετική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ. Οι Περιστεριώτες είχαν την καλύτερη στιγμή τους στο 36ο λεπτό, όταν από λάθος γύρισμα του Lawrence μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Γλύκου.
atromitos paok 1-0 2012 videoΣτο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αύξησαν τα ποσοστά τους στην κατοχή της μπάλας και τελικά στο 78′ ανταμείφθηκε με τον Λαζαρίδη να κάνει με πλασέ το 1-0 μετά από σέντρα του Φυτανίδη. O Ατρόμητος είχε και δεύτερο δοκάρι στο 88′ με τον Iglesias.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η επιστροφή του Γιώργου Δώνη στο Περιστέρι με τους οπαδούς του Ατρόμητου να τον χειροκροτούν και εκείνος να ανταποδίδει.
Τα γκολ: Λαζαρίδης 78′΄
Οι συνθέσεις
Ατρόμητος: Itandje, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Iglesias, Δημούτσος (Kuqi 68′), Brito, Καραμάνος, Epstein (Garcia 90+3′), Beljic (Καραγκούνης 87′).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Vivian, Khumalo, Κάτσε (Lino 82′), Lawrence, Φωτάκης, Πέλκας (Robert 70′), Γεωργιάδης (Γιάννου 56′), Αθανασιάδης.
Δείτε το video με τo γκολ και τα highlights του αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-0

Μα που είναι αυτός ο Σο… 

3/9/2012

Μα που είναι αυτός ο Σο…
Με πολύ προσοχή εξετάζουν το θέμα του Χαμπιμπ Σο στον Παναθηναϊκό.

Ο Φερέιρα ζήτησε από το ιατρικό επιτελείο να του πούνε το «ok» όταν ο Σενεγαλέζος θα είναι εντελώς έτοιμος, ούτως ώστε να εκμηδενίσει τις πιθανότητες νέας υποτροπής της θλάσης που ταλαιπωρεί τον ποδοσφαιριστή.

Ερωτήματα προκαλούνται ωστόσο, για ποιο λόγο αποκτήθηκε ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του 3 μήνες μετά την μέρα της απόκτησής του…

Και μάλιστα, όταν η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε να λύσει το οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου και η προετοιμασία της ομάδας έγινε με γνώμονα αυτό… Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να ξεδιαλύνουμε το τοπίο.

Ο Χαμπίμπ Σο, ήρθε στην Ελλάδα με μυϊκό τραυματισμό. Με θλάση. Στην οποία, είχε πάθει υποτροπές όσο αγωνίζονταν στην Πορτογαλία και την Ακαντέμικα. Όταν έφτασε στην Ελλάδα και εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο, διαπιστώθηκε το μέγεθος του τραυματισμού του αλλά ο Φερέιρα, είπε πως από την στιγμή που είναι μυϊκό το θέμα (δηλαδή ξεπερνιέται), δεν τον ενδιαφέρει να περιμένει ακόμη και δύο μήνες, διότι αυτός ήταν ο ποδοσφαιριστής που ήθελε διακαώς στο ρόστερ του. Οι διοικούντες δέχτηκαν τον συλλογισμό του Πορτογάλου και ο Σενεγαλέζος αποκτήθηκε.

Και με το που άρχισε να προπονείται εντατικά, ο Σο έπαθε νέα υποτροπή στην θλάση του! Από τότε, έγινε μία εκτενής συζήτηση μεταξύ του τεχνικού τιμ και του ιατρικού επιτελείου, στην οποία ειπώθηκε από τον Πορτογάλο, πως το τελικό «ok» θέλει να το ακούσει από τους γιατρούς, όταν ο Σενεγαλέζος θα είναι απόλυτα έτοιμος και δεν θα κινδυνεύει με νέα υποτροπή. Έτσι, οι κινήσεις με τον χειρισμό του τραυματισμού του Σο είναι πολύ προσεκτικές, για αυτό και αργεί η επάνοδός του. Ο αμυντικός μέσος αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και χρόνο συμμετοχής θα πάρει μάλλον από Οκτώβρη, αφού είναι δεδομένο πως από πλευράς φυσικής κατάστασης έχει μείνει αρκετά πίσω.

Πρόγραμμα εβδομάδας στην Κέρκυρα 

3/9/2012

Πρόγραμμα εβδομάδας στην Κέρκυρα 
Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας διακόπτεται αυτή την εβδομάδα, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως στην Κέρκυρα συνεχίζουν κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων σαν να έχουν αγώνα το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Έτσι, ο Άκης Μάντζιος και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ ανακοίνωσαν τη Δευτέρα το πρόγραμμα προπονήσεων όλης της εβδομάδας, ήτοι από τη Δευτέρα μέχρι τις 9 του μήνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στη βάση της βρίσκεται από σήμερα το πρωί η αποστολή του ΑΟ Κέρκυρα. Οι Φαίακες επέστρεψαν, μέσω Αθηνών (όπου και διανυκτέρευσαν), από την Τρίπολη, όπου χθες αντιμετώπισαν τον Αστέρα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ και, μετά το σημερινό ρεπό, θα επιστρέψουν στη... δουλειά, αύριο, Τρίτη.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της εβδομάδας έχει ως εξής:

>ΔΕΥΤΕΡΑ, 3/9
Ρεπό

>ΤΡΙΤΗ, 4/9
09.30: Α' γκρουπ, γυμναστήριο.
18.30: Προπόνηση στα Γαζάτικα

>ΤΕΤΑΡΤΗ, 5/9
09.30: Β' γκρουπ, γυμναστήριο
10.45: Γ' γκρουπ, γυμναστήριο
18.30: Προπόνηση στον Πλάντραφο

>ΠΕΜΠΤΗ, 6/9
18.30: Προπόνηση στον Πλάντραφο

>ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7/9
09.00: Προπόνηση στον Πλάντραφο
18.30: Προπόνηση στον Πλάντραφο


Για Σάββατο (8/9) και Κυριακή (9/9), οι Φαίακες έχουν στο πλάνο τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Τα ονόματα των αντιπάλων θα γνωστοποιηθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες».

Το χαφ και η Διπλή Ανάπλαση 

3/9/2012

Το χαφ και η Διπλή Ανάπλαση
Σε όσες συζητήσεις κι αν έχουν γίνει μεταξύ του Ζεσουάλδο Φερέιρα και των διοικούντων τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την προσθήκη ενός μέσου, ένα πράγμα βγήκε.

Πως θα αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής μόνο στην περίπτωση που αποτελεί κάτι εξαιρετικό.

Ο Φερέιρα θα ήθελε πολύ την προσθήκη ενός χαφ στην ομάδα του, αφού βλέπει πως στην ανάπτυξη, υπάρχει πρόβλημα.

Δεν υπάρχει ο μέσος που να προωθεί γρήγορα την μπάλα και να «ανοίγει» το παιχνίδι. Πέραν του Σισοκό, κανείς άλλος δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να συνδέσει την μεσαία με την επιθετική γραμμή κι αυτό φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού σε όλα τα παιχνίδια φέτος.

Παρόλα αυτά, από την διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει διασαφηνιστεί στον Πορτογάλο πως μόνο εάν πρόκειται για κάτι εξαιρετικό, θα αποκτηθεί ένα «οχταροδεκάρι». Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως μιλάμε για ελεύθερο ποδοσφαιριστή, με όχι μεγάλο κασέ και με θέληση να προσφέρει. Δύσκολα πράγματα δηλαδή, αφού τέτοιοι παίκτες, η αλήθεια είναι πως είναι δυσεύρετοι…

«Μύλος» με την Διπλή Ανάπλαση

Παρά το γεγονός πως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρούσαν κάτι αναμενόμενο την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος αναφορικά με την Διπλή Ανάπλαση, στον ερασιτέχνη «βράζουν», διότι θεωρούν πως η υπογραφή είναι κάτι αντισυνταγματικό, βασιζόμενοι στον νόμο Μπιρμπίλη.

Από την ΠΑΕ, σκεπτόμενοι το γήπεδο και μόνο, τονίζουν πως η υπογραφή δεν είναι και κάποιο σημαντικό βήμα αφού για να γίνει το «στολίδι» του Βοτανικού θα πρέπει να γίνουν πολλά βήματα ακόμη, με τα σημαντικότερα εξ’ αυτών την συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών αλλά και την χρηματοδότηση της κατασκευής. Κάτι, που με τα σημερινά δεδομένα μοιάζει κάτι μακρινό.

Ωστόσο, στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έχουν πρόβλημα ακόμη και με την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος αφού θεωρούν πως τους «ρίχνουν». Για αυτό και σκέφτονται να το καταγγείλουν ως αντισυνταγματικό, όταν κατατεθεί στο ΣτΕ. Εκεί, ο Σύλλογος θα θελήσει να μπλοκάρει τις διαδικασίες αφού με βάση τη συμφωνία που υπάρχει αλλά και το νόμο που έχει ψηφιστεί για να εγκριθεί το Προεδρικό Διάταγμα, θα πρέπει να έχει υπογραφεί η νέα σύμβαση ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τον Δήμο Αθηναίων. Κάτι τέτοιο είχε συμφωνηθεί να πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό δεν έχει συμβεί.

Ουσιαστικά, αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφορά την κατεδάφιση της Λεωφόρου, με τον ερασιτέχνη να έχει πάγια θέση να γκρεμιστεί το «Απόστολος Νικολαΐδης», μόνο όταν παραδοθούν όλα τα έργα που αφορούν τον Βοτανικό.

Κι άλλο φιλικό η ΑΕΚ 

3/9/2012

Κι άλλο φιλικό η ΑΕΚ 
Η βελτίωση που πρέπει να παρουσιάσει η ΑΕΚ μετά τη διακοπή είναι απαραίτητη.

Επίσης απαραίτητα όμως -για να το καταφέρει αυτό- θεωρεί ο Βαγγέλης Βλάχος τα παιχνίδια.

Έστω και με ομάδες χαμηλής δυναμικότητας.

Μετά το φιλικό της Τρίτης λοιπόν με τον Ιωνικό στη Νίκαια και το (σαφώς πιο αξιόπιστο) της Παρασκευής με τον Λεβαδειακό, οι «κιτρινόμαυροι» αποφασίστηκε να αντιμετωπίσουν την επόμενη εβδομάδα και τον Μικρασιατικό.

Ένα παιχνίδι που θα γίνει τη μεθεπόμενη Τρίτη στο γήπεδο της Νήαρ Ήστ και στο οποίο πιθανότατα θα πάρουν ευκαιρίες παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα δυο πρώτα ματς της «Ένωσης» για τη Σούπερ Λίγκα.

Γουναρίδης: «Με δουλειά και μόνο γινόμαστε καλύτεροι» 

3/9/2012

Γουναρίδης: «Με δουλειά και μόνο γινόμαστε καλύτεροι» 
Στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Άρη (0-0) ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ και ένας από τους λόγους που οι Κρητικοί διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη, ο οποίος μίλησε για τους στόχους της ομάδας, την αναμέτρηση με τους «κίτρινους», την παρουσία του αλλά και πως κατέληξε στον σύλλογο της Κρήτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουναρίδη:

Για το πώς βλέπει την παρουσία του στην ομάδα, αλλά και για το πώς ήρθε στον ΟΦΗ, είπε:

«Δεν περίμενα ότι θα ήμουν βασικός, ήταν έκπληξη για μένα. Οι καλές εμφανίσεις βοηθούν στην ψυχολογία και ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα που είναι πολύ σημαντική. Το ενδιαφέρον ξεκίνησε αρχές Ιουλίου όταν και ήρθα για να δοκιμαστώ στο Ηράκλειο. Από τη στιγμή που ήρθα, έπεισα τον προπονητή και αποκτήθηκα. Η πρώτη μου παρουσία ήταν ένα φιλικό με τον Εργοτέλη και είχα πάει καλά, όπως και ο άλλος τερματοφύλακας που αγωνίσθηκε ο Αγριμάκης, ο οποίος είναι συγκάτοικος και φίλος μου».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Άρη, αλλά και τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Ήμασταν καλύτεροι κόντρα στον Άρη από ότι κόντρα στην Ξάνθη. Με δουλειά από όλους μας θα επιτευχθούν οι στόχοι μας και δεν πιστεύω ότι θα κινδυνεύσουμε. Η οικονομική κατάσταση είναι δύσκολη στο ποδόσφαιρο, όπως και στη χώρα, αλλά αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει τον ΟΦΗ που είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην κατηγορία».

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δυσκολεύεται στο να σκοράρει, ο Γουναρίδης, είπε:

«Βασικός μας στόχος είναι να μην δεχόμαστε γκολ, να κρατάμε καλά πίσω, καθώς αν δεν δεχθείς γκολ δεν θα χάσεις τον αγώνα. Το γκολ θα έρθει, όπως είχαμε και στον αγώνα με τον Άρη τις ευκαιρίες να σκοράρουμε τόσο με τον Κουτσιανικούλη, όσο και τον Παπάζογλου. Μπορούσαν και οι δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη, αλλά εμείς νομίζω ότι κάναμε πιο κλασικές ευκαιρίες. Με τη δουλειά θα έρθει και το γκολ».

Τέλος για το αν είχε άγχος στα παιχνίδια που αγωνίστηκε, δήλωσε:

«Είναι λογικό να έχουμε άγχος σαν ομάδα και παίκτες καθώς είναι ακόμα αρχή, αλλά είναι και το τελευταίο που σκέφτομαι μέσα στο παιχνίδι και δεν το αφήνω να με πάρει από κάτω, δεν ξέρω αν φαινόταν ότι είχα. Πάντως οι καλές εμφανίσεις βοηθούν στην ψυχολογία και ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα που είναι πολύ σημαντική. Βλέπουμε μέχρι τώρα να παίζουν νέοι τερματοφύλακες και μακάρι να συνεχιστεί αυτό».

Πέφτουν οι τόνοι με Βελλίδη 

3/9/2012

Πέφτουν οι τόνοι με Βελλίδη 
Υποχρεωτική άδεια 48 ωρών στον Μάρκο Βελλίδη έδωσε η διοίκηση του Άρη.

Οι ιθύνοντες της ομάδας άκουσαν και την εκδοχή του 25χρονου άσου για το επεισόδιο που είχε με τον Μάκη Κατσαβάκη και σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, τον άφησαν δυο μέρες εκτός προπονήσεων.

Ελπίζουν έτσι να εκτονωθεί η ένταση ανάμεσα σε παίκτη και προπονητή και να μην δοθούν μεγαλύτερες διαστάσεις, σε μια περίοδο που οι «κίτρινοι» έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικότερα προβλήματα.

Τους κρατάει στην…τσίτα ο Χάβος 

3/9/2012

Τους κρατάει στην…τσίτα ο Χάβος
Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να μην υπάρχουν αγώνες πρωταθλήματος , λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όμως ο προπονήτης της Βέροιας, Μάκης Χάβος, όχι μόνο δεν θα αφήσει τους παίκτες του να ησυχάσουν, αλλά κανόνισε φιλικά παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Τα δύο παιχνίδια θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει το πρόγραμμα διεξαγωγής των επόμενων φιλικών αγώνων:

Νίκη Βόλου - Βέροια, 08/09/2012 και ώρα 18.00
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Βέροια, 09/09/2012 και ώρα 18.00


Αποστολόπουλος: «Να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας» 

3/9/2012

Αποστολόπουλος: «Να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας» 
Δεν έψαξε δικαιολογίες για την ήττα (1-0) του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

Ο νεαρός μπακ τόνισε πως η διακοπή θα επιτρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά» να δουλέψει στις αδυναμίες του, για να εμφανιστεί δυνατός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

«Είχαμε κατοχή, αλλά όχι την μεγάλη φάση. Ούτε ο Ατρόμητος από την μεριά του. Από στημένη φάση, στην οποία δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις, δεχθήκαμε το γκολ. Μετά το παιχνίδι με τη Ραπίντ ήμασταν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό, ένα σημαντικό στόχο που είχαμε. Το μόνο καλό είναι η διακοπή για να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει αλλαγές στις θέσεις των ποδοσφαιριστών και δεν πρέπει να στέκεται στις απουσίες, αν και ήταν σημαντικές. Με τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας πλέον είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα», δήλωσε μετά το τέλος του ματς.

Δώνης: «Έλλειψη προσωπικότητας...» 

3/9/2012

Δώνης: «Έλλειψη προσωπικότητας...» 
Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως από την εμφάνιση ορισμένων ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης μετά την ήττα (1-0) του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

«Υπάρχει έλλειψη προσωπικότητας. Κάποιοι παίκτες, ενώ στην προετοιμασία ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως δεν μπορούν να αντέξουν τις πιεστικές συνθήκες», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά».


Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για μας, αλλά νομίζω ότι μετά από κάποια παιχνίδια, πρέπει κι εμείς να γίνουμε περισσότερο ρεαλιστές. Να δούμε ποια είναι η πραγματικότητα μέσα στην ομάδα, αξιολογώντας την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσεις σε ποιο σημείο είσαι, για να χτίσεις και να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις.

Μπορώ να καταλάβω από τη συμπεριφορά μας στον αγωνιστικό χώρο, κάποια σοβαρά πράγματα για την ομάδα. Είναι φανερό από τις απουσίες των συγκεκριμένων παικτών, υπάρχει έλλειψη προσωπικότητας κι αυτό θα παρασύρει και τους υπόλοιπους, και κυρίως τους νέους, που θέλουμε να βάλουμε στην ομάδα.

Το δεύτερο, είναι πως η ομάδα αφομοίωσε ένα πλάνο προετοιμασίας επί ένα δύο μήνες, χωρίς άγχος και πιεστικές συνθήκες. Κάποιοι παίκτες, ενώ στην προετοιμασία ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως δεν μπορούν να αντέξουν τις πιεστικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να φαίνεται μέσα στο γήπεδο ότι δεν υπάρχει πλάνο. Το ζητούμενο είναι να κάνουμε αυτά που πρέπει, για να προχωρήσει η ομάδα και να βρούμε το σωστό δρόμο».

Μπάγεβιτς: «Πάμε για μεταγραφή» 

3/9/2012

Μπάγεβιτς: «Πάμε για μεταγραφή» 
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός μάλιστα, άφησε ανοιχτό το παράθυρο να κάνει μια κίνηση στο μεταγραφικό πεδίο ο Ατρόμητος, ο οποίος «ψάχνει» για επιθετικό.

«Τα δώσαμε όλα σήμερα και καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη. Παίξαμε καλά και κάναμε αυτό που θέλαμε, με την σημαντική βοήθεια του κόσμου μας. Συγχαρητήρια σε όλους για το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ήταν αυτό που θέλαμε», τόνισε.

Παράλληλα άφησε «ανοιχτό» παράθυρο για μια ακόμα μεταγραφή: «Προσπαθούμε να κάνουμε μια ακόμα κίνηση και μεταγραφή, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο».

London… calling 

4/9/2012

London… calling
Με την ελπίδα να ακούσουν σύντομα ευχάριστα νέα από την Αγγλία συνεχίζουν οι διοικούντες την ΑΕΚ τον Γολγοθά τους. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης λαμβάνοντας θετικά μηνύματα από το Λονδίνο και το ενδιαφέρον των Βιντιάδη και Χάρις.

Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Δημητρέλος τρέχει για να μπαλώσει τρύπες, αν και τα ταμεία είναι άδεια και τα προσδοκώμενα έσοδα από ελάχιστα ως… μηδαμινά. Η ατζέντα του περιλαμβάνει επίσκεψη στην Εφορία, αφού θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι θα εκδοθούν κανονικά εισιτήρια για το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Άρη. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να τηρηθούν οι ρυθμίσεις που έχουν γίνει με την Εφορία, την ώρα που σύντομα θα αρχίσει ο νέος βραχνάς με τη νέα δόση του άρθρου 44 (πρόσφατα η ΑΕΚ πλήρωσε εκείνη του Σεπτεμβρίου του 2011). Και φυσικά, μέσα σε όλα τα άλλα, πρέπει να πληρωθούν οι παίκτες της ομάδας, αλλά και να φανεί η ΠΑΕ συνεπής στους διακανονισμούς που έχει κάνει με άλλους πιστωτές.

Στα όριά του ο Καφές

Στην κατάθεση προσφυγής σε βάρος της ΑΕΚ καταλήγει ο Παντελής Καφές. Ο 35χρονος μέσος έχει λαμβάνειν από την «Ένωση» 500.000 ευρώ και παρά τις δεσμεύσεις της διοίκησης απέναντί του, δεν έχει δει το χρώμα του χρήματος, ενώ δεν έχει ενημέρωση από την προηγούμενη ομάδα του. Ο ίδιος έκανε τόσο καιρό υπομονή βλέποντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ και δεν θέλησε να επιβαρύνει τη θέση της, αλλά δεν θα περιμένει ες αεί. Από πλευράς των «κιτρινόμαυρων», η διοίκηση είναι ενήμερη για τις προθέσεις του άσου της Βέροιας και αναμένεται να επικοινωνήσουν μαζί του για να βρεθεί μία λύση, πριν καταλήξουν στα… δικαστήρια.

Τεστ με Ιωνικό

Φιλικό με τον Ιωνικό στη Νίκαια δίνει σήμερα στις 18:00 η ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν υπολογίζει στους διεθνείς Μπουγαΐδη, Κατίδη (Ελπίδων), Γροντή, Φούντα και Παπαδημητρίου (Νέων), αλλά θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, όπως και να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση στο διάστημα της διακοπής.

Σε καλό δρόμο το θέμα του ΟΦΗ 

4/9/2012

Σε καλό δρόμο το θέμα του ΟΦΗ
Στο γραφείο του υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη, βρίσκεται πλέον ο φάκελος με τα δικαιολογητικά του ΟΦΗ για τη φορολογική ενημερότητα. Πλέον απομένουν τα τυπικά για την έγκρισή του με (υφ)υπουργική απόφαση.

Σημαντικό στοιχείο αποτέλεσε η έγκριση μιας ρύθμισης που αφορούσε στην καταβολή των οφειλόμενων παρακρατημένων φόρων, κυρίως ΦΠΑ, για την περίοδο 1/1/2012 - 30/6/ 2012.

Οι Κρητικοί οφείλουν ένα ποσό της τάξης των 350.000 ευρώ και έπρεπε άμεσα να καταβάλουν το 1/5 της οφειλής. Ετσι το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης, πέρασε την πόρτα της Α' ΔΟΥ Ηρακλείου με μια επιταγή των 75.000 ευρώ και το θέμα μπήκε στον δρόμο της διευθέτησης.

Στη γύρα για 103.000 ευρώ 

4/9/2012

Στη γύρα για 103.000 ευρώ 
Προτεραιότητα αποτελούν αυτή την εβδομάδα για τον Άρη οι υποθέσεις του Θέμη Κουλουχέρη και του Χουάνμα, αφού είναι εκείνες που κινδυνεύει περισσότερο η «κίτρινη» ΠΑΕ.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ζητήσει την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα αφού δεν του καταβλήθηκαν τρεις δόσεις (ήτοι 90.000 ευρώ), ενώ για να μην αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα με τον Ισπανό τερματοφύλακα στον οποίο επιδικάστηκαν 140.000 ευρώ πρέπει τις επόμενες δέκα μέρες να δοθούν 13.000 ευρώ.

Αν ο Κουλουχέρης δεν δεχθεί νέο διακανονισμό τότε τις επόμενες μέρες η διοίκηση καλείται να βρει 103.000 ευρώ. Υπάρχει αισιοδοξία πάντως πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και με τους δύο.

Υπολογίζει Μουλόπουλο ο Παράσχος 

4/9/2012

Υπολογίζει Μουλόπουλο ο Παράσχος 
Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου βρίσκεται από χθες ο Θανάσης Μουλόπουλος εν όψει του αγώνα του Λεβαδειακού με τη Βέροια. Οι Βοιωτοί θέλουν να ξεχάσουν τις ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ έχουν ως στόχο να κάνουν βαθμολογικό… σεφτέ κόντρα στην «βασίλισσα του Βορρά».

Αντίθετα ο προπονητής των «πράσινων» δεν είναι ακόμα σίγουρα για την ετοιμότητα του Γεωργίου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα μπορεί το διάστημα της διακοπής, όμως πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη για βαθμολογική συγκομιδή στους επόμενους αγώνες με Βέροια και Πανιώνιο.

Άσχημα νέα για Μιχαλόπουλο 

4/9/2012

Άσχημα νέα για Μιχαλόπουλο
Εκτός δράσης για περίπου πέντε μήνες θα χρειαστεί να μείνει ο Ηλίας Μιχαλόπουλος, ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα του Πανθρακικού στην έδρα του Πλατανιά.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και καλείται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πλέον οι Ακρίτες χάνουν ένα σημαντικό παίκτη στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα, στην οποία μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θέλουν να επιστρέψουν με νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε πολλά παράπονα στους παίκτες του για την απαράδεκτη εμφάνιση που έκαναν στην Κρήτη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου