ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

  5/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  
*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

«Ο ΟΦΗ θα βρει το δρόμο του» 

4/9/2012

«Ο ΟΦΗ θα βρει το δρόμο του» 
Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα του ΟΦΗ στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Λάζαρος Χαριτωνίδης.

Μάλιστα, ο νεαρός στόπερ των Κρητικών τόνισε πως οι δυνατότητες που έχουν οι νέοι παίκτες που ήρθαν φέτος το καλοκαίρι στις τάξεις της ομάδας είναι μεγάλες και πως θα βοηθήσουν τον σύλλογο του Ηρακλείου να επιτύχει τους στόχους του και να βρει το δρόμο του.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στο sport-fm.gr:

Για το γεγονός πως φέτος το καλοκαίρι στον ΟΦΗ ήρθαν αρκετοί νεαροί παίκτες:

«Ο βασικός κορμός της περσινής ομάδας έχει φύγει και ήρθαν πολλά νέα παιδιά, όμως πιστεύω πως ο σύλλογος θα βρει το δρόμο του. Όλοι οι νέοι παίκτες που ήρθαν ξέρουν το μέγεθος που έχει ο ΟΦΗ στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα κόντρα σε SKODA Ξάνθη και Άρη:

«Είμαστε ικανοποιημένοι μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, γιατί πήραμε θετικά αποτελέσματα από δύο ομάδες που το καλοκαίρι πραγματοποίησαν καλύτερη προετοιμασία σε σχέση με εμάς που δώσαμε μόνο ένα δυνατό φιλικό».

Για το αν ο ΟΦΗ θα στηριχτεί και φέτος στην αμυντική του λειτουργία:

«Το βασικό για εμάς είναι να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα. Όταν σε μερικά παιχνίδια δεν μπορείς να φύγεις με τους τρεις βαθμούς της νίκης, τότε είναι καλός και ο βαθμός της ισοπαλίας».

Για το αν μετά από τρία χρόνια στην ομάδα του Ηρακλείου είναι έτοιμος να επωμιστεί το ρόλο του ηγέτη της άμυνας

«Μέχρι στιγμής τα πράγματα έχουν πάει καλά για εμένα. Μπορεί την περσινή σεζόν να είχα έναν σοβαρό, ο οποίος με κράτησε εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για ένα χρόνο, όμως πλέον νιώθω έτοιμος, ακόμη και για τον συγκεκριμένο ρόλο».

Για το αν η διακοπή έρχεται σε καλό σημείο για τον ΟΦΗ:

«Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερα για τη συνέχεια».

Για τους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα:

«Ο αρχικός μας στόχος είναι η παραμονή. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να την εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για το επόμενο ματς που είναι απέναντι στον Πανιώνιο:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ωστόσο, δεν φοβόμαστε και θα πάμε στη Νέα Σμύρνη για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν το νέο πρωτάθλημα που ξεκίνησε θα είναι ένα από χειρότερα σε ποιότητα που έχουμε παρακολουθήσει:

«Τα μπάτζετ έχουν μειωθεί σε όλες τις ομάδες, με αποτέλεσμα να φύγουν αρκετοί ποιοτικοί παίκτες από όλους τους συλλόγους. Γι’ αυτό μέχρι στιγμής το θέαμα που έχουμε παρακολουθήσει δεν είναι και το καλύτερο».

Για το αν η οικονομική κρίση μπορεί να βοηθήσει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές να αναδειχθούν:

«Το… καλό της κρίσης είναι πως αρκετές ομάδες στράφηκαν σε νεαρούς Έλληνες παίκτες κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχε συμβεί. Αν τα νέα παιδιά εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα τους δώσουν οι ομάδες τους, τότε θα υπάρχουν μερικά θετικά από το φετινό πρωτάθλημα».

Ξαφνικό τέλος με Χάβο! 

4/9/2012

Ξαφνικό τέλος με Χάβο! 
Μετά από μόλις δύο αγωνιστικές ο Μάκης Χάβος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βέροιας. Ο Μακεδόνας τεχνικός, είναι ο πρώτος που αποχωρεί από την φετινή σεζόν από ομάδα της Σούπερ Λίγκας και μάλιστα για αδιευκρίνιστο λόγο.

Πλέον, η ομάδα της Ημαθίας καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα δουλέψει και θα ντεμπουτάρει την τρίτη αγωνιστική κόντρα στον Λεβαδειακό, εκτός έδρας.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι επήλθε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ιωακείμ Χάβο, όπως και με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο».

Θυμίζουμε πως ο Χάβος ανέλαβε την ομάδα μετά την άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα και φεύγει μετά από δύο αγωνιστικές με απολογισμό δύο ήττες από Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Πρώτο όνομα που ακούστηκε για την διαδοχή του, αυτό του Παύλου Δερμιτζάκη.

Μάλιστα ο Χάβος, την Τρίτη θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει τους λόγους της απομάκρυνσής του.
κ

Εγώ θα σου πω, ρε Χάβο, πότε θα κάνεις προπόνηση! 

5/9/2012


Εγώ θα σου πω, ρε Χάβο, πότε θα κάνεις προπόνηση! 
Η είδηση της αποχώρησης του Μάκη Χάβου από τη Βέροια με σόκαρε.

Όχι τόσο επειδή αυτή ήρθε μόλις δύο αγωνιστικές μετά την έναρξη της Superleague, άλλωστε στον φανταστικό της κόσμο έχω δει να συμβαίνουν και χειρότερα, αλλά κυρίως επειδή στα μάτια μου, όπως και σε αυτά της πλειονότητας των ποδοσφαιρόφιλων, η Βέροια της πρώτης αγωνιστικής, του ματς με τον Ολυμπιακό, ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη που έχω συναντήσει στις δύο πρώτες μέρες του νέου πρωταθλήματος.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Και δεν επρόκειτο για μια καλή στιγμή, αφού όσοι την είχαν παρατηρήσει στα φιλικά παιχνίδια είχαν φτάσει στο συμπέρασμα ότι η εικόνα της τεκμηρίωνε τον ισχυρισμό ότι αυτό που είδαμε στην πρεμιέρα φανέρωνε τη δουλειά που έγινε το καλοκαίρι κι όχι μια έκλαμψη μιας μετρίως δουλεμένης ομάδας.

Τι συνέβη στη Βέροια; Τηρήθηκε το πατροπαράδοτο ελληνικό έθιμο: Ο μεγαλομέτοχος, που τα ξέρει όλα, δεν ανέχθηκε την δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα. Κι ας ήταν η ομάδα του που κέρδισε το περισσότερο και μεγαλύτερο χειροκρότημα στην πρεμιέρα, όπου αδικήθηκε από τη διαιτησία.

Κι ας ήταν καλύτερη στο β’ ημίχρονο από τον τελευταίο αντίπαλό της, τον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Αρβανιτίδης μπήκε στα αποδυτήρια για να εξηγήσει εκείνος στους ποδοσφαιριστές το όνειρο. Να τους κράξει, να τους ακυρώσει το ρεπό της επόμενης ημέρας, και να ακυρώσει τον προπονητή με τη συμπεριφορά και τον λόγο του.

Ένας πολύ μεγάλος αριθμός προπονητών ανέχεται αυτή τη συμπεριφορά. Ανέχεται ακραίες συμπεριφορές παραγόντων, ανέχεται τον υποβιβασμό σε κοινή θέα, μπροστά στα μάτια των ποδοσφαιριστών και των λοιπών μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε απλά ελληνικά, ο Χάβος θα μπορούσε να κάνει τον κλασσικό τον μ… τον Έλληνα και να συνεχίσει. Μέχρι την επόμενη φορά που η ομάδα δεν θα έπαιρνε αποτέλεσμα και ο Αρβανιτίδης θα εμφανιζόταν είτε για να τον ακυρώσει, είτε για να τον διώξει.

Είναι όπως μου το έγραψε κάποιος στο twitter: «Πάει ο Χάβος. Τα μπάτζετ άλλαξαν, τα μυαλά θα αργήσουν…». Κι είναι και πώς θέλει η ίδια η κοινωνία του ποδοσφαίρου να λειτουργήσει. Διότι τώρα που έφυγε ο Χάβος, ο Αρβανιτίδης δεν θα δυσκολευτεί να βρει Έλληνα προπονητή. Κι ας ξέρει όλη η προπονητική Ελλάδα τον λόγο της απόφασης του Χάβου να αποχωρήσει.

Οι Αρβανιτίδηδες αυτού του ποδοσφαίρου, του ελληνικού, θα βρίσκουν πάντοτε προπονητές της φάπας, αναλώσιμους προπονητές που θα μπορούν να αλλάζουν σαν πουκάμισα, προπονητές στους οποίους θα μπορούν να συμπεριφέρονται όπως θέλουν. Κι εμείς θα συνεχίσουμε να περιμένουμε από αυτές τις ομάδες πρόοδο, ποδοσφαιρική ανάπτυξη, παραγωγή και ανάδειξη ποδοσφαιριστών κι ένα σωρό άλλες προσδοκίες. Διότι συνεχίζουμε να ζούμε με την ψευδαίσθηση ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, δηλαδή οι επιχειρηματίες και η διοίκησή του, θέλει να αλλάξει. Αμ δε…
ειμ

Μίλησαν ΟΦΗ-Καραγκούνης 

4/9/2012

Μίλησαν ΟΦΗ-Καραγκούνης 
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ με τον Γιώργο Καραγκούνη, προκειμένου να αναλύσουν στον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού το πλάνο τους και να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του. Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή ζήτησε ο διεθνής μέσος.

Η επιθυμία των Κρητικών να εντάξουν τον «Κάρα» είναι δεδομένη εδώ και μέρες. Την Τρίτη ο προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος επικοινώνησε μαζί του, δείχνοντας και έμπρακτα το ενδιαφέρον της ομάδας να τον εντάξει στο δυναμικό του ΟΦΗ, ώστε να ηγηθεί των προσπαθειών της ομάδας τη σεζόν που έχει ξεκινήσει.

Από τη μεριά του, ο Καραγκούνης στη συνομιλία που είχε, ζήτησε από τους αρμοδίους της ομάδας προθεσμία λίγων ημερών, ώστε να δώσει την απάντησή του. Οι Κρητικοί έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς του ανέλυσαν πως το νέο πλάνο του συλλόγου θα στηρίζεται πάνω του. Βέβαια, ο «τυπάρας» θέλει ακόμα να εξετάσει τις όποιες άλλες προοπτικές έχει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον, όμως μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι.
ενο

Το σχέδιο του Σαββίδη 

5/9/2012

Το σχέδιο του Σαββίδη
Βγαίνει μπροστά ο Ιβάν Σαββίδης!

Ο νέος ιδιοκτήτης ΠΑΟΚ αναμένεται το προσεχές διάστημα να παρουσιάσει το πλάνο που έχει για την ΠΑΕ, το οποίο θα έχει ως προτεραιότητα την αύξηση των εσόδων αλλά και την οργάνωση.

Φιλικό με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, το Σάββατο (8/9), κανόνισε ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Πρώτα η οργάνωση

Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει ο τομέας της οργάνωσης στον ΠΑΟΚ και αυτό προτίθεται να το κάνει… πράξη ο Ιβάν Σαββίδης, σε συνέντευξη-παρουσίαση που θα κάνει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος, με τα σχέδιά του να είναι περισσότερο… τεχνοκρατικά, παρά αγωνιστικά. Μεγάλος στόχος αποτελεί η αναδιοργάνωση του εμπορικού τομέα και κυρίως αναμένονται κινήσεις που θα φέρουν όσα περισσότερα έσοδα στα ταμεία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Φιλικό με Πανσερραϊκό

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, θα έχει ο Γιώργος Δώνης στο φιλικό, το προσεχές Σάββατο, με τον Πανσερραϊκό. Οι απόντες έχουν φτάσει τους 12 -λόγω Εθνικής ή τραυματισμών- και γι’ αυτό ο Έλληνας προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, όπως οι Δεληγιαννίδης, Στάμου, Πόποβιτς, Ιντζίδης κ.α. αλλά και στους Βιβιάν, Χακόμπο που χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους για να φτάσουν στο 100%.
α

Ζήτησε συγνώμη ο Ρόκας 

5/9/2012

Ζήτησε συγνώμη ο Ρόκας
Δεν υπάρχει θέμα στη διαμάχη του Στάθη Ρόκα με τον προπονητή του Πανιωνίου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο ποδοσφαιριστής των Νεοσμυρνιωτών ζήτησε συγγνώμη από τον τεχνικό του συλλόγου και τους συμπαίκτες του, αλλά προπονήθηκε και πάλι μόνος.

Πλέον το θέμα βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο οποίος και θα πρέπει να πάρει αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του 28χρονου παίκτη.

Έτσι κι αλλιώς, το κλίμα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα καλό, αφού μετά από δύο αγωνιστικές ο Πανιώνιος έχει ισάριθμες νίκες και κανείς δεν θέλει να το θέσει σε κίνδυνο.
ναν

Επιστρέφει ο Ναζλίδης 

5/9/2012

Επιστρέφει ο Ναζλίδης
Στις προπονήσεις του Πλατανιά επέστρεψε ο Θωμάς Ναζλίδης, ύστερα από αρκετό καιρό που ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Μάλιστα, ο μέσος των Κρητικών αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπει σε πιο εντατικούς ρυθμούς και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του στο ματς της τρίτης αγωνιστικής, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Από την άλλη, πονοκέφαλο προκαλούν στον Γιάννη Χατζηνικολάου, οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Γκονζάλες στο γόνατο. Ο Αργεντινός άσος σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του.
ε

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό 

5/9/2012

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό 
Το καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ύστερα από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής θέλει να διατηρήσει ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου δουλεύει στις αδυναμίες που έχει παρατηρήσει, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί έτοιμη για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πρόθεση του Χριστόπουλου είναι ο ΠΑΣ να δώσει φιλική αναμέτρηση, ώστε να διατηρήσει τους παίκτες του σε καλή φόρμα.
ω

Θέλει Ίβιτς ο Πλατανιάς 

5/9/2012

Θέλει Ίβιτς ο Πλατανιάς 
Επίσημη πρόταση στον Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως έχει κάνει ο Πλατανιάς, ο οποίος θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο τις τελευταίες ημέρες της παράτασης της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες.

Η ομάδα των Χανίων έχει καταθέσει πρόταση 100.000 στον Σέρβο μεσοεπιθετικό που ακόμη δεν έχει βρει ομάδα και παραμένει ελεύθερος.

Ωστόσο, στον Πλατανιά γνωρίζουν ότι δεν έχουν πολλές πιθανότητες για θετική εξέλιξη, καθώς οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή δεν έπεφταν κάτω από τις 200.000.

Ο Ίβιτς τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του Σέρβου οδήγησαν τον ενδιαφέρον των εν λόγω ομάδων σε ναυάγιο.
νε

Σε Ράγιος και Ντε Βινσέντι τα βραβεία 

5/9/2012

Σε Ράγιος και Ντε Βινσέντι τα βραβεία
Σε δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε επαρχιακές ομάδες της Σούπερ Λίγκας κατέληξαν τα βραβεία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος βοήθησε τον Αστέρα Τρίπολης να επικρατήσει 3-0 της Κέρκυρας, ενώ καλύτερο γκολ ψηφίστηκε εκείνο του Τόμας Ντε Βινσέντι το οποίο «ανάγκασε» ακόμη και τους φίλους του Παναθηναϊκού να χειροκροτήσουν στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

Η Super League ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για τη 2η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Ρούμπεν Ράγιος (Αστέρας Τρίπολης) 51.98%

Ραφίκ Τζεμπούρ (Ολυμπιακός) 24.53%

Μάρκος Μαραγκουδάκης (Πλατανιάς) 23.49%


Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Τόμας Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα) 86.84%

Χοσέ Βελάσκες (Παναθηναϊκός) 7.71%

Ηλίας Αναστασάκος (Πλατανιάς) 5.45%
τ

Κουτλίδης: «Δεν θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα» 

5/9/2012

Κουτλίδης: «Δεν θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα»
Αήθη και με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στο Πανιώνιο, χαρακτήρισε ο Λάζαρος Κουτλίδης τα όσα λέγονται για εντολές που δέχεται για την ενδεκάδα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων» υπεραμύνθηκε τον Έλληνα τεχνικό, τονίζοντας ότι σε αυτόν ανήκουν οι επιλογές, ενώ μέσω της ανακοίνωσής του υποστήριξε ότι κάποιοι ενοχλούνται από τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Κουτλίδη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Φαίνεται πως το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα δεν αρέσει σε κάποιους και για το λόγο αυτό προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα από το πουθενά. Είμαι υποχρεωμένος να τονίσω για μία ακόμα φορά πως ο προπονητής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την κατάρτιση της ενδεκάδας. Ως εκ τούτου δημοσιεύματα σχετικά με "άνωθεν εντολές" για αποκλεισμούς παικτών, είναι το λιγότερο αήθη και αποσκοπούν στην δημιουργία αρνητικού κλίματος στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Δεν θα το καταφέρουν.

Λάζαρος Κουτλίδης

Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος
»
α

Υπογράφει την Παρασκεύη ο Αγκάνθο 

5/9/2012

Υπογράφει την Παρασκεύη ο Αγκάνθο
Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε με επιτυχία το στάδιο των ιατρικών εξετάσεων και αναχώρησε για την πατρίδα του προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα και να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάστσση στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή λοιπόν θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα τεθεί στην διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη.

Στο κυριακάτικο φιλικό με την Μπενφίκα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" αναμένεται να πραγματοποήσει το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του με τους "κίτρινους".
ι

«Εμείς δεν θα ξεχωρίσουμε παιχνίδια» 

5/9/2012

«Εμείς δεν θα ξεχωρίσουμε παιχνίδια»
Βέβαιος ότι ο Πανθρακικός δεν πρόκειται να επηρεαστεί αρνητικά από το ξεκίνημα με τις δύο ήττες στην Σούπερ Λιγκα, εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης. Ταυτόχρονα, δεν έκρυψε το παράπονο του από την διαιτησία στο ματς με τον Πλατανιά. «Κάποια δεν μπορεί να θεωρηθούν ανθρώπινα λάθη. Δεν διαμαρτύρομαι απλά τρόμαξα!», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός στο sport-fm.gr, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η διοίκηση, έχουν ως μοναδικό στόχο να κάνουν την ομάδα τους καλύτερη.

Συνέντευξη στον Βαγγέλη Νερατζιά

Το ξεκίνημα με τις εκτός έδρας ήττες από ΠΑΟΚ και Πλατανιά:

«Αν ξεχωρίσουμε τα δύο πρώτα παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ ήμασταν πολύ καλοί μέσα στο γήπεδο, με ικανοποιητική απόδοση. Από την άλλη στον δεύτερο αγώνα κάναμε ένα κακό ματς κόντρα στον Πλατανιά και δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να προσθέσω κάτι. Μετά το ματς μου είπαν ότι μάλλον ο Κοντογουλίδης δεν είναι οφσάιντ στο τετ α τετ και σεβόμενος την εντολή της διοίκησης δεν στάθηκα σε αυτό, αφού είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Ωστόσο, βλέποντας σε επανάληψη το ματς υπάρχουν τρία οφσάιντ που δεν μπορεί να θεωρηθούν ανθρώπινα λάθη, αφού μιλάμε ότι οι παίκτες καλύπτονταν 1-2 μέτρα… Δεν διαμαρτύρομαι απλά τρόμαξα!»

Αν επηρεαστεί η ψυχολογία των παικτών με τις δύο ήττες καθώς η ομάδα είναι νεοφώτιστη:

«Δεν νομίζω να επηρεαστούμε. Θα ανησυχούσα αν δεν έβλεπα τις προπονήσεις. Πρέπει να έχουμε υπόψη ότι το 60% των παικτών που είναι στην ενδεκάδα δεν έχει κάνει μαζί μας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είμαι βέβαιος ότι το επόμενο 20ημερο θα βελτιωθούμε πολύ και τα καλά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν».

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Εμείς δεν ξεχωρίζουμε ματς και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα δώσουμε τα πάντα… Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα άλλωστε όταν αντιμετωπίζουμε τόσο ποιοτικούς αντιπάλους. Αντίθετα μπορούμε να κερδίσουμε πολλά».

Το γεγονός ότι μετά το τριφύλλι ο Πανθρακικός παίζει στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό:

«Το πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν δύσκολο και το ξέραμε όλοι στην ομάδα. Ακόμη κι αν έρθουν ήττες κόντρα στους αιώνιους δεν θα προβληματιστούμε, αφού στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια θα έχουμε παίξει με τον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή και σε Τούμπα και Καραϊσκάκη… Το έχω ξαναπεί δεν φοβάμαι και δεν τα παρατάω εύκολα. Μετράνε τα αποτελέσματα, αλλά και οι εμφανίσεις δείχνουν πολλά πράγματα. Δουλεύουμε καθημερινά γιατί δεν ήρθαμε στην Σούπερ Λιγκα απλά για τη συμμετοχή».

Τους τραυματισμούς των Λαδάκη και Μιχαλόπουλου:

«Ο Λαδάκης ελπίζω να είναι έτοιμος κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μας έλειψε στην Κρήτη γιατί είναι ο μοναδικός που παίζει τον συγκεκριμένο ρόλο, αφού ο Πρίττας δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Ο Μιχαλόπουλος δυστυχώς θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα και τον περιμένουμε να έρθει και πάλι υγιής».
σ

Και επίσημα υποψήφιος ο Σαρρής 

5/9/2012

Και επίσημα υποψήφιος ο Σαρρής
Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις επικείμενες εκλογές έκανε γνωστή ο Γιώργος Σαρρής με σχετική γραπτή δήλωση. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου και μέλος του Διοικητικου Συμβουλίου της ομοσπονδίας, παράλληλα, ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Η γραπτή δήλωση του Γιώργου Σαρρή έχει ως εξής…

«Μετά τη γνωστοποίηση του απερχόμενου προέδρου Σοφοκλή Πιλάβιου, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου 2012, επιθυμώ να ανακοινώσω στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, την απόφασή μου να διεκδικήσω την προεδρία του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο..

Η απόφασή μου αυτή, απόρροια της ιδιαίτερης τιμής στο πρόσωπό μου εκ μέρους μεγάλου αριθμού Ενώσεων-Μελών της Ομοσπονδίας, οι οποίες με παρότρυναν να θέσω υποψηφιότητα, με οδηγεί για λόγους δεοντολογίας και αξιοπιστίας, στην υποβολή της παραιτήσεώς μου από την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Δεσμεύομαι προς τις Ε.Π.Σ. μέλη της Ε.Π.Ο., οι οποίες αποτελούν στο σύνολό τους το ανώτατο και κυρίαρχο όργανο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ότι θα τιμήσω με τη συμπεριφορά μου, τόσο πριν, όσο μετά τη διεξαγωγή των εκλογών, όλους όσοι αποτελούν κομμάτι του αθλήματός μας και θα υπερασπιστώ το δικαίωμα όλων, είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ, να εκφράζουν με ευπρέπεια και αξιοπρέπεια τις απόψεις τους.

Η ενότητα του ποδοσφαίρου στο σύνολό του, για την πρόοδο, ανάπτυξη και ευημερία του, αποτελεί προσωπικό στοίχημα, το οποίο με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Ε.Π.Σ. σκοπεύω να κερδίσω».

Γιώργος Σαρρής

Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Χίου

Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Ο.

υ

Βγάζουν συμπεράσματα στην Ξάνθη 

5/9/2012

Βγάζουν συμπεράσματα στην Ξάνθη
Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν όλο το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες της Ξάνθης, για δεύτερη φορά μετά από αυτές στην αρχή της προετοιμασίας. Λόγος είναι να συγκρίνουν οι άνθρωποι του συλλόγου την πρόοδο που έχουν κάνει οι ακρίτες.

Για δεύτερη φορά πέρασαν εργομετρικά οι παίκτες του ξανθιώτικου συλλόγου, ανά δυάδες υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου, Γιώργου Ζιώγα και του επιτελείου του, αλλά και του γυμναστή της ομάδας, Παύλο Γκότση.

Το τεχνικό επιτελείο θα συγκεντρώσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και με βάση τα αντίστοιχα στην αρχή της προετοιμασίας για τη σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει, θα τσεκάρει την πρόοδο των ποδοσφαιριστών και κατά πόσο τα πράγματα κυλούν ομαλά.

Τελικά… προσφυγή ο Καφές 

5/9/2012

Τελικά… προσφυγή ο Καφές 
Την τροπή που καμία εκ των δυο πλευρών δεν επιθυμούσαν παίρνει τελικά η υπόθεση του Παντελή Καφέ και της ΑΕΚ.

Η υπομονή του Έλληνα μέσου (που τονίζει ότι περίμενε μάταια όλο το καλοκαίρι μια προσέγγιση από την ΠΑΕ για τη διευθέτηση του θέματος με τα δεδουλευμένα του) εξαντλήθηκε κι έτσι την Τετάρτη δρομολόγησε την προσφυγή που ήδη είχε αρχίσει να προετοιμάζει από την προηγούμενη.

Έτσι, η διοίκηση της «Ένωσης» θα τρέξει πλέον να κάνει τις απαραίτητες επαφές που δεν έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα, ώστε να πείσει τον Καφέ να μην οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα και να βρεθεί ένας τρόπος συμβιβασμού για τις περίπου 500.000 ευρώ που του οφείλονται.
νεχ

Συνάντηση Μώραλη με φωτορεπόρτερ 

5/9/2012

Συνάντηση Μώραλη με φωτορεπόρτερ
Με αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος συναντήθηκε σήμερα ο Γιάννης Μώραλης. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και ο ομόλογος της Ε.Φ.Ε, Μάριος Λώλος συνομίλησαν για τις συνθήκες εργασίας των φωτορεπόρτερ στα γήπεδα αλλά και για τους τρόπους που θα μπορέσουν να συμβάλλουν και αυτοί στην βελτίωση του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, ο αναγνωρισμένος πανελλήνιος φορέας των επαγγελματιών φωτορεπόρτερ, είναι θεσμικός εταίρος της Super League και στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας μας εξετάσαμε ζητήματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση των συνθηκών εργασίας, αλλά και την προβολή του ποδοσφαίρου. Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το κοινό πλαίσιο δράσεων».

Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ΕΦΕ, Μάριος Λώλος είπε: «Η συνεργασία μας με τη Super League έχει ήδη θετικά αποτελέσματα, τόσο στη φωτογραφική κάλυψη των αγώνων και τις συνθήκες εργασίας των μελών μας, όσο και στην καταγραφή και εφαρμογή μιας κοινά αποδεκτής δέσμης κανόνων. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή μας συνάντηση με τον πρόεδρο της Super League και την ανταπόκρισή του σε ζητήματα που τέθηκαν, με γνώμονα την ακόμα καλύτερη συνεργασία μας».
ω

Προσέλαβε Καρύδα η Βέροια 

5/9/2012

Προσέλαβε Καρύδα η Βέροια
Το νέο γυμναστή των ποδοσφαιριστών της ομάδας βρήκαν στη Βέροια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο Νίκος Καρύδας αναλαμβάνει από την Τετάρτη την εκγύμναση των παικτών της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Μάκη Χάβου και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.

Στο παρελθόν, ο Καρύδας έχει αναλάβει ξανά το πόστο του γυμναστή στη «βασίλισσα του βορρά» και συγκεκριμένα την πενταετία 1993-1998. Επιπλέον έχει αναλάβει το ίδιο πόστο και σε ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του κ.Νικόλαου Καρύδα, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση της ομάδας».

Χάλασε το χόρτο του ΟΑΚΑ… 

5/9/2012

Χάλασε το χόρτο του ΟΑΚΑ…
Η συναυλία των Red Hot Chili Peppers στο ΟΑΚΑ προξένησε αρκετές ζημιές στον χλοοτάπητα, κάτι που πονοκεφαλιάζει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Τα ξύλα που είχαν τοποθετηθεί πάνω από τον αγωνιστικό χώρο δεν είχαν μπει σωστά, με αποτέλεσμα ορισμένα σημεία να είναι εκτεθειμένα και να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα εκεί, ενώ σε μερικά από τα… προστατευτικά ξύλα, προεξείχαν βίδες και καρφιά, δείγμα, του πόσο πρόχειρα έγινε το event από πλευράς διοργάνωσης.

Η διεύθυνση του ΟΑΚΑ, βέβαια, έχει δεσμευτεί στον Παναθηναϊκό πως θα παραδώσει το χορτάρι στην κατάσταση που το παρέλαβε αλλά κανείς δεν ξέρει εάν θα προλάβει να γίνει αυτό σε 18 μέρες που το «τριφύλλι» αγωνίζεται εκεί με τον Ατρόμητο.

Επίσης, αυτός που πρέπει να αγωνιά περισσότερο είναι η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στις 16 Σεπτεμβρίου τον Άρη. Πάντως οι ομάδες, είναι αποφασισμένες να πάρουν τα μέτρα τους κατά του ΟΑΚΑ εάν υπάρξει μεγάλο πρόβλημα, διότι το ποσό που δίνουν για την ενοικίασή του είναι αρκετά μεγάλο.

Η τρίτη «πράξη» της Σούπερ Λίγκας 

5/9/2012

Η τρίτη «πράξη» της Σούπερ Λίγκας
Τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Το Σάββατο (15/9) αγωνίζονται και οι δύο «αιώνιοι», με τον Παναθηναϊκό πρώτο, στην έδρα του Πανθρακικού (17:15), ενώ ο Ολυμπιακός ρίχνει «αυλαία» στην πρώτη μέρα της αγωνιστικής στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30).

Τη Δευτέρα (17/9) θα μπει τέλος στη τρίτη δόση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη (20:30).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15/09/12 Λεβαδειακός - Βέροια Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς 17:15 NOVA
Σάββατο 15/09/12 Πανθρακικός - Παναθηναϊκός Δημ. Στάδιο Κομοτηνής 17:15 NOVA
Σάββατο 15/09/12 ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός Εθν.Στάδιο Ιωαννίνων 19:30 NOVA
Κυριακή 16/09/12 Κέρκυρα - SKODA Ξάνθη Ε.Α.Κ. Κέρκυρας 16:00 NOVA
Κυριακή 16/09/12 Π.Α.Ο.Κ. - Αστ. Τρίπολης Γήπεδο Τούμπας 18:15 NOVA
Κυριακή 16/09/12 Πλατανιάς - Ατρόμητος Αθ. -- 18:15 NOVA
Κυριακή 16/09/12 Α.Ε.Κ. - Άρης Ολυμπιακό Στάδιο 20:30 NOVA
Δευτέρα 17/09/12 Πανιώνιος - Ο.Φ.Η Γηπ. Νέας Σμύρνης 20:30 NOVA



ALEX WEB RADIO/TV

ς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου