ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

8/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  
*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

  Φουρτάδο: «Δεν με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες» 

7/9/2012

Φουρτάδο: «Δεν με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες»
Αφοσιωμένος στο στόχο του -που είναι να βελτιωθεί και να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ- δήλωσε ο Εμίλιο Φουρτάδο.

Μετά την καλή εμφάνιση και το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα απέναντι στον Λεβαδειακό (3-1) ο Αφρικανός τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι γράφουν οι εφημερίδες, αλλά το πώς θα γίνει καλύτερος.

«Ήρθα στην ομάδα σχετικά αργά, χάνοντας την προετοιμασία. Ίσως να είχα μείνει πίσω και να θέλω χρόνο προσαρμογής. Θέλω να δουλέψω σκληρά», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο Φουρτάδο.

Αφού τόνισε λοιπόν πως «αυτά που γράφουν οι εφημερίδες δεν είναι σημαντικά για μένα», κατέληξε: «Θέλω να συγκεντρωθώ και να προσπαθώ στις προπονήσεις για να γίνω καλύτερος. Αυτός είναι ο δικός μου στόχος».

Αμφίβολος για Μπενφίκα

7/9/2012

Αμφίβολος για Μπενφίκα 
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στο φιλικό του Άρη με την Μπενφίκα την Κυριακή (9/9, Κλεάνθης Βικελίδης).

Ο νεαρός άσος αποχώρησε από το σημερινό πρόγραμμα λόγω ενός σφιξίματος στον τετρακέφαλο και αύριο θα υποβληθεί σε υπέρηχο από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, ώστε να φανεί αν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ή απλά ο τραυματισμός του ήταν επιπόλαιος.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ψυχογιός, ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς Γιαννιώτας και Σουνάς.

Οι «κίτρινοι» θα συγκεντρωθούν ξανά το Σάββατο (8/9) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα ανακοινώσει αποστολή, αλλά θα πάρει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Έρχεται ο Χάρις 

8/9/2012

Έρχεται ο Χάρις
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Κιθ Χάρις να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, χωρίς όμως να καταλήγουν σε υπερβολές για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο Βρετανός πρόεδρος της Seymour Pierce και ο Δημήτρης Βιντιάδης συνεχίζουν με πυρετώδη ρυθμό τον έλεγχο των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους και υπάρχει η αίσθηση ότι το θέμα θα έχει τελειώσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, ο Χάρις σκοπεύει να ταξιδέψει στην Αθήνα και, όπως γράφει η SportDay, βρίσκεται σε συνεννόηση με συνεργάτες του, προκειμένου να δει αν υπάρχει δυνατότητα την εβδομάδα που έρχεται να γίνει αυτό το ταξίδι. Πρόθεσή του είναι να έχει τετ-α-τετ με τους ανθρώπους της Ένωσης, να επισκεφθεί τα Σπάτα και εφόσον καταστεί δυνατόν να παρακολουθήσει από το γήπεδο και την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής.

Φαίνεται ότι τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο για την ΑΕΚ, με την πλευρά των ενδιαφερόμενων επενδυτών να έχει επίσης ήδη συστήσει την εταιρεία που θα μπει στην ΑΜΚ και θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Παράλληλα, μέσω της εταιρείας του, ο Χάρις βρίσκεται σε αναζήτηση και άλλων «συμπαικτών». Ηδη έχει μιλήσει και έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις επιχειρηματιών (κυρίως ξένων, αλλά και Ελλήνων) και κάποιοι εξ αυτών βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν.

Έδρα από τον… Ιανουάριο 

8/9/2012

Έδρα από τον… Ιανουάριο 
Η χθεσινή… επιθεώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ξεκαθάρισε ότι –λόγω χλοοτάπητα- δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο στις 24 Σεπτεμβρίου σε αυτό. Όμως άνοιξε την όρεξη των υπευθύνων του Παναθηναϊκού για να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν έτσι ώστε το «Απόστολος Νικολαϊδης» να αποτελέσει έδρα της ομάδας από τον Ιανουάριο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

«Αυτή είναι έδρα»
Ενθουσιασμένοι οι βοηθοί του Ζεσουάλδο Φερέιρα από την ξενάγησή του στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Οι Πορτογάλοι παραδέχθηκαν ότι πρόκειται για ένα γήπεδο που μπορεί να αποτελέσει «έδρα» και να βοηθά τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια τους.

«Αυτή είναι έδρα. Μακάρι να παίζαμε εδώ. Πνίγεις τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό και καταλαβαίνει ο αντίπαλος τι σημαίνει έδρα», ήταν τα λόγια τους.

Το παλεύει ο Αλαφούζος
Ξεκάθαρη είναι η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε το «Απόστολος Νικολαϊδης» να αποτελέσει την έδρα της ομάδας από τη νέα χρονιά. Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να βρει τη λύση και να πάρει σάρκα και οστά η μεγάλη επιστροφή.

Βάσει των όσων έχουν δει οι υπεύθυνοι της ομάδας ο αγωνιστικός χώρος θα είναι απόλυτα έτοιμος με έργα περίπου δύο μηνών. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να γίνονται παράλληλα και οι εργασίες στήριξης των κερκίδων στις θύρες 6, 7, 12. [

Όλα αυτά αναμένεται να κοστίσουν περίπου 800.000 ευρώ για τους πράσινους. Πρόκειται για ένα σαφώς μεγάλο ποσό για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να μειώσει το κόστος αλλά και να βρει τα χρήματα.

«Όχι αναβολή»
Να πραγματοποιηθεί κανονικά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Έτσι μετά από τη χθεσινή επιθεώρηση του «Απόστολος Νικολαϊδης» οι πράσινοι βρίσκονται στην αναζήτηση της έδρας καθώς κρίθηκε ότι το ματς δεν μπορεί να γίνει εκεί.

Πλέον οι λύσεις δεν είναι πολλές… Το γήπεδο της Τρίπολης, της Πάτρας και της Λειβαδιάς. Για να διεξαχθεί το παιχνίδι στην Τρίπολη δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στην Πάτρα ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι και τόσο καλός ενώ η αναμέτρηση μπορεί να γίνει στη Λειβαδιά την Δευτέρα εάν, φυσικά, το ματς του Λεβαδειακού πραγματοποιηθεί το Σάββατο!

Την τελική απόφαση θα την πάρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας τις επόμενες ημέρες μετά από σύσκεψη που θα έχουν παρουσία του Φερέιρα.

Τα είπαν για τα μεταγραφικά
Δείπνο είχαν το βράδυ της Πέμπτης οι Αλαφούζος και Φερέιρα. Σε αυτό συζήτησαν όλα τα θέματα της ομάδας και φυσικά τα μεταγραφικά ζητήματα που θα μπορέσουν να απασχολήσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στο τραπέζι έπεσε και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν κάτι που αποδεικνύει ότι στις προθέσεις του Αλαφούζου είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Φερέιρα και για του… χρόνου.

Με την πλάτη στον τοίχο ο Άρης 

8/9/2012

Με την πλάτη στον τοίχο ο Άρης 
Αρνητικά απάντησε ο Θέμης Κουλουχέρης στην πρόταση που δέχθηκε από τη διοικούσα επιτροπή του Άρη για συμβιβασμό στην υπόθεση της μη καταβολής τριών δόσεων του διακανονισμού (ένα ποσό κοντά στις 90.000 ευρώ) που του οφείλονται.

Ο 31χρονος αμυντικός έχει προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο, ζητώντας την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων (αφαίρεση βαθμών και μη ορισμός του επόμενου αγώνα), για τον παραπάνω λόγο.

Οι Θεσσαλονικείς πρότειναν στον ποδοσφαιριστή να πάρει τώρα 30.000 ευρώ μέσω εκχώρησης και να διακανονιστούν τα υπόλοιπα σε βάθος 2,5 ετών και να χαρίσει τα 40.000 ευρώ από μη δεδουλευμένα.

Οι άνθρωπο της ομάδας τον ενημέρωσαν ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στο ποσό των 90.000 ευρώ και έτσι αν οι «κίτρινοι» δεν βρουν το ποσό έως την Τρίτη, κινδυνεύουν με την επιβολή των κυρώσεων.

Εν τω μεταξύ, την ίδια ώρα η διοικούσα επιτροπή – όπως γράφει σήμερα η SportDay – μελετά το σενάρια υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι αύριο. Με αυτό τον τρόπο οι «κίτρινοι» θα καταφέρουν να παγώσουν τις αιτήσεις που υπάρχουν από διάφορους πιστωτές και θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν συζητήσεις με όλους έχουν λαμβάνειν υπό νέα βάση.

Ήρθε ο Αγκάνθο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου είχε πάει για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα, και πλέον εγκαταστάθηκε μόνιμα στη συμπρωτεύουσα.

Ο 31χρονος φορ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο ενός έτους και σήμερα θα υπογράψει με τους «κίτρινους». Μάλιστα, αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη και ενδέχεται να είναι στην αποστολή για το διεθνές φιλικό παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Βέροια: Πάει για Κιούελ 

8/9/2012

Βέροια: Πάει για Κιούελ
Ο Κόστλι υπογράφει, ο Σιλβέστρ απάντησε αρνητική, ο νέος προπονητής αναζητείται και παίκτης-κράχτης βρέθηκε! Το όνομά του Χάρι Κιούελ…

Στη Βέροια εξετάζουν αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσουν τον 33χρονο Αυστραλό μεσοεπιθετικό σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στον δημιουργικό τομέα αλλά και θα τονώσει το… ηθικό των οπαδών.

Ο Κιούελ πέρσι αγωνίστηκε στην Μέλμπουρν Βίκτορι αλλά φέτος θέλει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Προ ημερών δοκιμάστηκε από τη Στοουκ η οποία δεν του προσέφερε συμβόλαιο και παραμένει ελεύθερος.

Τα οικονομικά δεδομένα εκτιμάται ότι μπορούν να καλυφθούν από τους υπεύθυνους της Βέροιας που εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ανοικτό παραμένει στην ομάδα και το κεφάλαιο του προπονητή. Ο Γιώργος Αρβανιτίδης έχει... σύμμαχο τη διακοπή του πρωταθλήματος και έτσι είναι σε θέση να αναζητήσει προσεκτικά τον νέο κόουτς της Βέροιας. Το ενδεχόμενο να δώσει τα ηνία σε ξένο τεχνικό είναι και το πιο πιθανό και για αυτό δείχνει να «παίζει» αρκετά ο Κίκε Ερνάντεθ, που είναι γνώστης και της ελληνικής πραγματικότητας από τη θητεία του στον Αρη.

Πολλές δοκιμές από Δώνη

8/9/2012

Πολλές δοκιμές από Δώνη 
Την ευκαιρία να δοκιμάσει ορισμένους παίκτες ή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους δίνει στον Γιώργο Δώνη το σημερινό (19:00) φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα.

Ο 43χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει συνολικά έντεκα παίκτες, οι οποίοι είναι τραυματίες ή έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Μάλιστα, το ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο στο στήθος θα κάνει ο Σανθ Χακόμπο, αφού ο Παναγιώτης Γλύκος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Επίσης, ο Δώνης θα διαπιστώσει την ετοιμότητα του Λόρενς. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται δεκαπέντε ποδοσφαιριστές και οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεαροί.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Αποστολόπουλο, Κατσικά, Ιντζίδη και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Φωτάκης και ο Κάτσε, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Λόρενς και ο Ρομπέρ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιάννου και Γεωργιάδης.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι «η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό και ότι θα λειτουργήσουν για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο οι θύρες 1, 2, 3 και 4».

Μέσα και ο Σουμπίνιο 

8/9/2012

Μέσα και ο Σουμπίνιο
Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είχε αποκτήσει στο ματς για τα προκριματικά του Europa League με αντίπαλο τη Νιουκάστλ και τέθηκε στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην των Δημούτσου, Μπάλλα, Μπάρκα και Κούτσι οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, να προπονούνται κανονικά. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο, Κυριακή, το πρωί.

«Φλερτάρει» με Άπια ο ΟΦΗ 

8/9/2012

«Φλερτάρει» με Άπια ο ΟΦΗ
Στην τελευταία μεταγραφική κίνηση που έχει δικαίωμα να κάνει με παίκτη άνω των 24 ετών ρίχνει το βάρος ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πως το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας ο Γιώργος Καραγκούνης συγκέντρωνε λίγες πιθανότητες και τώρα στρέφεται αλλού και μάλιστα σε ποδοσφαιριστή που πρόκειται να κάνει «μπαμ». Το όνομα που έχει ακουστεί έντονα είναι αυτό του Στέφαν Άπια.

Ο Γκανέζος μέσος παραμένει ελεύθερος και ο ΟΦΗ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. Μάλιστα, ο Άπια εκτός από την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει φαίνεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής εκείνος που θα κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου.

Εξελίξεις θα υπάρξουν από Δευτέρα.

Κατσαβάκης: «Θα δοκιμάσουμε την 11άδα για την ΑΕΚ» 

8/9/2012

Κατσαβάκης: «Θα δοκιμάσουμε την 11άδα για την ΑΕΚ»
Την 11άδα του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με την ΑΕΚ θα δοκιμάσει ο Μάκης Κατσαβάκης στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Μπενφίκα της Κυριακής. Αυτό επεσήμανε σήμερα ο προπονητής των κίτρινων, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την αναμέτρηση με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Πορτογαλία.

«Να καλωσορίσω τους ανθρώπους της Μπενφίκα, είναι χαρά και τιμή μας. Η Μπενφίκα είναι μία μεγάλη ομάδα που θαυμάζω από παιδί από την εποχή του Εουσέμπιο και θα έχει διακρίσεις τα επόμενα χρόνια. Για εμάς είναι μία ευκαιρία για τα νέα παιδιά να παίξουν απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, να αποκτήσουν εμπειρίες γιατί με αυτά τα παιδιά θα χτιστεί ο νέος Άρης», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής του Άρη και συνέχισε:

«Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο όπως και στα υπόλοιπα μεγάλα φιλικά που δώσαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε μία ενδεκάδα που στην ουσία θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σε όλη την προετοιμασία δουλέψαμε περίφημα. Το λέω και κυριολεκτώ. Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες πολλές φορές για να επιτευχθεί ένας τρόπος πειθαρχίας, ένας τρόπος λειτουργίας. Είμαι σίγουρος ότι από αυτή την σύγκρουση ο Άρης θα έχει κέρδος, αν κοιτάξουμε όλοι μας το συμφέρον του Άρης.

Από κει και πέρα έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, τα πρώτα δείγματα τα είδαμε με τον ΟΦΗ. Την διαφορά την έδειξε ο Νούνο Κοέλιο και δίπλα του παιδιά όπως ο Νταμαρλής απέκτησε αυτοπεποίθηση και θα δείτε αυτά τα παιδιά σε 4-5 παιχνίδια πως θα αγωνίζονται και τι αποτελέσματα θα έχουμε. Αν είχαμε νωρίτερα αυτά τα 3 παιδιά θα έμπαιναν ως κολώνες μέσα στην ομάδα και ανάλογα θα προχωρούσαμε. Δεν ήρθαν νωρίτερα, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ρεαλισμό και να προχωρήσουμε. Αυτό θα κάνουμε από εδώ και πέρα», κατέληξε.

Έκλεισε Κάστσελαν ο Πανθρακικός 

8/9/2012

Έκλεισε Κάστσελαν ο Πανθρακικός
Την απόκτηση του Μλάντεν Κάστσελαν ανακοίνωσε ο Πανθρακικός. Ο Μαυροβούνιος μέσος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Κομοτηνής και μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της στο φιλικό κόντρα στην Δόξα Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου (8/9).

Ο Κάστσελαν είχε μείνει ελεύθερος από τη Γιαγκελόνια, ήρθε στην Ελλάδα και τελικά τα βρήκε με τον Πανθρακικό. Έτσι, ο Σάββας Παντελίδης θα έχει από σήμερα ακόμα μία λύση στα χέρια του ειδικά όσον αφορά στις επιλογές των παικτών που έχει στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή MLADEN KASCELAN. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κομοτηνή και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου».

Ανοίγει τα χαρτιά του ο «Ζαγόρ» 

8/9/2012

Ανοίγει τα χαρτιά του ο «Ζαγόρ»
Μόνο ξαφνική δεν ήταν για τον Θοδωρή Ζαγοράκη η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ τονίζει πως ο ίδιος μαζί με τον Ηλία Βιολίδη προκάλεσε τον οικονομικό έλεγχο του ΣΔΟΕ και δίνει τις δικές του εξηγήσεις.

«Θέλαμε να φύγει και η παραμικρή σκιά που ορισμένοι νομίζουν ότι υπάρχει επάνω μου. Αλίμονο αν έπειτα τόσα χρόνια αγάπης και πάθους για το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και την Εθνική, θα άφηνα να πλανάται και η παραμικρή υποψία για μένα», δηλώνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην κυριακάτικη Real.

Στην συνέχεια των όσων είπε, επισημαίνει πως αυτό ήταν μόνο η αρχή και πιστεύει πως θα ασκηθούν και άλλες διώξεις. «Εφόσον αυτή η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο κέντρο της Δικαιοσύνης και έχουν ασκηθεί οι ποινικές διώξεις, εμένα δεν μου επιτρέπεται κατά νόμον να πω τίποτα περισσότερο από όσα έχω γράψει στη μηνυτήρια αναφορά μου και από θα καταθέσω στον αρμόδιο ανακριτή όταν κληθώ».

Μάτος: «Θα βοηθήσει τον Άρη» 

8/9/2012

Μάτος: «Θα βοηθήσει τον Άρη»
Βέβαιος πως o Nούνο Κοέλιο θα βοηθήσει τον Άρη εμφανίστηκε ο Λουίζ Νόρτον ντε Μάτος. Το μέλος του τεχνικού τιμ της Μπενφίκα δεν βλέπει το αυριανό φιλικό ως ένα ακόμη ματς, αλλά περιμένει να επαληθευτούν τα καλά λόγια που έχει ακούσει για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Θέλω να είμαι ειλικρινής, αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω πολλά σε σχέση με το ρόστερ του Άρη. Έχω όμως γνώση για το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την τεχνική κατάρτιση. Παράλληλα συζητώ συχνά με ένα πολύ καλό μου φίλο τον Φερνάντο Σάντος για το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται μετά το 2004. Δεν έχω εικόνα του Άρη σήμερα, αλλά παλαιότερα τον έχω παρακολουθήσει. Ελπίζω αύριο να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχω δει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο σε άλλα παιχνίδια και ελπίζω να την ζήσουμε με γεμάτες κερκίδες και άπαντες να το ευχαριστηθούμε».

Ο Άρης απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα τον Νούνο Κοέλιο: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έκανε σωστή επιλογή που ήρθε σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και θα βοηθήσει τον Άρη. Παράλληλα όμως θα έχει την ευκαιρία να πάρει πολλές εμπειρίες. Ανήκει στην Μπενφίκα, τον παρακολουθούμε στενά και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει στην Μπενφίκα με πολλές εμπειρίες».

Τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα εκπροσώπησε ο Κλαούντιο Κορέα: «Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας προσφέρει πολλά και να βοηθήσει και τις δυο πλευρές, καθώς είμαστε στην αρχή της σεζόν και ψάχνουμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε ακούσει για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ για το παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Νέος πρόεδρος στο Σύλλογο Μετόχων του ΟΦΗ 

8/9/2012

Νέος πρόεδρος στο Σύλλογο Μετόχων του ΟΦΗ
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Συλλόγου Μετόχων του ΟΦΗ, έπειτα από συνεδρίαση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/9).

Χρέη προέδρου ανέλαβε ο Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, ενώ δεν αποκλείεται να προταθεί στην ΠΑΕ η συμμετοχή ενός μέλους του Συλλόγου στο ΔΣ της, ώστε να ενημερώνεται και να ενημερώνει τον Σύλλογο Μετόχων.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ:

Πρόεδρος: Διαλυνάς Νικόλαος
Α’ Αντιπρόεδρος Θέματα ΠΑΕ - Μάρκετινγκ: Τζαγκαρουλάκης Γεώργιος
Β’ Αντιπρόεδρος Ταμίας: Κουμάκης Γεώργιος
Γραμματέας - Υπέυθυνος Μπουτίκ: Σπαθαράκης Νικόλαος
Δημόσιες Σχέσεις, Εκπρόσωπος Τύπου, Ηλεκτονική Ενημέρωση - Κοινωνικά Θέματα: Bαθιανάκης Νικόλαος
Εκπρόσωπος Συνδέσμων φιλάθλων - Θέματα Ερασιτέχνη: Kαυκάκης Ανδρέας
Κοινωνικά Θέματα: Mαστοράκης Γεώργιος, Στεφανάκης Νίκος

Με δύο… νέους παίκτες 

8/9/2012

Με δύο… νέους παίκτες
Η διακοπή του πρωταθλήματος, εκτός από τις απαραίτητες ανάσες πριν τον… Γολγοθά που ακολουθεί λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη, δίνει ακόμη ένα αβαντάζ στον Παναθηναϊκό.

Αφού δύο από τους παίκτες που ήθελε σαν τρελός στην ομάδα του ο Φερέιρα, είναι έτοιμοι.

Τόσο ο Σο, όσο και ο Κουίνσι, αναμένεται να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» άμεσα, δίνοντας δύο επιπλέον επιλογές στον Πορτογάλο που τους εμπιστεύεται όσο λίγους στην ομάδα…

Εξάλλου, το καλοκαίρι, ο 65χρονος τεχνικός παρά τον τραυματισμό του Χαμπιμπ Σο, έβαζε το χέρι του στη φωτιά πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα… βγάζει μάτια και είχε ξεκαθαρίσει στον Γόντικα, πως αυτός είναι ο παίκτης που θέλει στο ρόστερ του για την θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Σενεγαλέζος που αποτελεί «πουλέν» του Φερέιρα, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και σιγά-σιγά μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα και μάλιστα σε μία στιγμή, που ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται επειγόντως. Αφού η απουσία Κατσουράνη για 6 παιχνίδια λόγω της αποβολής του στο ματς με τα Γιάννενα, αφήνει τον Βιτόλο μοναδικό κόφτη στην ομάδα, με τον Ισπανό να παίζει ενενηντάλεπτα από την αρχή της σεζόν και ενδεχομένως να χρειαστεί ανάσες στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αυτό σημαίνει πως ο Σο θα μπει κατευθείαν στα βαθιά και θα δείξει τι… απίδια πιάνει ο σάκος του Φερέιρα που τον ήθελε αρκετά. Αν και τα δύο επόμενα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ατρόμητο δύσκολα θα τα προλάβει, από το ματς της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Σενεγαλέζος αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Έτοιμος όμως, είναι και ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος λόγω της ποιότητας που διαθέτει, έχει θέση βασικού με «κλειστά μάτια» στον Παναθηναϊκό. Ο Φερέιρα περίμενε πως και πώς να φτάσει ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός του στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του, ούτως ώστε να τον ρίξει κι αυτόν στη μάχη, αφού ιδιαίτερα στον τομέα της επίθεσης, οι «πράσινοι» δείχνουν να έχουν πρόβλημα και οι εμπνεύσεις με τις κούρσες του Κουίνσι μπορούν να ξεκλειδώσουν άμυνες και να δημιουργήσουν χώρους…

Υπέγραψε ο Αγκάνθο 

8/9/2012

Υπέγραψε ο Αγκάνθο
Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Νταβίντ Αγκάνθο στον Άρη.

Ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση και σήμερα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Μάλιστα δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο αυριανό φιλικό με την Μπενφίκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου. Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το αυριανό φιλικό με την Μπενφίκα.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1981 και προέρχεται από ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2000 πήγε δανεικός στην Εξτρεμαδούρα και ακολούθως στην Εσπανιόλ, την Βαγιαδολίδ και την Λεβάντε. Η Ρασίνγκ Σαντατέρ απέκτησε τα δικαιώματά του με ελεύθερη μεταγραφή το 2004 και στα τρία χρόνια της συνεργασίας του είχε 49 συμμετοχές και 10 γκολ, με ενδιάμεσο σταθμό την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (12 συμμ.-3 γκολ) στην οποία έπαιξε ως δανεικός το 2006.

Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του, η Αλαβές την σεζόν 2007-’08 (30 συμμ.- 11 γκολ), για τρία χρόνια (2008-2011) η Ράγιο Βαγιεκάνο (72 συμμ.–28 γκολ) και πέρυσι η Χέρκουλες (21 συμμετοχές-2 γκολ) από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι».

«Σπουδαίος προπονητής ο Φερέιρα» 

8/9/2012

«Σπουδαίος προπονητής ο Φερέιρα»
Την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέφρασε με δηλώσεις σε ιστοσελίδα της χώρας του ο Σέμα Βελάσκες. «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Στα αλήθεια τον ευγνωμονώ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θέλω να την ανταποδώσω με καλές εμφανίσεις», είπε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού.

«Ειλικρινά, νιώθω πολύ καλά. Έχω εντολή να προωθούμαι στην αντίπαλη περιοχή σε κάθε στημένη φάση του Παναθηναϊκού. Ευτυχώς, όλα βαίνουν κατ' ευχή», συμπλήρωσε, ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για το γκολ που πέτυχε εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα.

«Πέτυχα ένα όμορφο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό να μας δώσει τη νίκη». Τέλος, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την πατρίδα του ενόψει του Μουντιάλ που θα γίνει στην Βραζιλία το 2014. «Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω περισσότερο. Θέλω να παίξω στην Εθνική και να φέρω καλά αποτελέσματα».


Φιλικός αγώνας: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1-0 (video)

9/9/2012

paok panserraikos 1-0 filiko 2012Μπροστά σε 3.000 θεατές στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανσερραϊκό με 1-0, σε φιλική αναμέτρηση  με την ευκαιρία της διακοπής της Super League για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 34ο λεπτό ο Γιάννου με κοντινό πλασέ, μετά από ασίστ του Lawrence.
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος, καθώς πλην του γκολ, μέτρησε και δυο δοκάρια (Robert- Γεωργιάδης), είχε τη κατοχή της μπάλας και θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο προπονητές αναλώθηκαν σε μπαράζ αλλαγών, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην έχει ρυθμό.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ:
Jacobo (72′ Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ιντζίδης, Lino, Lawrence (77′ Παπαδόπουλος), Κάτσε (88′ Κιόσε), Φωτάκης (54′ Κίτσιου), Robert (69′ Popovic), Γεωργιάδης (46′ Δεληγιαννίδης), Γιάννου (69′ Δεμιρτζόγλου)
Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Μπριλάκης, Καρακώστας (82′ Καρασαλίδης), Τσαούσης (88′ Τσούτσης), Σιάκκας (72′ Παρασκευαϊδης), Ranic (88′ Τσιμίκας), Ανάκογλου (88′ Γιαννόπουος), Todorov (60′ Μπονέρης), Bangura (82′ Καψάλης), Κόντος (82′ Γκουγκουλιάς).
Δείτε το video με τo γκολ και τα highlights από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1-0
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου